مروری بر بازی Resident Evil 5

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
timthumb.php

درود بازی RE5 و اخرین نسخه از این بازی که طرفداران این سری رو خیلی منتظر نگه داشته بود بلاخره وارد بازار شد و به دست ما رسید . موضوع بازی رو دیگه نیاززززی به تکرارش نیشت و گمونم همه میدونن که یک T. VIRUS و یه مشت انسان ویروسی شده با هوش. که این باز نگری برای اولین بار در حلقه 4 بازی مشاهده کردیم و تفاوتهای بسیاری از نظر گیم پلی و گرافیک با 3 نسخه قبلی داشت خوب یا بدش با شماست . که ایا با ورژنهای قبل بهتر شده بود و چه ویژگیهایی به این RE5 اضافه شده با هم خواهیم دید ;)

resident-evil-5-2-500x281.jpg

همکاری زیبا

قبل از اینکه بازی رو بازی کنم شنیده بودم که تو افریقا انجام میشه و باید یه تحقیقاتی صورت بگیره با خودم گفتم این همه جا افریقا تو اون گرما این بنده خدا Chris Redfield تک و تنها چی کار باید بکنه اونجا با این همه ZOMBIE یه نفری اونم از پسشون بر میاد؟
ولی وقتی بازی کردیم از هموم اول کار با یه همکار جذاب مواجه شدم که گفتم باید به CHRIS خوش بگزره :biggrin1:

resident-evil-5-3-500x281.jpg

دست SHEVA را ببوس

واقعا باید به تهیه کنندگان RE5 تبریک گفت . چون برای اولین بار در یک بازی مشکل همکاری یار در بازی برداشته شده و واقعا کمک رسانی در بازی رو به وضوح میبینید . پریدن موجودات رو شما و نفسهای اخر و و قتی دارید می زنید در بازی در اخرین لحضات بازی به کمک شما میاد . و جالب اینجاست تمام مهمات و گیاهای شفا بخش رو هم جمع میکنه و خیلی هم دست و دلباز هست :p و اگه دو تا دونه گلولش مانده باشه یکیش رو به شما میده .
و یک فرقی که بین SHEVA با دیگر همکارها هست وقتی سلاحمون رو به طرفش میگیریم جا خالی میده و و کنار میره و برای اولین بار هست که یه همکار هم مواظب جان خودش هست هم ما :love:

resident-evil-5-5-500x281.jpg

ویژگیهایی که در RE5 هست

یکی دیگه از ویژگیهای خوب این سری که خیلی هم بکار میاد و در قسمتهای قبلی بکار نمیومد کار کردن موس در بازی هست که میتونید در بازی جهت بدید .
و در این سری قابلیتی که میتونستیم تغغیراتی رو صندوق بدیم برداشته شده .

resident-evil-5-7-500x281.jpg

هیجان بسیار

بازی رو میشه اینجوری توصیف کرد به جزع یکی دو مورد از معماها تمام بازی رو هیجان و اضطراب فرا گرفته و بمب ادرنالین رو در این سری میتونید ببینید . و این در حالی هست که ZOMBIE ها حتی یک ثانیه مارو تنها نمیزارن و به دنبال ما هستند . و یک چیزه دیگه وقتی که سیلی از زامبی ها به طرف شما میان و شما اونها رو به گلوله میبنیدی بله قشنگه و حال میده ولی دستوراتی که بازیکن میگیره و خود بخ خود نایسته خوبه و دویدن ادامه بده
و این در حالیه که ده ها زامبی دنبال شما هستند و شما انها رو به گلوله بستسد و دارید فرار میکنید و یک دفعه تفنگ شما خشاب خالی میکنه یکی از نقلط ضعف اینه که شما باید بایستسد تا خشاب عوض کنه و در حال دویدن نمیشه چرا نمیدونم . و این هم هست شما میبینید چندین متر اونطرفتر سلاحهای قابل استفاده مانند snipper . uzi. , shotgun هستند و شما دارید با یک کلت فکستنی با اینی جماعت مبارزه میکنید و حال حساب کنید همه این زامبی موقع تمام شدن خشاب رو شما بریزن و یکیشون نیزشو فرو کنه به شما :biggrin1:

resident-evil-5-1-500x281.jpg

saw در ev5

چیزی که تو بازی بیشتر به خاطرم موند یک زامبی بود که با اره برقی مثل این احمقها در بای دنبال میکرد . اونو برای اولین بار که کشتم از کجا میدونستم این دیوانه هر دقیقه میخواد جلوم سبز بشه . ولی به وسطهای بازی که رسیدیم دید که این chris مثل کریس اول بازی ضعیف نیست چون وقتی جلوتر میرید سلاحهایی با تخریب بالا رو میگیرید و یک چیزه دیگه تو این سبکها upgrade کردن سلاحهاست که هر کدوم از سلاحهایی که دوست دارید رومیتونید قویتر کنید یا طول برد رو بیستر کنید یا دقتش رو

