مسابقه خونه سازی The Sims 3 (هرکی عاشقه سیمز هست بیاد)

سلام
دوستان خواستم یک تاپیک مسابقه خونه سازی راه بندازم تا خونه هایی رو که توی سیمز 3 ساختین رو اینجا برای دیگران بزارین:">:d

1.مسابقه خونه سازی چه طوریه؟
اول شما باید خونه خودتون رو بسازین و پنج تا عکس از اون بگیرین و اینجا بزارین تا داوران و دیگران بتونن اونو ببینن
برای این مسابقه باید اول یک زمانی رو بگیریم مثلا 5 ساعت و شما توی پنج ساعت که خیلی هم زیاده خونه رو بسازین و عکساشو بگیرین و اینجا بزارین .منتظر بمونین تا بقیه هم خونه خودشونو بسازن و بعد از پنج ساعت رای گیری شروع میشه و داوران..دیگرانی که توی مسابقه شرکت نکردن به خونه های ساخته شده امتیاز بدن از 10 تقریبا مثل امتیازهایی که game spot میده
وقتی که رای گیری تموم شد اسامی نفر اول تا نفر اخر رو میزاریم (نفر اول +10 امتیاز برای مسابقه ی بعدی میگیره و نفر اخر -10 از دست میده):)

2.کسانی که میخوان داور بشن و یا میخوان توی مسابقه شرکت کنن باید از همون اول بگن

3.شما باید حداکثر 5 تا عکس از خونتون بگیرین 2 تا از داخل خونه و 3 تا از بیرون و وقتی که خواستین اونو بزارین همه 5 تا رو توی یک عکس قرار بدین حداکثر اندازه عکس ها: pck 500x500

4.داوران باید خوده عکس رو بگیرن و مشکلاتشو با نرم افزار Paint مشخص کنن یعنی اینکه دور جاهایی که مشکل داره (مثلا توی دستشویی یک پنجره بزرگ گذاشته) با یک خط قرمز مشخص کنن و بعد از این کار تعداد غلط هارو رو هم کنار عکس میزارن
4.....4.....داوران باید به طراحی خونه'نوع و محل خونه'زیبایی و رنگ هارو بین خونه های دیگه مقایسه کنن و بعد امتیاز بدن

5.برای مسابقه شما باید اول اون پک مورد نظر رو داشته باشین تا بتونین توی مسابقه شرکت کنین البته بیشتر مسابقه ها با خوده سیمز 3 شروع میشه ولی مثلا برای مسابقه The Sims 3 Ambitions شما نباید با یک پک دیگه مثل fast lane توی مسابقه شرکت کنین

6.اگه مسابقه گرفت و طرفدار پیدا کرد مسابقه ی اپارتمان سازی هم راه میندازیم!!:)

فعلا خودم 1 عکس از خونم میزارم:
68224903513795150455.jpg

امیدوارم این مسابقه طرفدار پیدا کنه ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sorrows
ایده جالبیه اما فکر نکنم دیگه کسی زیاد Sims بازی کنه الان. درهر صورت اگه افراد دیگه ای هم اضافه شدن منم میتونم تو همه زمینه ها کمک کنم.
حالا اینم یه چند تا عکس از محیط خونم(البته با وسایل و کاراکترها هست)
از نمای دور:

از زاویه دید ایزومتریک:

از نزدیک:

البته استخر و حوضچه ماهی و اینا هم داشتم اما بخاطر گسترش خونه حذفشون کنم(تصاویر مربوط به Expansion Generations هست)

ممنون
اگه اینجا راه بیوفته شلوغ بشه که خیلی توپ میشه
پارکینگ این خونه کجاست ماشین بیرون پارک میکنین باحاله:d:d
راستی یه پیشنهاد دارم دور خونه رو فضای سبز کار درست کن خونه قشنگ تر میشه
باید 2 3 نفر دیگه ای هم بیان تا امتیاز بدم
به هر حال ممنون ..
اینم یک عکس دیگه از پک Out Door Living :
البته چندتا وسیله هم خودم دانلود کردم:
55709416091813369424.jpg

ممنون
اگه اینجا راه بیوفته شلوغ بشه که خیلی توپ میشه
پارکینگ این خونه کجاست ماشین بیرون پارک میکنین باحاله:d:d
راستی یه پیشنهاد دارم دور خونه رو فضای سبز کار درست کن خونه قشنگ تر میشه
باید 2 3 نفر دیگه ای هم بیان تا امتیاز بدم
به هر حال ممنون ..
اینم یک عکس دیگه از پک Out Door Living :
البته چندتا وسیله هم خودم دانلود کردم:
55709416091813369424.jpg
این خونه رو توی کدوم شهر ساختید؟ همچین مکانی رو توی نقشه یادم نمیاد.
در مورد فضای سبز موافقم ولی من کلا یه باغچه حصارکشی شده درست کردم و به نوعی همون فضای سبزم محسوب میشه، قبرستون هم درست کردم برای یکی از کاراکترهام که مرد:d
یه سوال این آیتم های جدید رو چطور باید دانلود کرد؟ تا اونجا که میدونم پولی هستند.

