مسابقات آنلاین PES 2012 {آزمایشی}

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
درود
دوستان عزیز با توجه به این که از مسابقات آنلاین فیفا استقبال شد منم به کمک شما دوستان قصد انجام مسابقات آنلاین PES2012 رو دارم دوستانی که مایل به شرکت در این مسابقات هستن اعلام آمادگی کنن تا نحوه انجام مسابقات اعلام شه.
توجه مهم:دوستان لطف کنید آخرین آپدیت بازی رو دانلود کنید تا به مشکل بر نخورید.بدون این آپدیت امکان شرکت در مسابقه وجود ندارد.آخرین آپدیت مربوط به ماه آپریل است با حجم 62mg
قوانین(با دقت خوانده شود):

1_شما باید از نسخه اینگیلیسی بازی استفاده کنید و استفاده از نسخه ایتالیایی بازی امکان پذیر نیست.
2_تاریخ برگذاری مسابقات از 28 خرداد بوده و ساعت مسابقات اعلام میگردد پس شما باید در زمان تایین شده در بازی حاضر شوید در غیر این صورت از مسابقات حذف خواهید شد.درصورت مشکل باید 4ساعت قبل از بازی اعلام شود
3_مسابقات حذفی و به صورت رفت و برگشتی و 10 دقیقه ای خواهد بود و مسابقه فینال به صورت تک حذفی خواهد بود
4_در بازی هم از تیم ملی و هم از تیم باشگاهی میتوانید استفاده کنید و استفاده از تیم های منتخب ممنوع است
5_در کل مسابقات فقط باید از یک تیم استفاده کنید
5_درجه انژی بازیکنان باید روی نرمال باشد
6_هاست شدن بازی با کسی است که اینترنت قوی تری دارد واین نکته خیلی مهمی میباشد
7_در صورتی که وسط بازی اینترنتتون قطع یا دچار مشکل شد بازی دوباره و با همان زمان باقی مانده برگذار خواهد شد.
8_در صورتی که بعد از بازی رفت و برگشت دو تیم نتیجه مساوی باشد بازی به بازی سوم منتقل خواهد شد.
9_بازی ها بدون پنالتی برگذار خواهد شد یعنی اگر بازی مساوی شد به ضربات پنالتی کشیده نخواهد شد چون خیلی از دوستان با پنالتی ها مشکل دارند
10_نتایج بازی بالافاصله بعد از بازی باید از جانب دو طرف اعلام شود
11_بازی ها در قسمت Match lobby برگذار میشه و اون کسی که هاست است باید ابتدا یک سرور انتخاب کند و در قسمت match room گزینه ی create match room انتخاب کند و بعد هم گزینه ی player match را انتخاب کند و تنضیمات پیش فرض بازی کاملا مناسب بوده و نیازی به تغییر ندارد و در آخر حریف خود را دعوت کند تا بازی شروع شود
اگه نکته ای بود که من جا انداختم به من یاد آوری کنید و اگر سوالی هم داشتید در این تاپیک بپرسید تا پاسخ داده شود
خوب تا این جا این دوستان اعلام آمادگی کردن(ظرفیت بازی ها فعلا8 نفر) ظرفیت تکمیل شد!
برای تکمیل ثبت نام لطف کنید تیم و گیمر تگتونو اعلام کنید
1_silent hill72 ثبت نام تکمیل شد
2_
4030ثبت نام تکمیل شد
3_miladsaw ثبت نام تکمیل شد
4_
Bahram B ثبت نام تکمیل شد
5_
muzik5ثبت نام تکمیل شد( همون naviffaro5 هست)
6_ AHDabirثبت نام تکمیل شد
7_
mehran ثبت نام تکمیل شد
8_ _
alanwake1994 ثبت نام تکمیل شد

