Mr-Game کاربر سایت Aug 18, 2010 #3 تیم باید چند نفره باشه ؟ هزینه ثبت نام چقدره ؟ محل برگزاری کجاست ؟ حاجی یه اطلاعات کامل بده
م محمد رضا mr کاربر سایت Aug 19, 2010 #4 اگه قراره هرکی تو خنه شون بازی کنه و اگه تاریخ برگزاری مدتی دیگه هست یه جا برای من نگه دارید چون انشال... کم کم دارم Adslدار میشم.
اگه قراره هرکی تو خنه شون بازی کنه و اگه تاریخ برگزاری مدتی دیگه هست یه جا برای من نگه دارید چون انشال... کم کم دارم Adslدار میشم.
DarkVoice کاربر سایت Aug 19, 2010 #5 نوشته شده توسط daryaybikaran: دوستانی که تیم دارن در این تاپیک اعلام کنید بیشتر... ادرس گیم نت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی شه از خونه بازی کنیم!؟ ؟
نوشته شده توسط daryaybikaran: دوستانی که تیم دارن در این تاپیک اعلام کنید بیشتر... ادرس گیم نت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی شه از خونه بازی کنیم!؟ ؟
MORT3ZA کاربر سایت Aug 19, 2010 #6 احتمالا این داداش ما تو تهران هستش و حوس کرده با چند تا از برو بچ بازی سنتر یک دست mw2 بزنه...! همین. Reactions: kasra_s_741
احتمالا این داداش ما تو تهران هستش و حوس کرده با چند تا از برو بچ بازی سنتر یک دست mw2 بزنه...! همین.
D daryaybikaran کاربر سایت Aug 19, 2010 #7 دوست عزيز اين مسابقات لن ميباشد و در گيم نت انجام ميشود گيم نت من تيم داره دوستاني كه تيم دارن اعلام آمادگس كنن تيم 5 نفره تيمي 20 هزار تومان وروديه
دوست عزيز اين مسابقات لن ميباشد و در گيم نت انجام ميشود گيم نت من تيم داره دوستاني كه تيم دارن اعلام آمادگس كنن تيم 5 نفره تيمي 20 هزار تومان وروديه
MORT3ZA کاربر سایت Aug 19, 2010 #8 داداش عجب اطلاعات کاملی دادی!!! تو کجا؟ جایزه مسابقه چیه که ورودیه 20 هزار تومنه؟؟؟
D daryaybikaran کاربر سایت Aug 19, 2010 #9 دوستان مسابقات در تهران بلوار فردوس هست جايزه هم بستگي به تعداد تيم ها دارد
amirmahmood کاربر سایت Aug 19, 2010 #10 نوشته شده توسط daryaybikaran: دوستان مسابقات در تهران بلوار فردوس هست جايزه هم بستگي به تعداد تيم ها دارد بیشتر... اگر بلوار فردوس باشه به ما نزدیک هستش شاید دلی به دریا زدیم اومدیم! :d Spoiler کجای بلوار فردوس هستین؟من صادقیه پیاده بشم کجاش بیام! ؟ :d
نوشته شده توسط daryaybikaran: دوستان مسابقات در تهران بلوار فردوس هست جايزه هم بستگي به تعداد تيم ها دارد بیشتر... اگر بلوار فردوس باشه به ما نزدیک هستش شاید دلی به دریا زدیم اومدیم! :d Spoiler کجای بلوار فردوس هستین؟من صادقیه پیاده بشم کجاش بیام! ؟ :d