resident-evil-5-8-500x281.jpg

ضرباتی که به حیجان بازی وارد میشد و اون کم میکرد

در قبل گفته بودم این بازی و این سری از بازیها از هیجان بالایی برخوردار هستند از همون RE1 که از دست گرگها به خونه پناه بردیم و تا به این قسمت 5 ولی نمیدونم چرا باید این تهیه کنندگان بازی حتما یه کرمی بریزن تا از حیجان و زیبایی بازی کم کنن . یکیش همون که در حال دویدن خشاب رو پر نمیکرد و باید ایستا این کار انجام میشد اونو میگیم حالا به حیجان اضافه یکنه :-"
و یکی دیگه هم همین زامبی هست که در طول بازی با اره برقی شما رو دنبال میکنه نمیدونم این کارشون رو خواستند مثل RE2 انجام بدن کسایی که RE2 رو بازی کردند میدونن وقتی بازی رو تموم میکنید اگه دوباره بازی رو سیو کنید و باز LOAD کنید داستان بازی عوض میشه یه جورایی میگفتیم 00 شده و اونجا یه جانور مثل غول در طول بازی دنبال شما بود البته اون شعورش بیشتر از این بود . در کل این زامبی تو بالای یه ساختمان منو گیر انداخت با هر زحمتی بود به حیاط رفتم
و تو یه فضای باز به قصد پریدن به پایین و دیدم که علامت “F” نشون داده نمیشه تو همین حین بودم که این مردک racon اره برقی امد و کله مارو برید :mad: تو یه همچین بازی که هر دقیقه شما در فرار و تعقیب هستید از یه جاییکه ارتفاعش به 20 سانتی متر هم نمیرسه به طور اتومات نمیپره تو مغز من جا نمیگیره حالا بگیم از یه جای بسیار بلند بپره یه از این دیوار یه او دیوار نشد نمیدونم چرا .

resident-evil-5-4-500x281.jpg

گرافیک بازی

گرافیک بازی از حق نگزریم بسیار زیبا هست چه شخصیت پردازی و محیط اطراف اون واقعا زیبا کار شده و از گرافیک بالایی برخوردار هست مخصوصا اونهایی که با DX10 تجربه کردند . ولی صحنهای انفجا و مرگ شبیه به RE4 ساخته شده بود که خیلی تو چشم میزد . و در کنار همین حیواناتی که تو قسمت bonus بودن واقعا جالب بود. مثلا مارهایی که از خمرها در میومدن و تمساحهایی که درون دریاچه وجود داشتند . البته در مورد این تمساحها یک پرانتز باید باز کرد این موجودان تنها حیواناتی هستند در این بازی میتونن با یک ضرب مار بکوشن . و از نظر صدا گزاری بسیار خوب کار شده بود و صداهای درگیری و انفجار بسیار خوب و متناسب کار شده بود .

آخرین ویرایش:
رزیدنت ایول 5 : راهنمایی نشان دادن BSAA

RE5-ShevaTribal.jpg

مشاهده 30 نماد پنهان BSAA برای بازکردن لباس های جدید شیوا و دیگر مخفی کننده ها همانطور که در بازی رزیدنت ایول 5 دیده اید اگر شما بتوانید 30 نماد BSAA را پیدا و دریافت کنید قسمت های مخفی مختلفی از بازی به شما نشان داده می شود از جمله لباس جدیدی برای شیوا.
بعضی از این نمادها بر سقف چسبیده و بعضی دیگر معلق هستند که عکسهای آن را در اینجا مشاهده کنید.​

مطلب عالی بود ......... از خوندنش شديد لذت بردم آخه خيل وقت بود دنبال يه نقد درست و حسابی از اين بازی بودم هرچند خيلی کامل نيست

با تشکر از فرهاد عزیز که برای نوشتن این مقاله وقت گذاشتی;)

اما فرهاد جان T-Virus عامل اصلی نیست. اسم ویروس Uroboros هست که برگرفته از ویروس مادر هست ;)

مطلب عالی بود ......... از خوندنش شديد لذت بردم آخه خيل وقت بود دنبال يه نقد درست و حسابی از اين بازی بودم هرچند خيلی کامل نيست

ممنونم بله زیاد نشد روش کار کنم البته سعی میکنم بیشتر بهش بپردازم ممنون

با تشکر از فرهاد عزیز که برای نوشتن این مقاله وقت گذاشتی;)

اما فرهاد جان T-Virus عامل اصلی نیست. اسم ویروس Uroboros هست که برگرفته از ویروس مادر هست ;)

مرسی احد جان ولی تا اونجایی که یادمه یه همچین ویروسی بود در کل مرسی رفیق :love:;)

با تشکر از مقاله ای که نوشتی

منم یه نکته اضافه کنم تنها چیزی که تو این بازی بدجوری تو ذوق میزنه بیش از حد آسون بودن boss های بازی بود که واقعا عجیبه زامبی که اره برقی دارن خیلی از boss سختر بودن!!

با تشکر از مقاله ای که نوشتی

منم یه نکته اضافه کنم تنها چیزی که تو این بازی بدجوری تو ذوق میزنه بیش از حد آسون بودن boss های بازی بود که واقعا عجیبه زامبی که اره برقی دارن خیلی از boss سختر بودن!!
کاملا باهات موافقم ار برقی دارها بد جور بودن اگه مرحله آخر بجایه وسکر سه تا از اونا میزاشتن من که نمیتونستم تموم کنم

اقا مرسی بابت زحمتی که کشیدی و این متن رو نوشتی .
ولی دوست خوب فکر نمی کنی شیوه ی نگارشت خیلی کوچه بازاریه ؟

به هر حال مرسی

مرسی من از انقلاب جا موندم به خاطر اون :biggrin1: گفتم با بیان ساده تر این کارو انجام بدم مقاله رسمی ننوشتم تا جایی بخواد ثبت بشه نگاه خودم از بازیرو بیان کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or