مشاهده شدن DLC "مکاشفات" در نسخه PC بازی Castlevania: Lords of Shadow 2

A.R.A.$.H

کاربر سایت
3927013152.png

عده ای از کابران هنگام کند و کاو در نسخه PC بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 به نکته جالبی برخورده اند.
در بخش محتویات اضافه گزینه ای به نام "مکاشفات" (Revelations) با توضیحات زیر به چشم می خورد:
در نقش Alucard ظاهر شوید و یک جنبه کاملا جدید را از Castlevania: Lords of Shadow 2 برای خود نمایان سازید. در این بخش اضافه برای Castlevania: Lords of Shadow 2 در نقش Alucard حضور پیدا کنید. داستان تحسین برانگیز با شاخه های جدید توسعه یافته است و در کنار آن شاهد محیط های غنی و پازل های چالش آفرین خواهید بود. با موجودات پلید مبارزه کنید و از حقیقت حضور Alucard در داستان دراکولا، مقابله او با مرگ و مبارزه با Satan مطلع شوید. جنبه ای کاملا تازه از حماسه Lords of Shadow را همراه با مکاشفات تجربه کنید.
این مورد چه چیزی می تواند باشد؟ بایستی منتظر پاسخ Konami بمانیم.
Via

==========
خبر تایید شد!
Castlevania: Lords of Shadow 2 Revelations DLC Announced
Alucard قدرت های مخصوص خودش نظیر تبدیل شدن به خفاش و گرگ را دارا است و زمان را نیز می تواند به عقب برگرداند.

آخرین ویرایش:
من توی MoF به شدت با Alucard حال کردم و شد جزو شخصیت های محبوبم! :d مخصوصا قدرت های بس خفنی داشت! :d
LOS2 رو بازی نکردم،ولی فکر کنم خبری از آینده و مخفی کاری نباشه اگر چنین چیزی در راه باشه! که خیلی عالیه به هر حال :d گرچه DLC داستانی رو اعصابه :|

داستان شماره 2 به شدت جنبه DLC شدن داره. به غیر از آلوکارد، وکتور بلمونت میتونه یه DLC عظیم داشته باشه چون تو داستان چیز خاصی ازش نیبینیم و چند دقیقه بیشتر باهامون نیست. از اونور زوبک هم میتونه درگیر این قضایا بشه و نشون بده قبل از بیداری گیبریل چیکار داشت میکرد.

من هم خیلی از داستانش خوشم اومد امیدوارم هرچی با یک DLC خوب وضع رو بهتر کنن.

راستی دوستان بازی MoF برای PC نیومده، درسته؟ سازنده ها چیزی نگفتن هنوز؟

تو داستان چیز خاصی ازش نیبینیم و چند دقیقه بیشتر باهامون نیست
دیگه چی میخوای بدونی ازش؟!:دی تکلیفش روشن شد دیگه!
کلا تکلیف انجمن برادری نور مبهمه. یه خوبی ای پایان بازی داشت این بود که سرگذشت گیبریل معلق باز هم مشخص نشد!
من بعد تیتراژ هم منتظر یه سکانس کف بر کننده ی دیگه مثل 1 بودم که "نه" :( !

انصافا این ویکتور پتانسیل فوق العاده ای داشت خدا مرکوری رو لعنت کنه خیلی راحت میتونستن ویکتور رو بکنن شخصیت اصلی این نسخه یا زمان گیم پلی رو مثل DMC4 بین گابریل و ویکتور تقسیم کنن کلا ایده های فوق العاده میشد واسه ادامه ی بازی در نظر گرفت که متاسفانه مرکوری بدترینشو انتخاب کرد
منکه به شکل وحشتناکی از ویکتور خوشم اومد تو همون زمان کوتاه

اعضای مرکوری استیم مخصوصا کارگردانشو باید دار بزنن گند زده بودن به شخصیت پردازی آلوکارد یکی از با ابهت ترین شخصیتای تاریخ بازیارو کرده بودن یه احمق که انگار هیچ اراده ای از خودش نداره حیف پتانسیل ویکتور و آلوگارد که اینجوری به فنا رفت از خود بازی راضی بودم اما از داستانو گندایی که مرکوری به شخصیتا زد اصلا راضی نیستم
امیدوارم تو این DLC بتونن یه مقداری از اون ابهت آلوکارد رو نشون بدن آلوکارد میتونست شخصیت اصلی این نسخه باشه نه اینکه اینجوری تو DLC داستانشون روایت کنن حداقل این بخشو باید تو خود بازی میذاشتن

آخرین ویرایش:
لول. رسما بازی ناقص دادن بیرون. اون قدیما رسم بود بازی کامل میشد میدادن بیرون 6 ماه نه 3 ماه بعدی روی dlc کار میکردن میدادن بیرون. الان بازی رو ناقص میکنن یه قسمت رو به عنوان dlc از قبل ساخته شده اماده یه ماه نشده میدن بیرون. کونامی وضعش خرابه. اون از MGS اینم از این.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or