amirdelta_24 کاربر سایت May 20, 2010 #421 نوشته شده توسط nexo_baby: آقایون(رضا-احسان-بهزاد-امیر) این جمعه هستین 100%؟ خبر بدین دیگه بیشتر... احسان که میگه نمیام من اگه همه بیایین میام در ضمن در صوزتی میام که قبل راه افتادن به هم بزنگیم ببینیم کی میاد کی نمیاد
نوشته شده توسط nexo_baby: آقایون(رضا-احسان-بهزاد-امیر) این جمعه هستین 100%؟ خبر بدین دیگه بیشتر... احسان که میگه نمیام من اگه همه بیایین میام در ضمن در صوزتی میام که قبل راه افتادن به هم بزنگیم ببینیم کی میاد کی نمیاد
Empty Box کاربر سایت May 22, 2010 #422 دوستان من تا بعد امتحانات دانشگاه به احتمال زياد نيستم ... بازم اگه فرصتي پيش اومد ميگم كه اگه شما ها هم ميتونستيد بيايد يه قراري بزاريم ... ولي بدجور طلسم شده اين قرار مون!...
دوستان من تا بعد امتحانات دانشگاه به احتمال زياد نيستم ... بازم اگه فرصتي پيش اومد ميگم كه اگه شما ها هم ميتونستيد بيايد يه قراري بزاريم ... ولي بدجور طلسم شده اين قرار مون!...
amirdelta_24 کاربر سایت May 22, 2010 #423 نوشته شده توسط Empty Box: دوستان من تا بعد امتحانات دانشگاه به احتمال زياد نيستم ... بازم اگه فرصتي پيش اومد ميگم كه اگه شما ها هم ميتونستيد بيايد يه قراري بزاريم ... ولي بدجور طلسم شده اين قرار مون!... بیشتر... از پارسال هی داریم قرار میذاریم نمیایین
نوشته شده توسط Empty Box: دوستان من تا بعد امتحانات دانشگاه به احتمال زياد نيستم ... بازم اگه فرصتي پيش اومد ميگم كه اگه شما ها هم ميتونستيد بيايد يه قراري بزاريم ... ولي بدجور طلسم شده اين قرار مون!... بیشتر... از پارسال هی داریم قرار میذاریم نمیایین
MELI360 کاربر سایت Sep 26, 2010 #424 بچه ها چرا خبری از تون نیسسسسسسسسست احسان-محمد رضا-امیر-بهزاد آخرین ویرایش: Sep 28, 2010
MELI360 کاربر سایت Sep 26, 2010 #425 همش تقسیر بهزاد هستش)x)x نیومد سره قرار و احسان با ما قهر کرد. :d:d:d:d آخرین ویرایش: Sep 28, 2010
BehzaDG کاربر سایت Sep 27, 2010 #426 به من چه؟؟؟ خودت دیدی که بقیه هم نیومدن...... اگه پایه اید یه قرار بزاریم؟؟
.:Arash:. .: Big Boss :. کاربر سایت Sep 27, 2010 #427 نوشته شده توسط nexo_baby: همش تقسیر بهزاد هستش)x)x نیومد سره قرار و احسان با ما قهر کرد. :d:d:d:d بیشتر... سلام... دوست عزیز لطفا سایز نوشته هاتون رو اینقدر بزرگ نکنید!
نوشته شده توسط nexo_baby: همش تقسیر بهزاد هستش)x)x نیومد سره قرار و احسان با ما قهر کرد. :d:d:d:d بیشتر... سلام... دوست عزیز لطفا سایز نوشته هاتون رو اینقدر بزرگ نکنید!
MELI360 کاربر سایت Sep 28, 2010 #429 نوشته شده توسط djesi: جدی اقا من که پایه ام یه قرار بذاریم بیشتر... دمت گرم=d>
R Rijex کاربر سایت Jun 28, 2012 #433 سلام دوستان همون طور که معلومه تازه واردم. تعداد صفحات خیلی زیاد بود، همه رو نخوندم. اگه هنوز با هم جمع میشید بگید کجا قرار میذارید که من هم بیام. اگه شرایط خاصی داره بگید. ممنون.
سلام دوستان همون طور که معلومه تازه واردم. تعداد صفحات خیلی زیاد بود، همه رو نخوندم. اگه هنوز با هم جمع میشید بگید کجا قرار میذارید که من هم بیام. اگه شرایط خاصی داره بگید. ممنون.