مشاوره خرید هاست وارز

Harry Potter

کاربر سایت
سلام!

من میخوام یه سایت دانلود موزیک راه اندازی کنم، به خاطر همین به یه هاست وارز خوب احتیاج دارم،
فعلا کارم با 8 یا 10 گیگ راه میوفته بعدا ارتقا میدم!
پشتیبانی خوبی داشته باشه، و همینطور Backup!
قیمت مناسب...
ممنون:d
ip اختصاصی به چه درد من میخوره؟؟
پ.ن. راستی شما چه cms پیشنهاد میکنید؟ من میخواستم از wordpress استفاده کنم، پیشنهادی دارید؟؟

ویرایش:
نظرتون راجع به این سایت چیه؟؟
http://www.stchost.com

آخرین ویرایش:
هاست نخر.
هم گرونه، ارزونهاش هم بدرد نمیخوره.
همین کامپیوتر خودت رو سرور کن و لذت ببر.

کاری هم نداره. کافیه Gentoo یا Ubuntu Server رو نصب کنی، یک اینترنت 256 حداقل داشته باشی، و یک DNS. تنظیمات روتر هم بلد باشی درضمن.

اگر مایل نبودی از ipage.com بخر، برو به Persian Tools بگو براش هزینه ش رو تقبل کنن. از ایران هم میخری فقط از Persian Tools بخر. (این سایتی که دادی خودش یک 50 ثانیه طول کشید تا لود شه با FF4، انوقت چه برسه به هاستهاش :دی)

پ.ن. راستی شما چه cms پیشنهاد میکنید؟ من میخواستم از wordpress استفاده کنم، پیشنهادی دارید؟؟

Joomla، tikiwiki، Mediawiki، Xoops, Drupal. همه ی اینها خوب هستن.

اما شما اگر میخواید نوآوری کنید از Mediawiki استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
هاست نخر.
هم گرونه، ارزونهاش هم بدرد نمیخوره.
همین کامپیوتر خودت رو سرور کن و لذت ببر.

کاری هم نداره. کافیه Gentoo یا Ubuntu Server رو نصب کنی، یک اینترنت 256 حداقل داشته باشی، و یک DNS. تنظیمات روتر هم بلد باشی درضمن.

اگر مایل نبودی از ipage.com بخر، برو به Persian Tools بگو براش هزینه ش رو تقبل کنن. از ایران هم میخری فقط از Persian Tools بخر. (این سایتی که دادی خودش یک 50 ثانیه طول کشید تا لود شه با FF4، انوقت چه برسه به هاستهاش :دی)

Joomla، tikiwiki، Mediawiki، Xoops, Drupal. همه ی اینها خوب هستن.

اما شما اگر میخواید نوآوری کنید از Mediawiki استفاده کنید.
oops! اون پیشنهاد اول که منتفیه! :d چون نت 128 دارم، 8 گیگ محدودیت،سایت به چیز میره،هیچ کاری نمیتونم بکنم و مجبورم سیستم رو 24 ساعته روشن نگه دارم!

iPage.com چرا اینقدر ارزونه؟؟؟ همه چیز نامحدود بعد اون قدر ارزون؟؟ مگه میشه؟ :-??
Persiantools که خیلی گرونه :-" هاست 100 مگ و ترافیک 2 گیگ ماهی 50 میگیره! هیچی توی سایت نمیشه گذاشت... :-"

قبلا با Joomla کار کردم،زیاد خوشم نیومد... این Mediawiki هم سرچیدم، بیشتر به درد این سایت های wiki میخوره، میشه کاره درست حسابی باهاش کرد؟ طراحی و گرافیک سایت رو دوست داشتم چیزه خوبی در بیاد،با این Mediawiki فکر کنم خیلی ساده محدود باشه.

نظرت راجع به VPS چیه؟ :d
______
راستی آواتارت باحاله!:d

ویرایش:
من میخوام توی این سایت موزیک بزارم واسه دانلود،بعد یه هاستی که توی آمریکاس و کپی رایت داره بهم معرفی میکنی؟؟ iPage مگه توی آمریکا نیست؟؟:-?
الان قوانینش رو هم خوندم،نوشته که فقط برای سایت های شخصی یا تجاری کوچیک استفاده میشه یعنی اگر من بخوام موزیک آپ کنم و آرشیو درست کنم،سایت رو به چیز میدن... :-"

آخرین ویرایش:
oops! اون پیشنهاد اول که منتفیه! :d چون نت 128 دارم، 8 گیگ محدودیت،سایت به چیز میره،هیچ کاری نمیتونم بکنم و مجبورم سیستم رو 24 ساعته روشن نگه دارم!
مطمئنی 128 هست یا ازین 128 الکیها که یکی دو مگ هست؟ توی speedtest.net چک کن ببین اول. محدودیت هم اهمیتی نداره، هاست بگیری سرعت کاربرها ازین کمتر خواهد بود.