این مسابقه فوق العاده هست من البته تو The Sims 3 کمتر خونه ساختم ولی خب میسازم و عکساش میزارم به نظرم رقابت قشنگ و جالبی میشه

خونه رو هم باید خودمون ساخته باشیم یا یه خونه از خود بازی رو کاشته باشیم تو زمین بسه؟ :D

من اون خونه بزرگه رو زدم تو زمین 60*60
خیلی مرفه شدم :D
عکس بدم شرکتم میدین؟

قربونه هموتون برم که از این تاپیک خوشتون اومده
پایم اساسی . من فقط سیمز 3 رو گیر بیارم . تا هفته دیگه صبر کنین عرض اندام کنین که پهلوونتون میاد
چشم تا هفته دیگه صبر میکنیم ولی شاید یه مسابقه ای زدیم امیدوارم سریع تر سیمز رو بگیرین بیاین حال کنیم

این خونه رو توی کدوم شهر ساختید؟ همچین مکانی رو توی نقشه یادم نمیاد.
در مورد فضای سبز موافقم ولی من کلا یه باغچه حصارکشی شده درست کردم و به نوعی همون فضای سبزم محسوب میشه، قبرستون هم درست کردم برای یکی از کاراکترهام که مرد:d
یه سوال این آیتم های جدید رو چطور باید دانلود کرد؟ تا اونجا که میدونم پولی هستند.
داداش توی همون سانت ولیی شهر اصلی سیمز ولی من این نوع اب و هوا رو دانلود کردم و همچنین با چندتا وسایل مثل پنجره اینا
برای دانلود هم اول باید یه سایت خوب و معتبر که برای سیمز 3 هست رو پیدا کنین از اونجا دانلود کنین و به وسیله Luncher The sims 3 از اونجا مد هارو روی بازیتون بریزین

من که صبر کردم همه پک های سیمز بیاد دوباره نصبش کنم ولی حتما ادامه بدید طرح باحالیه, ما هم میایم میبینیم لذت میبریم :d
خوب شما میتونین توی این زمان داور بشین..خوبه؟

این مسابقه فوق العاده هست من البته تو The Sims 3 کمتر خونه ساختم ولی خب میسازم و عکساش میزارم به نظرم رقابت قشنگ و جالبی میشه
اونش که مهم نیست اصل اینه که شما خونه رو حالا هر جوری که میخواد باشه بسازین
به نظرم از الان همه ترفنداشو یاد بگیرین
اگه بخوایین میتونم بهتون بگم ...

خونه رو هم باید خودمون ساخته باشیم یا یه خونه از خود بازی رو کاشته باشیم تو زمین بسه؟ :D

من اون خونه بزرگه رو زدم تو زمین 60*60
خیلی مرفه شدم :D
عکس بدم شرکتم میدین؟
نه داداش اونجوری که کاری نداره شما باید خودتون یه خونه با طرحی که توی ذهنتون دارین بسازین اونجوری بعد از ساخت خیلی حال میکنین
چشم حالا این دفعه عکس رو بده ولی بزارین برای وقتی که مسابقه شروع شد
ممنون

خونه هایی که ساختن بچه ها بعد مسابقه بزارین برای دانلود
شما هم توی مسابقه هستین؟

• Like
Reactions: leonk13
دوستان من PC ـیم فعلا مشکل داره ولی از این مسابقه بشدت استقبال میکنم!
نمیشه با سیمز 3 کنسول عکس گذاشت؟
بعد از ادیتور تو نقشه بای یه زمین خالی پیدا کنیم بسازیم دیگه؟چون پول سیمزامون نمیرسه چیزی که میخوامو بسازن:دی

دوستان من PC ـیم فعلا مشکل داره ولی از این مسابقه بشدت استقبال میکنم!
نمیشه با سیمز 3 کنسول عکس گذاشت؟
بعد از ادیتور تو نقشه بای یه زمین خالی پیدا کنیم بسازیم دیگه؟چون پول سیمزامون نمیرسه چیزی که میخوامو بسازن:دی
خوب شما استثنا هستید اشکالی نداره با کنسول عکس بزارید
اره باس یه زمین خالی پیدا کنین و اونجاشروع کنین به ساخت و ساز;)

فکر کنم یه کم دیر باشه واسه همچین بحث و تاپیکی ...
Anyway من قبلا ( اوایل که سیمز 3 اومده بود ) تو یه همچین مسابقه‌ای شرکت کردم ( البته از آخر اول شدم :d ) ... اگه عکساش رو پیدا کردم حتما میزارم ...

راستی این همه طرفدار سیمزن یا خونه‌سازی ( آخه تاپیک سیمز : قرون وسطا خیلی خیلی خلوت بود گفتم شاید اصلا تو این فروم طرفدار نداره )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or