مسابقه بین اعضا bc

• Thread starter Thread starter T- rex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

T- rex

کاربر سایت
سامو علیک
این تاپیک پیوند یه تاپیک دیگس پس از مدیران محترم خواهش می کنم پاک نشه بچه ها این تاپیک مال اینه که من می خوام یه مسابقه بین اعضای bc راه بندازم لطفا نظرتونو راجع به نوعش بگین تا من راه اندازیش کنم.:biggrin1:
با تشکر T- rex

سامو علیک
این تاپیک پیوند یه تاپیک دیگس پس از مدیران محترم خواهش می کنم پاک نشه بچه ها این تاپیک مال اینه که من می خوام یه مسابقه بین اعضای bc راه بندازم لطفا نظرتونو راجع به نوعش بگین تا من راه اندازیش کنم.:biggrin1:
خوشم میاد از رو نمیری بشر!! بالاخره یه تاپیک راه انداختی دیگه؟!:biggrin1:
Need Help?

برادران گفتم نظر بدین جمع بندیش با من
من که نگفتم راه انداختم شما سوال می کنین ;)
بله همه میگن من از نظر اسمی به tyrax شباهت دارم ولی احتمالن اون یه معنی دیگه میده :p
اره timbaland جان هر چی گفتم نظر بده ندادی حالا ... ولی اره به کمک نیاز دارم چون تا چهارشنبه نیسسم تو تاپیکو هدایت کن ولی شاید اونور یه کامپیوتر یافتم در هر حال کمک می خوام ولی تا خودم نیومدم سربندی نکن وایسا خودم اومدم تصمیم نهاییو میگیرم:biggrin1:
نه اقا جان مسابقه باید در دنیای مجازی باشه (اینترنت)همین جام باشه بهتره(bc):love:
راسسی اویس از رو گفتی معلومه هنوز منو نشناختی:laughing:

اره timbaland جان هر چی گفتم نظر بده ندادی حالا ...
خب آخه مصيبت جان:biggrin1: نظر از كجام بيارم؟ نظرامو كه انبار نمي كنم كه يكدفعه بگم! حتماً چيزه خاصي مد نظرم نبوده يا كلاً سوژه نداشتم!
ولی شاید اونور یه کامپیوتر یافتم
اونور! حاجي خارج از كشور تشريف ميبرين؟:biggrin1:
خودم اومدم تصمیم نهاییو میگیرم:biggrin1:
:evil::biggrin1:
راستي خودت يك چيزي بگو تا ماها كاملش كنيم، دقيقاً چي مد نظرته؟

یه چیزی من بگم ناراحت نشی ها !
خیلی جالبه یه تایپیک بزنی و هیچی مد تظرت نباشه و بگی بچه ها بیان بگن تایپیک چه جوری باشه !.
:biggrin1::smile::(:((:sick:
اصلا ناراحت نشدم :p
1- من گفتم خود بچه ها بگن که تاپیک پر طرفدارتر بشه حالا که خودتون میخواین باشه :evil:
2-نمیدونم چرا تا ما یه تاپیک می زنیم یکی باس یه ضدحال بزنه :(:((
3-خیله خوب من اسم تاپیک اصلیو می ذارم المپیک بازیسنتر که هر سال برگذار میشه احتمالا واسه 3-4 سال آینده واسه خودم جا نشیش میذارم ولی این تاپیک یا تاپیک ها از رشته های مختلفه که اونو دیگه بچه ها تعیین میکنن منو ovisتصویب :smile:
4-حالا بگین رشته ها چی باشه؟ :love:

اقا مصیب (درسته).
خیلی خوبه که می خوای بچه ها رو سر گرم کنی.:blushing:
حالا خود دانی ولی همون بهترین تیرانداز بهتره.اگه خواستی می تونی به من و نوین جون کمک کنی...
این جوری بعضی ها مسخرت می کنن:cheesygri و تعداد کمی که میشناسنت ازت پشتیبانی میکنن...:p

بای بای...:love:

يه سؤال :
بر فرض رشته ها رو گفتيم . اين همه رشته ورزشي هست ديگه . يه چند تاش رو انتخاب كرديم . بعدش چي؟ چطوري ميخواي مسابقه رو برگزار كني؟

این جوری بعضی ها مسخرت می کنن:cheesygri
ببخشیدا بعضیا بی خود می کنن البته منظورم masood نیس چون بش مدیونم ولی بعضیا روشون خیلی زیاد شده :mad:
حالا خود دانی ولی همون بهترین تیرانداز بهتره.اگه خواستی می تونی به من و نوین جون کمک کنی...
اصلا قرار نیس این تاپیک با مال شما رقابت کنه و من هنوز تاپیکتو قبول دارم.چرا؟چون اون مال شخصیتای بازیاس و این مال اعضا
بای بای...:love:
معنی بای بایتم فهمیدم :(:mad:مجبور نیسسی شرکت کنی :mad:
......................................................................................
خیله خوب من می خواستم همه چیشو شما بگین ولی حالا که می خواین میرسیم به توضیحات بیشتر:
این مسابقه ها بین اعضای سایت وسر کارهاییه که میتونن انجام بدن و تو سایت به نمایش بذارن و شما تعیین می کنین مثل همون طراحی شخصیت و ... که با رای شما برنده تععین میشه شایدم بعد یه سری جایزه بذاریم ولی فعلا شما بگین چه رشته هایی رو تو المپیک بذاریم(رشته ها ورزشی نیس)؟
.....................................................................................
میرسیم به اخرین نکته
لطفا با احترام با هم حرف بزنین:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or