اونو دیگه شما باس بگی نظر بده جیگر :biggrin1:این چجوریاس.میخوای مثل بهترین جنگ جویا بشه.
مسابقه 20 سوالی صندلی داغ یا از این طور چیزا باید باشه
خوشم میاد از رو نمیری بشر!! بالاخره یه تاپیک راه انداختی دیگه؟!:biggrin1:سامو علیک
این تاپیک پیوند یه تاپیک دیگس پس از مدیران محترم خواهش می کنم پاک نشه بچه ها این تاپیک مال اینه که من می خوام یه مسابقه بین اعضای bc راه بندازم لطفا نظرتونو راجع به نوعش بگین تا من راه اندازیش کنم.:biggrin1:
خب آخه مصيبت جان:biggrin1: نظر از كجام بيارم؟ نظرامو كه انبار نمي كنم كه يكدفعه بگم! حتماً چيزه خاصي مد نظرم نبوده يا كلاً سوژه نداشتم!اره timbaland جان هر چی گفتم نظر بده ندادی حالا ...
اونور! حاجي خارج از كشور تشريف ميبرين؟:biggrin1:ولی شاید اونور یه کامپیوتر یافتم
:biggrin1:خودم اومدم تصمیم نهاییو میگیرم:biggrin1:
آره. به نظر منم ایده ی نو و جالبیه که باید تو تاریخ ثبت بشه!:biggrin1:یه چیزی من بگم ناراحت نشی ها !
خیلی جالبه یه تایپیک بزنی و هیچی مد تظرت نباشه و بگی بچه ها بیان بگن تایپیک چه جوری باشه !.
:biggrin1::smile:یه چیزی من بگم ناراحت نشی ها !
خیلی جالبه یه تایپیک بزنی و هیچی مد تظرت نباشه و بگی بچه ها بیان بگن تایپیک چه جوری باشه !.
ببخشیدا بعضیا بی خود می کنن البته منظورم masood نیس چون بش مدیونم ولی بعضیا روشون خیلی زیاد شدهاین جوری بعضی ها مسخرت می کنن:cheesygri
اصلا قرار نیس این تاپیک با مال شما رقابت کنه و من هنوز تاپیکتو قبول دارم.چرا؟چون اون مال شخصیتای بازیاس و این مال اعضاحالا خود دانی ولی همون بهترین تیرانداز بهتره.اگه خواستی می تونی به من و نوین جون کمک کنی...
معنی بای بایتم فهمیدم مجبور نیسسی شرکت کنیبای بای...