مشاهده The Last Guardian در یک خرده فروشی.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می رسد عنوان The Last Guardian هنوز نمرده است زیرا به تازگی در یک خرده فروشی پرتغالی دیده شده است.این خبر را یکی از اعضای فروم NeoGaf به نام Takuya منتشر کرده است هرچند ابتدا مشاهده بازی در این خرده فروشی توسط MetalMurphy انجام گرفته است.The Last Guardian چند سالی بدون هیچ مدرکی مبنی بر ادامه ساختش غایب بود و حالا با معرفی PS4 باز شایعات مبنی بر این بازگشتش برای PS4 و یا عرضه بر روی هر دو پلتفورم PS3 و PS4 قوت گرفته است.هرچند نسخه ای که در این خرده فروشی برای پیش فروش گذاشته شده است مروبط به PS3 هست و البته این به این معنی نیست که نسخه PS4 نمی تواند وجود داشته باشد و احتمال عرضه آن برای هر دو کنسول بسیار زیاد است.فارغ از این مسائل دیدن این که این عنوان هنوز هم زنده است مسلما لذت بخش است و احتمالا در E3 امسال باز از این عنوان پرده بردای خواهد شد.

منبع

احتمال میدم سازندگان بازی ، نرسند بازی را برای PS3 منتشر کنند و حواله اش میدن به PS4
اینطور Sony هم استقبال می کنه چون یه عنوان تقریباً گمنام(از لحاظ کلیت بازی) اما با طرفداران بسیار برای ریلیز کنسول جدیدش در دست داره.

چشمم به این بازی میافته دلم می خواد گریه کنم..!! به خدا دلم تو این نسل لک زد واسه یه بازی به سبک ICO یا SOC که هیچ خبری نشد از هیچ کدومش..!!مرده شوره این سونی رو ببرن حالا اگه killzone بود شماره بعدیش 1 سال بود اعلام شده بود..!!:|واسه همینه حالم بهم می خوره از این کارهای سونی..!!

واقعا امیدوارم این انتظار چند ساله به پایان برسه و توی E3 رسما رونمایی بشه و یه تاریخ عرضه درست و حسابی براش بگن !

باور کنید برای E3 اینقدر که منتظر معرفی TLG هستم منتظر رونمایی PS4 نیستم! از اول این نسل هر سال منتظرم یه اقدام جدی صورت بگیره
امیدوارم این شاهکار جدید تیم ایکو تا سال اینده عرضه بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or