مستند بازی پنهان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

topplayer

کاربر سایت
با سلام خدمت تمامی اعضای سایت با زی سنتر

اسم کوچیک من مصطفی هست . من به همراه چندتا از دوستانم توی صدا و سیما در حال ساخت یه برنامه تلوزیونی به نام بازی پنهان هستیم . در این برنامه قراره در مورد بازی های رایانه ای صحبت کنیم ولی یه تفاوت عمده ای که با برنامه های قبلی که در این زمینه ساخته شده بود اینه که ما به جای این که همش از بدی ها و بد آموزی های بازی های کامپیوتری بگیم از دید مثبت و تاثیرات مثبت آن بحث خواهیم کرد .

البته بحث اصلی ما در این برنامه بیشتر حول بازی هایی است که بر علیه مسلمانان – نماد های اسلامی و مقدس و ایرانیان ساخته شده و اینکه ما برای مقابله با آن چه باید بکنیم است .

این برنامه شامل 8 قسمت است

تاریخچه

بازی های ضد مسلمانان و نماد های اسلامی

بازی های علیه کشور های اسلامی

بازی های علیه ایران(1)

بازی های علیه ایران(2)

بازی های ساخت کشور های اسلامی

بازی های ساخت ایران

افقهای پیش رو

خوب حالا از شما دوستان تقاضا دارم اگر اطلاعاتی در این 8 مورد دارید در اختیار ما بگذارید .

برای نمونه : بازی black site در مورد سلاح های کشتار جمعی در عراق ساخت شرکت .... ناشر midway (حتی اسم و موضوع هم کافی است در ضمن میتونید در مورد موضوعاتی مثل کره شمالی - امریکای لاتین – روسیه – آلمان – آمریکا و ... هم باشه)

امیدوارم این برنامه باعث دید عمیقتر شما عزیزان نسبت به بازی های رایانه ای شود .

بی صبرانه منتظر نظرات شما عزیزان هستم

بازی ها رو جدی بگیرید ولی جدی ها رو بازی نگیرید

لطفا یه لیست از بازی هایی که در اونها از آیات قرآنی _ معماری اسلامی _ نماز _ لباسهای اسلامی و در کل از نماد های اسلامی استفاده شده بنویسید
با تشکر

سلام دوست عزیز.

....ما به جای این که همش از بدی ها و بد آموزی های بازی های کامپیوتری بگیم از دید مثبت و تاثیرات مثبت آن بحث خواهیم کرد.

البته بحث اصلی ما در این برنامه بیشتر حول بازی هایی است که بر علیه مسلمانان – نماد های اسلامی و مقدس و ایرانیان ساخته شده

دید مثبت و تاثیرات مثبت بازیها در برنامه چیست؟من در فهرست برنامه فقط "برعلیه "میبینم و "بر ضد."
در این صورت همین call of duty 4 خودمون خوراکه!!
بخش برسی بازیهای ساخت ایران موضوع جالبیه.
موفق باشید.

آخرین ویرایش:
چرا فقط دیده منفی ؟؟ یعنی بعضی وقتها مستندهایی میبینیم در مورد هالیوود و فیلمهای هالیوود و فقط نکته های منفی سینمای آمریکا رو میزاره .. یکی نیست بپرسه که همین سینمای آمریکا مدرسه ای واسه کارگردانای مختلف بوده و ما با الگو گیری از اونا یه کاری رو انجام میدیم ؟ یا مثلا همین شمایی که اینقدر از این فیلم بد میگی یه دست فیلمو دیدی یه حالی هم بردی واسه رفیقاتم تعریف کردی بعد حالا فقط میای نکته های منفی فیلم رو میگی ..

بازی های علیه ایران(1)

بازی های علیه ایران(2)

بازی های ساخت کشور های اسلامی

بازی های ساخت ایران

افقهای پیش رو

بازیها و فیلمها ( البته اینجا بحثه بازی هست ) اگر هم از مسلمانها بجای تروریستها الگو گیری کرده باشه ، آیا واقعا دروغ گفته ؟ واقعا مسلمونا چند درصد تروریستها رو تشکیل میدن ؟ این سوال رو از خودتون هم پرسیدید ؟ بازی Call Of Duty 4 توی خاورمیانست ... چرا جای دیگه ای نبود ؟ غیر ازینه که تو این خاورمیانه یه طالبانی بود که منشاشون از عربستان یا یه تروریست به اسمه صدام بود که تو همین خاورمیانه بودن ، چرا ما باید چشممون رو به حقیقت ببندیم . و در مورد ایران هم مطمین باشید حساب ، حسابه دو دو تا چهارتاست .. کشوری که همیشه واسه غرب شاخ و شونه کشیده الآنم در صدده بدست آوردن انرژی هسته ای هست 100% و بدون هیچ شکی میتونه خطری واسه همه دنیا باشه ( مخصوصا غرب ) چونکه خودمون گفتیم اسراییل باید از روی نقشه پاک بشه .. واقعا غیر از اینه ؟ حالا ما بیایم بگیم نه ما میخوایم از انرژی هسته ای استفاده صلح آمیز کنیم .. واقعا میشه به حرف همچین کشوری اعتماد کرد ؟ قطعا نمیشه پس ما هم در واقع جزوه همون تروریستها هستیم و لا غیر .
ما خودمون میخوایم تبلیغاته خوب کنیم که ما کاری به کار هیچ کسی نداریم ولی در عمل واقعا غیر از اینه و ما کاری به کار خیلیا داریم و همیشه در حال کری خوندن واسه غرب هستیم .. واقعا اشتباه میکنن اگه مارو تروریست تلقی کردن ؟ این یک واقعیته و چیزی غیر از این نیست .. همینجوریش به بازیها یه مدت به دلیل داشتن مشکل اخلاقی ایراد میگرفتن ، حالا دیگه شما هم با اینکارا حساسیت رو بیشتر کنید و تا هرچی بازیه ضد تروریست باشه هم جمع بشه !! البته دیگه هیچ کاری نمیتونن بکنن چون بازیها دیگه براحتی از اینترنت قابل دسترسی هستش یا اینکه دیگه بیان کله اینترنت رو ***** کنن ... به هر حال ..

