مسابقه با قطار بخار در Forza Horizon 2

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
مسابقه با هواپیما در Forza Horizon 1 را به یاد دارید؟
در این مسابقات شما باید با ماشین خود با یک هواپیما مسابقه می دادید و برنده مسابقه کسی بود که زودتر از خط پایان عبور می کرد. حال سازندگان بازی اعلام کردند، در شماره دوم Forza Horizon شما می توانید با ماشین خود با قطار های بخار هم مسابقه دهید.

قابلیت مسابقه با یک لوکوموتیو در طول showcase های بازی موجود خواهد بود و برنده مسابقه کسی است که زودتر از خط پایان عبور کند.

71434643876418430588.jpg

بازی Forza Horizon 2 در تاریخ 30 ماه سپتامبر برای کنسول های Xbox One و Xbox 360 منتشر خواهد شد. نسخه Xbox One بازی دارای آب و هوای پویا (dynamic) خواهد بود و به صورت 1080p بر روی Xbox One اجرا خواهد شد و به گفته سازندگان بازی کاملا با نسخه Xbox 360 بازی متفاوت خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
نسخه Xbox One بازی دارای آب و هوای پویا (dynamic) خواهد بود و به صورت 1080p ر روی Xbox One اجرا خواهد شد
این فورزا واقعا داره ابروی کنسولو میخره با این دوتا نسخش و مشت محکمی میشه به دهان یاوه گویان:d
مسابقه با هواپیما که عالی بود ببینیم اینیکی چجور میشه کلا همین چیزای خاصی که PG به بازی اضافه کرده باعث محبوبیت FH شد...

آخرین ویرایش:
میخواستم بگم یکی از بهترین لحظه های FH1 مسابقه با هواپیما بود طوری که وقتی از بالاسرمون رد میشد انگار واقعا هواپیمائه بالا سرمونه ، ولی وقتی این پست رو میبینه آدم از کارش پشیمون میشده چراکه هنوز بچه بازی تو یه سری کاربرا ادامه داره!
من خواستار مسابقه با دسته فلامینگو ها هستم، پلی گراند پلیز :(

اون بازی اگه یه epic fail هستش فکر کنم دیگه نیازی به ترول کردنش نباشه:|

میخواستم بگم یکی از بهترین لحظه های FH1 مسابقه با هواپیما بود طوری که وقتی از بالاسرمون رد میشد انگار واقعا هواپیمائه بالا سرمونه ، ولی وقتی این پست رو میبینه آدم از کارش پشیمون میشده چراکه هنوز بچه بازی تو یه سری کاربرا ادامه داره!

خود درگیری؟ :-j کدوم بازی؟ :-/ مگه فلامینگو جماعت انحصاری یه بازین؟ :-/

شما به تنهایی این نکته ظریف رو فهمیدی یا کسی هم کمکت کرد ؟ :-/

خود درگیری؟ :-j کدوم بازی؟ :-/ مگه فلامینگو جماعت انحصاری یه بازین؟ :-/

خود درگیری شما با خودت داری که به جزئیات کنار جاده ی یه بازی هم رحم نمیکنی
09.gif

اینا چی می دونن اسکن کردن ستاره ها و 60 هزار فلامینگو قرمز دم دراز یعنی چی؟ :-/ همون بهتر که به گیم پلی و اینجور مضخرفات جایزه بدن... ;)
:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or