مسابقات آنلاین PES 2012 همراه با جایزه

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
درود
اولین دوره مسابقات با همه مشکلاتش به پایان رسید و حالا قصد داریم به کمک شما عزیزان دور دوم این مسابقات رو به زودی آغاز کنیم و برای این که مشکلاتی که در دوره اول پیش اومد پیش نیاد این دوره با قوانین بهتر و اجرای اون ها و همچنین با جوایز شروع خواهد شد.
هزینه ی شرکت در این دوره از مسابقات 4000 هزار تومان خواهد بود

لطف کنید تیم و گیمر تگتونو برای ثبت نام اعلام کنید و بعد از اون مبلغ 4000 هزار تومان را به حساب شخصی بنده واریز کنید.شماره حساب برای کسانی که مایل به ثبت نام هستند پ.خ خواهد شد.

توجه مهم:دوستان لطف کنید آخرین آپدیت بازی رو دانلود کنید تا به مشکل بر نخورید.بدون این آپدیت امکان شرکت در مسابقه وجود ندارد.آخرین آپدیت مربوط به ماه آپریل است با حجم 62mg.بدون این آپدیت شما به هیج وجع اجازه شرکت در مسابقه را نخواهید داشت

قوانین(با دقت خوانده شود): رعایت تک تک نکات الزامی میباشد
1_شما باید از نسخه اینگیلیسی بازی استفاده کنید و استفاده از نسخه ایتالیایی بازی امکان پذیر نیست.
2_ شما باید در زمان تایین شده در بازی حاضر شوید در غیر این صورت از مسابقات حذف خواهید شد.درصورت مشکل باید 4ساعت قبل از بازی اعلام شود
3_مسابقات به صورت گروهی بوده و تیم اول و دوم گروه به مرحله بعد صعود خواهند کرد
4_در بازی هم از تیم ملی و هم از تیم باشگاهی میتوانید استفاده کنید و استفاده از تیم های منتخب ممنوع است
5_درجه انژی بازیکنان باید روی نرمال باشد
6_هاست شدن بازی با کسی است که اینترنت قوی تری دارد واین نکته خیلی مهمی میباشد
7_در صورتی که وسط بازی اینترنتتون قطع یا دچار مشکل شد بازی دوباره و با همان زمان باقی مانده برگذار خواهد شد.
8_در صورتی که بعد از بازی رفت و برگشت دو تیم نتیجه مساوی باشد بازی به بازی سوم منتقل خواهد شد.
9_بازی ها بدون پنالتی برگذار خواهد شد یعنی اگر بازی مساوی شد به ضربات پنالتی کشیده نخواهد شد چون خیلی از دوستان با پنالتی ها مشکل دارند
10_نتایج بازی بالافاصله بعد از بازی باید از جانب دو طرف اعلام شود
11_بازی ها در قسمت Match lobby برگذار میشه و اون کسی که هاست است باید ابتدا یک سرور انتخاب کند و در قسمت match room گزینه ی create match roomانتخاب کند و بعد هم گزینه ی player match را انتخاب کند و تنضیمات پیش فرض بازی کاملا مناسب بوده و نیازی به تغییر ندارد و در آخر حریف خود را دعوت کند تا بازی شروع شود
12_قبل از ثبت نام کمی pes آنلاین بازی کنید تا مطمين شید اینترنت شما مشکلی نداشته باشد

اگه نکته ای بود که من جا انداختم به من یاد آوری کنید و اگر سوالی هم داشتید در این تاپیک بپرسید تا پاسخ داده شود

افرادی که ثبت نام کرده اند:ظرفیت فعلا 8 نفر
1-Bahram B میلان (4000 هزار تومان ثبت شد)

---------- نوشته در 01:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:01 AM ارسال شده بود ----------

توجه مهم:دوستان اگر شما تمایل به مدیریت این مسابقات رو دارین با کمال میل مدیریت به شما واگذار خواهد شد.
من شاید به دلیل مشغله هایی که دارم نتونم این مسابقات رو به درستی اجرا کنم
توجه مهم

آخرین ویرایش:
سلام بهرام اگر واقعا وقتش را نداری شاید من بتونم کمکت کنم به هر حال من در خدمتم
فقط اگر امکانش هست انتخاب یک تیم تا آخر مسابقات را حذف کن
به نظر من انتخاب تیم دلخواه باشه بهتره
به زودی آموزش تصویری را قرار میدم

سلام بهرام اگر واقعا وقتش را نداری شاید من بتونم کمکت کنم به هر حال من در خدمتم
فقط اگر امکانش هست انتخاب یک تیم تا آخر مسابقات را حذف کن
به نظر من انتخاب تیم دلخواه باشه بهتره
به زودی آموزش تصویری را قرار میدم
ممنون داداش احسان
انتخاب یک تیم حذف شد

ممنون راستی اگر هر کاربری یه تست از سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test بگیره و برای ما بفرسته خیلی خوب میشه
اینجوری هم میتونیم هاست را مشخص کنیم هم خود طرف میبینه آیا ارزش شرکت کردن با این اینترنت را داره یا نه
راستی ظرفیت 16 نفر باشه و در 4 گروه 4 تایی خیلی خوبه

ممنون راستی اگر هر کاربری یه تست از سایت Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test بگیره و برای ما بفرسته خیلی خوب میشه
اینجوری هم میتونیم هاست را مشخص کنیم هم خود طرف میبینه آیا ارزش شرکت کردن با این اینترنت را داره یا نه
راستی ظرفیت 16 نفر باشه و در 4 گروه 4 تایی خیلی خوبه
در مورد 16 نفر که فکر نکنم 16 نفر کامل بیان.پینگ تست هم بچه ها موقع بازی میتونن با هم هماهنگ کنند

فکر نکنم کسی بیاد الان آخه فیفا داره بدون ورودی برگزار میشه و پوینت هم میده
فیفا فقط دور اولش مجانی بود و از دور دوم پولییه.

---------- نوشته در 08:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 PM ارسال شده بود ----------

چه جوری میشه 2 نفر در این مسابقات ثبت نام کنند البته با یک گیمر تگ
کاری نداره مثلا یکیشون با نام 4030 1 ثبت نام میشه و یکی دیگه با نام 4030 2 و بعد من خودم مینویسم که این دو نفر با هم فرق دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or