اطلاعات شرکت کنندگان ثبت شده:
f4leelohtojqx8h38rl.jpg
اینم برنامه بازی ها که خودم قرعه کشی کردم وبه صورت زیر میباشد ( شما باید 10 دقیقه قبل از شروع بازی ها در لایو حاظر باشید)
yrav6a360pel1vfac4oq.jpg
نتایج بازی ها هم همه 3 بر صفر به جز بازی ahdabir و mehran
که 2 بر 1 شد............
بعد بازی اول برنده بازی اول با برنده بازی دوم و برنده بازی سوم با برنده بازی چهارم بازی خواهند کرد
اینم برنامه بازی ها روز و ساعت اعلام میشه:
4030 Bahram B ver این بازی با نتیجه ی 6 بر 2 به نفع 4030 تمام شد
AHDabir ver Silenthill72 این بازی 3 بر 0 به نفع ahdabir تمام شد..
اینم برنامه بازی فینال که جمعه 9 تیر ساعت 22:30 برگذار خواهد شد.
AHDabir ver 4030 این بازی با نتیجه 4 بر 3 به نفع 4030 تمام شد...................

قهرمان این دوره4030

برای شرکت در دور بعد به این تاپیک مراجع شود:
http://forum.bazicenter.com/thread63973/#post2085444

آخرین ویرایش:
دادا بخاطر اینکه کلا سرورای pes قوی نیستش کسی زیاد بازی نمی کنه یعنی مثلا با 512 شاید تازه یکم روون بازی کنی الان من 2012 رو بازی نکردم با سرعت 512 میشه رد؟

دادا بخاطر اینکه کلا سرورای pes قوی نیستش کسی زیاد بازی نمی کنه یعنی مثلا با 512 شاید تازه یکم روون بازی کنی الان من 2012 رو بازی نکردم با سرعت 512 میشه رد؟
اره دادش با ایرانی ها میشه با خارجی ها هم بعضی موقع ها میشه

واسه بازی باید گلد بخریم از کجا ؟ ؟؟ اگه راهنمایی کنید منم هستم !
گلدو که باید داشته باشی ولی آنلاین پس لازم نیست

---------- نوشته در 12:03 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:02 AM ارسال شده بود ----------

ما هم هستیم دیگه راستی این بازی جایزه ندارد؟
جایزه چون دوره اول هست نداره ولی اگر این دوره با موفقیت به پایان برسه جایزه هم خواهیم دشت

---------- نوشته در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:03 AM ارسال شده بود ----------
:d

اگر این چند نکته هم بررسی بشه ممنون میشم
هاست چیه؟
مصدومیت بازیکننان؟
تعداد تعویض؟
و اینکه اگر بازی ها از ساعت 7 عصر به بعد برگذار بشهخیلی خوبه چون تا اون موقع سر کار هستم
ممنون

اگر این چند نکته هم بررسی بشه ممنون میشم
هاست چیه؟
مصدومیت بازیکننان؟
تعداد تعویض؟
و اینکه اگر بازی ها از ساعت 7 عصر به بعد برگذار بشهخیلی خوبه چون تا اون موقع سر کار هستم
ممنون
هاست یعنی میزبان کسی که میزبان میشه و طرف مقابلو دعوت میکنه.مثلا من هاست میشم و شما که حریفم هستی رو به بازی دعوت میکنم و چون شما به من جوین میشی باید اینترنت من قوی باشه تا بتونه سرعت خوبیرو ارایه بده.
در مورد مصدومیت فکر کنم بسته باشه بهتره البته هنوز تصمیم دقیق گرفته نشده اگر دوستان هم نظراتشون رو اعلام کنند میتونیم به یک نتیجه برسیم
تعداد تعویض هم 3تا همون تنضیمات پیش فرض دیگه که خودش هم 3تا هست
بازی ها هم فکر کنم در بازه زمانی 10تا12 شب برگذار بشند.نظر شما دوستان هم میتونه منو در مورد زمان بازی ها کمک کنه فقط اجازه بدین تعداد نفرات تکمیل بشه تا درمورد اینجور مسایل هم به نتیجه برسیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or