Persiantools که خیلی گرونه :-" هاست 100 مگ و ترافیک 2 گیگ ماهی 50 میگیره! هیچی توی سایت نمیشه گذاشت... :-"
میخوای کار غیر قانونی کنی همینه که هست:دی

میشه کاره درست حسابی باهاش کرد؟ طراحی و گرافیک سایت رو دوست داشتم چیزه خوبی در بیاد،با این Mediawiki فکر کنم خیلی ساده محدود باشه.
میشه همه کار باهاش کرد، فقط کافیه پلاگین مناسب روش نصب کنی و تمپلیتش رو عوض کنی، اگر Smarty بلدی. یکعالمه پلاگین و استایل داره. راه انداختنش یکمی پیچیده ست فقط. ولی چیز قَدریه.

نظرت راجع به VPS چیه؟ :d
چرا VPS؟ اگه نگران امنیتی SSL بگیر. اینطوری هم ازینور آب بهت آسیب نمیرسه هم ازونور آب.

،بعد یه هاستی که توی آمریکاس و کپی رایت داره بهم معرفی میکنی؟؟
www.000webhost.com

مطمئنی 128 هست یا ازین 128 الکیها که یکی دو مگ هست؟ توی speedtest.net چک کن ببین اول. محدودیت هم اهمیتی نداره، هاست بگیری سرعت کاربرها ازین کمتر خواهد بود.
آره راست میگی از همین الکی، 1مگی هاست! :d ولی خوب نمیتونم سیستم رو همیشه روشن بمونه،سرعت آپلود هم اونقدر نیست که دیگران بتونن خوب دانلود کنن!
میخوای کار غیر قانونی کنی همینه که هست:biggrin1:
حالا ارزونترشم هست! :d
میشه همه کار باهاش کرد، فقط کافیه پلاگین مناسب روش نصب کنی و تمپلیتش رو عوض کنی، اگر Smarty بلدی. یکعالمه پلاگین و استایل داره. راه انداختنش یکمی پیچیده ست فقط. ولی چیز قَدریه.
بیخیال این،احتمالا همون وردپرس نصب میکنم روی یه هاست خوب با سرعت بالا، یه هاست دیگه یا vps هم برای آپلود فایل ها و لینک دانلود مستقیم میخرم.

چرا VPS؟ اگه نگران امنیتی SSL بگیر. اینطوری هم ازینور آب بهت آسیب نمیرسه هم ازونور آب.
نه نگران امنیت نیستم واسه راحتی کار باهاش گفتم،ریموت میکنم، موزیکی که میخوام دانلود میکنم،rar میکنم،پسورد میزارم! راحت :d
منظوره منو اشتباه فهمیدی :-"
گفتم اون iPage توی آمریکاست و کپی رایت داره،چرا بهم معرفی کردی؟
این موزیکی که میخوام واسه دانلود بزارم ،کپی رایت داره اونجا، اکانتم رو جمع میکنن!:d

هاست وارز....؟؟؟

حالا ارزونترشم هست! :d
من یکی[URL="http://www.mayahost.net/"] ازینجا [/URL]دارم، ارزونه ارزونه. ولی ریسکش پای خودته. تنها مشکلی که دارم اینکه که نمیذاره از SSH استفاده کنم. کلا یکمی باهاش ور بری بهت گیر میده. Mediawiki و Kusabax رو روش نصب کردم مشکلی نداشت. فکر نکنم خدمات ایرانی ازین ارزونتر گیر بیاری، ولی ازین بیکیفیت تر هم گیر نخواهی آورد.

من میخوام یه سایت دانلود موزیک راه اندازی کنم، به خاطر همین به یه هاست وارز خوب احتیاج دارم،
فعلا کارم با 8 یا 10 گیگ راه میوفته بعدا ارتقا میدم!
پشتیبانی خوبی داشته باشه، و همینطور Backup!
قیمت مناسب...

سلام
برای هاست وارز من هاست های وارز IR هاستینگ رو بهتون پیشنهاد میکنم آدرسش اینه:
http://ir-hosting.ir

سرورشون توی هلند هست و و بجز ارسال اسپم ، میل و ِر، بالک میلینگ و فیشینگ باقی چیزها آزاده.

چند تاشو لیست میکنم:

1: دانلود و آپلود.
2: استفاده از نال اسکریپت.
3: وارز لینکینگ =>> دادن لینک به سایتهایی مانند رپید شیر جهت دانلود برای مشتریان.
4: وارز هاستینگ =>> ذخیره کردن برنامه های کرک شده جهت دانلود برای مشتریان.
5: استفاده از اسکریپتهایی مانند تونت فلاکس و رپیدلیچ .

پورت سرور 100 مگابایت هستش و یرعتشون عالیه.
درضمن خدمات فروش سرور اختصاصی وارز هم دارن که با قیمت هایی کاملاً منسفانه هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or