مسخره کردن یک سبک-STORMRISE

stormrise.JPG

STORMRISE
ناشر:SEGA
سبک:استراتژی:laughing:
وضعیت:منتشر شده
پلتفورم:PC-X360-PS3
وقتی که یه سبک به مسخره گرفته شود

اگه گیمر حرفه ای باشید حتما می دونید که بازی های استراتژِی مخصوص pc هست و بازی هایی که با این سبک واسه ی کنسول ها عرضه شده اند با شکست روبرو شدند.
چندی پیش creative assembly سازنده ی سری totalwar اعلام کرد که روی یک عنوان جدیدی کار میکند که واسه ی کنسول بهینه شده است.اما پس از انتشار این عنوان متوجه میشود که این بازی روی pc که هیچ روی کنسول هم که این بازی برای آن بهینه شده است بیشتر به یک مسخره کردن یک سبک شباهت دارد.
آخه مگه میشه یک بازی که اصلا سبکش معلوم نیست به یک سبک معروف نسبت داده شود.
این بازی بیشتر به یک بازی سوم شخص گروهی شباهت دارد که شما کنترل تعداد زیادی آدم رو در اختیار دارید به جای یک نفر(مثل the sims2).
ولی حداقل شرکت سازنده به خود زحمت نداده که حداقل این بازی در pc به سبک خودش کنترل بشه نه به سبک کنسولی.
پیشنهاد میکنم پولتون رو واسه این بازی حروم نکنید.حتی شما کنسول باز عزیز.
stormrise-screenshot-12.jpg

stormrise.JPG

STORMRISE
ناشر:SEGA
سبک:استراتژی:laughing:
وضعیت:منتشر شده
پلتفورم:PC-X360-PS3
وقتی که یه سبک به مسخره گرفته شود

اگه گیمر حرفه ای باشید حتما می دونید که بازی های استراتژِی مخصوص pc هست و بازی هایی که با این سبک واسه ی کنسول ها عرضه شده اند با شکست روبرو شدند.
چندی پیش creative assembly سازنده ی سری totalwar اعلام کرد که روی یک عنوان جدیدی کار میکند که واسه ی کنسول بهینه شده است.اما پس از انتشار این عنوان متوجه میشود که این بازی روی pc که هیچ روی کنسول هم که این بازی برای آن بهینه شده است بیشتر به یک مسخره کردن یک سبک شباهت دارد.
آخه مگه میشه یک بازی که اصلا سبکش معلوم نیست به یک سبک معروف نسبت داده شود.
این بازی بیشتر به یک بازی سوم شخص گروهی شباهت دارد که شما کنترل تعداد زیادی آدم رو در اختیار دارید به جای یک نفر(مثل the sims2).
ولی حداقل شرکت سازنده به خود زحمت نداده که حداقل این بازی در pc به سبک خودش کنترل بشه نه به سبک کنسولی.
پیشنهاد میکنم پولتون رو واسه این بازی حروم نکنید.حتی شما کنسول باز عزیز.
stormrise-screenshot-12.jpg

Sims هم استراتژیک محسوب میشه! تا اونجایی که من می دونم هر بازی یی که در اون کنترل بیش از یک نفر رو در دست بگیرید، استراتژیک نامیده میشه.

Sims هم استراتژیک محسوب میشه! تا اونجایی که من می دونم هر بازی یی که در اون کنترل بیش از یک نفر رو در دست بگیرید، استراتژیک نامیده میشه.
سلام دوستان.
sims1 به سبک سیاق بازی های استراتژیک بود که به هر کرکتر دستور میدادی که این کارو بکن یا اون کارو بکن.
اما sims2 به بازی های سوم شخص شبیه بود تا استرارتژی (سبک سری سیمز شبیه ساز هستش)و سوم شخص یا استراتژی بودن در نوع کنترل و گیم پلی این سری محسوب میشه نه سبک اصلی بازی.
در کل این بازی(stormrise) باید یک بازی استراتژی اصیل می بود که کلا سبک استراتژی رو به مسخره گرفته.

سلام دوستان.
شاید شما بخواهید این بازی رو تجربه کنید.
اینم لینک دانلود بازی به همراه سیستم مورد نیاز بازی:
System Requirements:
• CPU: 2.8 GHz Dual core CPU
• GPU: ATI 2400 / NVIDIA 8400
• Memory: 1GB
• HDD: 9GB of Hard Drive Space
• DirectX: DirectX 10!
• Sound Card
دوستان بدونند که بازی فقط روی ویستا قابل اجرا میباشد.

با نظر sas_l3oy موافقم . تریلرهاشو که دیدم از نبوغ creative assembly واقعا متعجب شدم! درست هم توصیف کرده این دوستمون "شبیه یک بازی سوم شخص گروهیه در واقع" در مورد کنترلش روی کنسول که اصلا حرفو نزنید! فکر نمیکنم کنترل جالبی روی pc هم داشته باشه

بله! از 1 ساعت بازي بايد نيم ساعت دوربين تكون بدي و يه ربع هم اعوان و انصار رو انتخاب كني و يه ربع هم بايد هي كنترل (كيبورد يا...) به مخت بكوبي و بگي: "بابا عجب كنترل انقلابي داره!" (با توجه به گفته هاي يكي از تريلرها مربوط به بازي!)

سلام دوستان.
یکی از نواقص اصلی این بازی هوش مصنوعی آن است که اگر چند سال پیش این هوش مصنوعی برای بازی ها استفاده میشد در حد متوسط قرار داشت.برای مثال: وقتی شما پس از کلی درد سر به افرادتان دستور حرکت میدید.اونها به جای اینکه مسیر ساده ی پیش روشون رو بروند تمام مسیر رو در میزنند و از سخت ترین راه میروند.
دوستان اگه سوالی دارند در مورد بازی من در خدمتم.

سلام دوستان
ممنون از راهنماييتون ..... خوب شد وگرنه ميخواستم بخرمش
کلاً اينجور تاپيک ها به جيب آدم کمک زيادی ميکنه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or