پ.ن : میدونی ما بازیهای تروریستی رو بازی میکنیم تا تکنیکای دشمن رو بفهمیم تا فردا پس فردا درگیر شدیم بتونیم دشمنمون رو بهتر بشناسیم :sick: مثله قضیه پورن دیدن برای آموزش میمونه :)

درود
بازی پنهان
از اسمش که پیداست یه نفر داره پشت این بازی یه بازی دیگه سر کسایی که بازی میکنن در میاره . :دی
در این برنامه قراره در مورد بازی های رایانه ای صحبت کنیم ولی یه تفاوت عمده ای که با برنامه های قبلی که در این زمینه ساخته شده بود اینه که ما به جای این که همش از بدی ها و بد آموزی های بازی های کامپیوتری بگیم از دید مثبت و تاثیرات مثبت آن بحث خواهیم کرد .
موضوعات جالبی رو هم انتخاب کردن براتون که کاملا به نیت بالاتون میخوره !!!
بازی های علیه ایران
علی خوب مثال زد بالا . وقتی ارزش های دین اسلام خیلی هاشون وحشت های مردم دیگه هستن انتظار نباید داشت که بیان بازی آموزش چگونه طهارت به جا بیاوریم بسازن برای ملت .
صدام رو نمیدونم ولی طالبان همه کارهایی رو که انجام داده تحت تاثیر باور های شدید مذهبی بوده که فقط مختص خودشونه .
پ ن : چرا انتظار دارن که همه مثل خودشون فکر بکنن ؟
پ ن : نمیدونم چرا یاد قسمت اول what god wants میوفتم که یه جا به نظرم از زبون خدا باشه میگه
Don't look so surprised
I'm only joking

دوستان حرفهاتون رو یه جورایی قبول دارم ولی بهتره به جای شعار دادن راه چاره رو معرفی کنید مثلا وقتی توی بازی call 4 یا black site اینجوری مطرح می کنند که آره این مسلمونا .... در نتیجه هر کسی که این بازی ها رو انجام میده (به غیر ار خودمون)با خودش میگه اوه اوه چه خبره خدا کنه آمریکا حالا حالا ها اونجا باشه و صلح رو بر قرار کنه . خلاصه این که دوستان ما توی این برنامه نمیتونیم چشممون رو روی یکسری واقعیت ها ببندیم بالاخره توی یه سری بازی ها جنبه های بد هم هست که حداقل اگر روی من و شما تاثیر نداره روی بچه 11 ساله ای که بازی می کنه تاثیر میزاره . ولی از اون طرف جنبه های مثبت کار هم در نظر داریم و از این نظر من به شما قول میدم این برنامه حداقل کا ری که می کنه اینه که یه تلنگر محکم به مسؤلان میزنه که این مساله بازی ها رو جدی تر از همیشه پیش بگیرن چون این برنامه قراره توی 2-3 تا از شبکه های خارجی مثل الجزیره - جام جم هم پخش بشه
خلاصه این که ما برای پیشبرد این کار به نظرات شما در مورد این بازی ها نیاز داریم

با تشکر

بازیها و فیلمها ( البته اینجا بحثه بازی هست ) اگر هم از مسلمانها بجای تروریستها الگو گیری کرده باشه ، آیا واقعا دروغ گفته ؟ واقعا مسلمونا چند درصد تروریستها رو تشکیل میدن ؟ این سوال رو از خودتون هم پرسیدید ؟ بازی Call Of Duty 4 توی خاورمیانست ... چرا جای دیگه ای نبود ؟ غیر ازینه که تو این خاورمیانه یه طالبانی بود که منشاشون از عربستان یا یه تروریست به اسمه صدام بود که تو همین خاورمیانه بودن ، چرا ما باید چشممون رو به حقیقت ببندیم .

ببین دوست من تروریست به کسی میگن که طالبان رو به وجود آورد و اون رو تغذیه کرد و در آخر هم اون رو بهانه 11 سپتامبر کرد . تروریست کسیه که یا بهتر بگم کسایین(بالای 20 کشور) که صدام رو تغذیه کردن تا در جنگ 8 ساله ایران را از بین ببرند .
حالا اونا شدن متمدن و حامی صلح و ما شدیم تروریسم . دوست من بهتره چشمت رو روی این حقایق نبندی
باز هم از شما ممنونم چون نظراتتون برای من ارزشمنده
با تشکر

چرا من تا حالا این تاپیک رو ندیده بودم؟/:)

بحث های سیاسی چه به بازی ربط داشته باشه چه نداشته باشه در این سایت ممنوعه. من از این به بعد پستی از شخصی در این مورد ببینم حتما باهاش برخورد می کنم. درجشم اصلا مهم نیست که در سایت چی باشه!

شما هم نمی خواد دیگران رو ارشاد کنی چون مطالبت پر از اشتباه و باور هایی است که از بچگی بدون فکر تو مغز ماها کردن.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or