مسابقات المپيک بازيهای رايانه اي تاييد شد!!

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
دوستان اخبار ورزشی امروز بعد از ظهر ساعت 6:45 شبکه 3:
کميته جهانی برگزاری مسابقات المپيک به جهت جلوگيری از هدر رفتن وقت نوجوانان مسابقات المپيک بازيهای رايانه اي رو کرد تاييد
بدين ترتيب اين مسابقات برای سال 2010 پيش بينی شده و گيمر ها از سن 14 تا 18 سال فعلاً مجاز به شرکت در اين مسابقات هستند!!
ديگه اطلاعات تکميلی تری نداد ، اما همين خودش نقطه اميدی هست!:biggrin1:

پ.ن: اينجوری که وقتشون بيشتر به هدر ميره!!

ببخشيد من هم خبر رو تقريبا شنيدم ولي فكر كنم يه جور ديگه بود:
تصميم گرفته شده براي جدا كردن نوجوانان از بازيهاي كامپيوتري و كار بيش از حد با كامپيوتر اقدام به برگزاري بازيهاي المپيك مخصوص نوجوانان بكنن.
اين چيزي بود كه من از اخبار شنيدم. بنظر مياد اين المپيك ورزشي باشه ها..........

آره منم شنیدم المپیک نوجوانان میخوان راه بندازن که ما رو از پای بازیهای رایانه ای بکشن کنار. المپیک بازیهای کامپیوتری کجا بود...

بابا من اينجا اسکل نيستم که الکی چيزی بنويسم
يارو رو نشون داد داشت با wii بازی ميکرد و بعد اومد gran turismo رو نشون داد
همون که نوشتم درسته ، ضمناً حالا اخبار رو اون لحظه سريع ميگه و ميره ، تو بخش اخبار کوتاهش گفت
من هرچيزی که يادم موند نوشتم ، اما تو اصل خبر شکی ندارم
حالا همچين خبر بزرگی هم نيست ، به هر حال المپيک هست و هر 4 سال بايد برگزار بشه و چيزی هم نصيب ما ايرانی ها فعلاً نميشه

ببخشيد من هم خبر رو تقريبا شنيدم ولي فكر كنم يه جور ديگه بود:
تصميم گرفته شده براي جدا كردن نوجوانان از بازيهاي كامپيوتري و كار بيش از حد با كامپيوتر اقدام به برگزاري بازيهاي المپيك مخصوص نوجوانان بكنن.
اين چيزي بود كه من از اخبار شنيدم. بنظر مياد اين المپيك ورزشي باشه ها..........

همون که نوشتم درسته ، ضمناً حالا اخبار رو اون لحظه سريع ميگه و ميره ، تو بخش اخبار کوتاهش گفت
حالا همچين خبر بزرگی هم نيست ، به هر حال المپيک هست و هر 4 سال بايد برگزار بشه و چيزی هم نصيب ما ايرانی ها فعلاً نميشه
چه ربطی داره؟ آخرشم تصویر فوتبال و ورزشگاه نشون داد!
اما همون طور گفتم تلویزیون گفت المپیک جوانان. بعد ساعت 6 و 45 دقیقه اخبار ورزشی هست. بازیهای کامپیوتری فکر نمیکنم ورزش به حساب بیاد...:):confused:

عزیز داری اشتباه میکنی.چون همینجور که دوستان گفتن میخوان یک المپیک ورزشی برای افراد 14 تا 18 سال بزارن تا از بازیهای کامپیوتری دور بشن............;) در ضمن اون دمویی که شما میگی مال forza 2 بود.گرن توریسم نبود.............;)

يعنی من انقدر حواسم پرت هست که هم دمو رو اشتباه ديدم هم کل خبر رو اشتباه شنيدم!!!! وقتی يه خبری بزاری که منبع در دسترس نباشه همين هم ميشه ، به هر حال من بعيد ميدونم اما

maybe , sry

salam

عزیز داری اشتباه میکنی.چون همینجور که دوستان گفتن میخوان یک المپیک ورزشی برای افراد 14 تا 18 سال بزارن تا از بازیهای کامپیوتری دور بشن............;) در ضمن اون دمویی که شما میگی مال forza 2 بود.گرن توریسم نبود.............;)

یعنی چطوری میخوان المپیک ورزشی راه بیندازن :eek:، تا آدم رو از بازیهای کامپیوتر ی

دور کنن ، خدا کنه تو ایران هم باشه :cheesygri:biggrin1::eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or