مسابقه ی حدس تصویر

• Thread starter Thread starter rsoft
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

آیا با این مسابقه موافق هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    17

rsoft

کاربر سایت
سلام دوستان.
هدف از ساخت این تاپیک این هست که یک مسابقه جالب راه بندازیم و باهم رغابت کنیم.من نمونه ی این مسابقه رو در سایت N4G دیده بودم که خیلی با استقبال شدیدی روبرو شده بود.حالا تصمیم گرفتم این مسابقه رو در بازیسنتر هم راه اندازی کنم.
در این مسابقه من یک عکس از یک بازی ای رو قرار میدم و براش یک امتیاز مشخص میکنم که شما باید حدس بزنید این عکس مربوط به چه بازی ای میشود.به اولین نفری که عکس رو درست تشخیص بده امتیاز تعلق میگیره و وارد دوره ی بعد میشیم.
توجه:شما فقط در یک پست اجازه ی بیان حدس خودتون را دارید-هیچ پستی ویرایش نباید بشه اگر درست تشخیص داده باشید ولی پستتون ویرایش شده باشه امتیاز به دومین نفر تعلق میگیره
اگر با این مسابقه موافق هستین نظر خودتون رو اعلام کنین تا اولین عکس رو بذارم(مطمئن باشید مسابقه ی خوبی میشه-قبلا تست شده)

سلام دوستان.
هدف از ساخت این تاپیک این هست که یک مسابقه جالب راه بندازیم و باهم رغابت کنیم.من نمونه ی این مسابقه رو در سایت N4G دیده بودم که خیلی با استقبال شدیدی روبرو شده بود.حالا تصمیم گرفتم این مسابقه رو در بازیسنتر هم راه اندازی کنم.
در این مسابقه من یک عکس از یک بازی ای رو قرار میدم و براش یک امتیاز مشخص میکنم که شما باید حدس بزنید این عکس مربوط به چه بازی ای میشود.به اولین نفری که عکس رو درست تشخیص بده امتیاز تعلق میگیره و وارد دوره ی بعد میشیم.
توجه:شما فقط در یک پست اجازه ی بیان حدس خودتون را دارید-هیچ پستی ویرایش نباید بشه اگر درست تشخیص داده باشید ولی پستتون ویرایش شده باشه امتیاز به دومین نفر تعلق میگیره
اگر با این مسابقه موافق هستین نظر خودتون رو اعلام کنین تا اولین عکس رو بذارم(مطمئن باشید مسابقه ی خوبی میشه-قبلا تست شده)
این امتیازی که شما گفتی به چه درد میخوره؟؟
صرفا این امتیاز برا همین تایپیک هست؟؟

خوب دوستان اولین عکس رو آماده کردم که خیلی آسون هم هست و 1 امتیاز هم بیشتر نداره.
1.jpg
در ضمن فقط تا ساعت 20:0 فرصت دارید

بله تقریبا همه درست حدس زدن البته این سوال خیلی آسون بود از دفعات بعد سخت تر میشه.امتیاز هم به آقای Death Proxy تعلق میگیره.دوستان توجه داشته باشید که اسم بازی رو باید کامل بگید مثلا اینکه بگین NFS قدیمیس مورد قبول نیست.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Death Proxy:1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or