مسابقات cod4

با سلام

دوستان ميخوام يه سري مسابقات cod4 راه بندازم.تو 2 گروه قوي و ضعيف تيمها رو طبقه بندي ميکنيم.من هيچ کاري به مسابقات قبلي و تيمهايي که دادين ندارم.و اينکه آيا مسابقات قبلي برگزار شده يا نه .من رو ميشناسين و کاري که بخوام انجام ميدم. تا 2 هفته ديگه مسابقه ميزارم.
خوب هر کسي که ميخواد تيم داشته باشه خارج از اين تاپيک تيمش رو انتخاب ميکنه و فقط اسم تيمش رو به همراه بازيکناش اينجا اعلام ميکنه.لطفا هر کس نياد و بگه که منم هستم....فکر خوبيه....من که اميدي ندارمو......من کسي رو نميشناسم که بخواد منو بکشه و از اين حرفا.تيم شما ضعيف هم که باشه از گروه ضعيفا ميتونه بياد بالا و به فينال برسه
تو xfire با هم توافق کنيد،يه تيم 4 نفره بکشين.يک نفر به نمايندگي از تيم بياد و اسم تيم رو اينجا بزاره . يه id xfire.هم برام بزاره و به سلامت.تاپيک رو هم شلوغ نکنيد.

فقط و فقط اسم تيم به همراه اسم بازيکنا
faghat esme team va bazikona
just team name and players name

سرور هم خودم ميزنم punk buster هم نيازه.رو ورژن 1.6 هست.جزئيات برگزاري و مپ ها رو بعدا اعلام ميکنم
با تشکر

اشکان

اشکان جان نظر بنده اینه که کسانی که مایل اند مسابقه بدن بیان و تو تاپیک اعلان آمادگی کنند
بعدش خودت این افراد رو تیم بندی کند.
(به صورتی که در هر تیم یک حرفه ای , یک نیمه حرفه ای , متوسط و ضعیف باشه)

فکر کنم تیم ما آماده بشه تا یه هفته دیگه :
خودم : God
Rock Gun
S.T.A.L.K.E.R
ZeKe
Night Wolf
l Cyrus l

احتمال داره خودم و یکی دیگه نیایم ولی بازم تیم تکمیه.خبرش رو این جا بده تا من خبرشون کنم.
خودم هم نمایندشون :biggrin1:

اشکان جان نظر بنده اینه که کسانی که مایل اند مسابقه بدن بیان و تو تاپیک اعلان آمادگی کنند
بعدش خودت این افراد رو تیم بندی کند.
(به صورتی که در هر تیم یک حرفه ای , یک نیمه حرفه ای , متوسط و ضعیف باشه)
من با اينکه همه ي تيم قوي نباشن موافقم. ولي خودم انتخاب نميکنم که توش حرف در نياد

سلام
بازم که دارین تاپیک رو شلوغ می کنین . لطفا فقط اسم تیما و یک آی دی Xfire بزارین تا تاپیک مثل اون قبلی فنا نشه .
با تشکر

God
RockGun
S.T.A.L.K.E.R
l Cyrus l

ای دی Xfire : mohammad140

اگه با یاهو مسنجر با خبرم کنید عالی می شه چون کمتر با xfire می رم.فقط سه روز قبل از مسابقات حتما خبر بدید نه لحظه شروع ! : mohammad_m689

اقا منم هستم capitan tom
فقط خواهشا شب بعد از ساعت 2 بزار چون هم پینگ خوب باشه
هم از شبانه استفاده کنیم
راستی من تازه تو xfire بازی کردم ولی جاهای دیگه بازی میکردم

آخرین ویرایش:
سلام
اشکان تاریخ دقیق میدی . بعدم یعضی از بچه ها قبلا با هم تو اون مسابقه قبلی تو یه تیم بودن اون هارو هم در نظر میگیری یا تصادفی تیم می کشی ؟ یه کم توضیح بده
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or