cafe_game کاربر سایت Oct 29, 2009 #1 خب اين تاپيك براي مسابقه در بازي هاي psp براي همشهري هاي عزيز مشهدي هست! :biggrin1:
dark monk کاربر سایت Oct 30, 2009 #4 همچين تاپيكي قبلا درست شده بود بنظر كسي تو مشهد پايه نيست.در هر حال ديگرانو بيخيال يه قرار بزاريم همين كسايي كه اينجان پاشن بيان
همچين تاپيكي قبلا درست شده بود بنظر كسي تو مشهد پايه نيست.در هر حال ديگرانو بيخيال يه قرار بزاريم همين كسايي كه اينجان پاشن بيان
cafe_game کاربر سایت Oct 30, 2009 #5 پاشن بيان كجا؟؟ ميگم اگه قرار ها رو پنج شنبه بزاريم بهتره هم مدرسه نداريم هم درس نداريم هم راحتريم!
dark monk کاربر سایت Nov 4, 2009 #8 خوب پس من فک کنم فردا خوب باشه ساعت 6 پارک ملت نظرتون چیه؟هرکی میاد همینجا اعلام کنه من killzone و pes9 رو پیشنهاد میکنم
خوب پس من فک کنم فردا خوب باشه ساعت 6 پارک ملت نظرتون چیه؟هرکی میاد همینجا اعلام کنه من killzone و pes9 رو پیشنهاد میکنم
onzela کاربر سایت Nov 16, 2009 #9 سلام پس این قرارمون چی شد؟! دوستمم psp داره اگر خواستید یک وقت مناسب بذارید
Hadollica کاربر سایت Dec 17, 2009 #10 واسه این کار باید شماره های هم دیگه رو داشته باشیم تا بتونیم بازی کنیم من از خودم شروع میکنم شمارمو به یکی از بچه ها میدم
واسه این کار باید شماره های هم دیگه رو داشته باشیم تا بتونیم بازی کنیم من از خودم شروع میکنم شمارمو به یکی از بچه ها میدم
cafe_game کاربر سایت Dec 26, 2009 #11 ميگم مغازه اقاي ممتاز جاي خيلي باحالي هست اگه بشه اونجا مسابقات رو گذاشت عالي ميشه!
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Dec 26, 2009 #12 نوشته شده توسط cafe_game: ميگم مغازه اقاي ممتاز جاي خيلي باحالي هست اگه بشه اونجا مسابقات رو گذاشت عالي ميشه! بیشتر... چرا نشه اصلا خودشون پیشنهاد دادن که بریم اونجا ولی کو بخار ؟ مگه بگیم اونجا (شُله مِدَن) تا همه بیان !
نوشته شده توسط cafe_game: ميگم مغازه اقاي ممتاز جاي خيلي باحالي هست اگه بشه اونجا مسابقات رو گذاشت عالي ميشه! بیشتر... چرا نشه اصلا خودشون پیشنهاد دادن که بریم اونجا ولی کو بخار ؟ مگه بگیم اونجا (شُله مِدَن) تا همه بیان !
mohandes_register کاربر سایت Dec 27, 2009 #13 منم شدیدا پایه تکن 6 هستم ولی کووووووو وقت....شما ها کدوم منطقه این؟کسی سمت فرامرز عباسی اینا نیست؟
cafe_game کاربر سایت Dec 27, 2009 #14 خب جا كه معلوم شده گيم نيت اقاي ممتاز كه خيلي جايي باحالي هست و ميشه گفت محل قرار اونجاست! فقط من psp م مشكل داشت الان دست اقاي ممتاز هست وقتي ئرست بشه حتما ميام! واسه بازي tekken 6 خوبه؟؟؟ بعد روز 5 شنبه فكر كنم بهترين روز باشه نه؟
خب جا كه معلوم شده گيم نيت اقاي ممتاز كه خيلي جايي باحالي هست و ميشه گفت محل قرار اونجاست! فقط من psp م مشكل داشت الان دست اقاي ممتاز هست وقتي ئرست بشه حتما ميام! واسه بازي tekken 6 خوبه؟؟؟ بعد روز 5 شنبه فكر كنم بهترين روز باشه نه؟