مروری بر آنچه که بر فروشگاه اپیک در 2021 گذشت، عناوین رایگان در 2022 ادامه خواهد داشت

rahyarpaul

کاربر سایت
فروشگاه اپیک گیمز به مانند سالهای گذشته در اواخر ماه ژانویه، اطلاعاتی از آنچه که بر این فروشگاه در سال گذشته رخ داده است را می دهد و امسال نیز چنین کرده است.

2022-01-28_12-40-37.jpg

* تعداد کاربران اپیک در سال جاری به بیش از 194 میلیون یوزر رسیده است که نسبت به سال گذشته رشد 34 میلیونی را نشان می دهد.
* رکورد پلیر همزمان و تعداد کاربران فعال روزانه به 13.2 و 31.1 میلیون رسید
* رکورد کاربران فعال در ماه دسامبر به 62 میلیون رسید که نسبت به 56 میلیون کاربر فعال در دسامبر 2020، رشد 11 درصدی را نشان می دهد.
* تعداد عناوین فروشگاه از 471 عنوان به 917 رسیده است و در سال گذشته، کاربران 840 میلیون دلار در فروشگاه هزینه کردند که رشد 20 درصدی را نشان می دهد.
* فروش عناوین ترد پارتی به 300 میلیون دلار رسیده است که رشد 12 درصدی را نشان می دهد و 36 درصد از فروش کل را شامل می شود.

2022-01-28_12-41-40.jpg

* در سال گذشته 89 عنوان، به صورت رایگان در اپیک عرضه شد و قرار است عرضه رایگان عناوین در سال 2022 نیز ادامه یابد.
* ارزش کلی عناوین رایگان عرضه شده به دو هزار و 120 دلار می رسد که میانگین نمرات این عناوین در اوپن کریتیک 76 می باشد.

2022-01-28_12-42-16.jpg

* در فروش تعطیلات امسال 31 میلیون کاربر، بیش از 159 آیتم خریداری کردند که رشد 14 درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می دهد.
* در سال گذشته، گیمرها 6.2 بیلیون ساعت در این فروشگاه بازی کردند که 500 میلیون ساعت، بیشتر از 2020 بوده است.
* بیش از 4.7 میلیون کد تخفیف، برای خرید در سال گذشته استفاده شده است که رشد 11 درصدی را نشان می دهد.
* در گزارش اپیک عنوان شده است که قرار است شاهد بهبودهایی در ابزارهای انتشار ناشرها و کراس پلی عناوین مولتی پلیر بین فروشگاههای مختلف باشیم.

آخرین ویرایش:
من کلا از اپیک استور استفاده نمیکنم ولی تقریبا 2-3 ماه پیش که یه بازی/ گالری انلاین از raidohead روی اپیک استور منتشر شد، یه بار دیگه رفتم سراغ client و استور اپیک تا ببینم توی این 1-2 سال اخیر چقدر پیشرفت داشته :-"
و خلاصه اینه خاک بر سرشون :-" در کل کلاینت بهتر و سبک تر شده به نظرم و خیلی سریعتر از قبل هست ولی هنوزم که هنوزه انگار نصفه نیمست و همچنان قابل مقایسه با استیم هم نیست.
بازی های رایگان و تخفیف های بیشتر خوبن ولی اون حس community و دوستانه ( :-" ) بودن استیم رو به هیچ وجه نداره که به نظر من این مورد توی بازار پی سی خیلی مهمه (حداقل برای من و تعدادی از دوستام که مدت هاست pc پلتفرمک اصلیمونه)

حالا اپیک هی بره بچسبه به انحصاری کردن بازی روی پلتفرمش بجای کار کردن روی قابلیت های استورش:-"

من کلا از اپیک استور استفاده نمیکنم ولی تقریبا 2-3 ماه پیش که یه بازی/ گالری انلاین از raidohead روی اپیک استور منتشر شد، یه بار دیگه رفتم سراغ client و استور اپیک تا ببینم توی این 1-2 سال اخیر چقدر پیشرفت داشته :-"
و خلاصه اینه خاک بر سرشون :-" در کل کلاینت بهتر و سبک تر شده به نظرم و خیلی سریعتر از قبل هست ولی هنوزم که هنوزه انگار نصفه نیمست و همچنان قابل مقایسه با استیم هم نیست.
بازی های رایگان و تخفیف های بیشتر خوبن ولی اون حس community و دوستانه ( :-" ) بودن استیم رو به هیچ وجه نداره که به نظر من این مورد توی بازار پی سی خیلی مهمه (حداقل برای من و تعدادی از دوستام که مدت هاست pc پلتفرمک اصلیمونه)

حالا اپیک هی بره بچسبه به انحصاری کردن بازی روی پلتفرمش بجای کار کردن روی قابلیت های استورش:-"
رو آورده به نشر، چند تا بازی قراره با سرمایه اپیک ساخته بشه که یکیش همین alan wake هست. انتظار استیم نداشته باش. استیم حاصل سالها کاره، معلومه هیچکی نمیتونه 2-3 ساله از این بابت رقیبش بشه.
مجبوره با این متد کار کنه و گر نه عین بقیه فروشگاهها در جا له میشه.

• Like
Reactions: Damn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or