ارسال پاسخ

متاسفانه بازی سنتر از قدیم این انتقاد بهش می شد که به جای بحث تخصصی تمایل زیادی به فن بوی بازی درش وجود داره. یک لشکر فن بوی این اسباب بازی هستند و یک لشکر فن بوی اون یکی اسباب بازی! وقتی این اسباب بازی یه جایزه می بره یا یه بازی انحصاری اش موفق میشه این لشکر میاد برای حمله و اون یکی برای دفاع!

این وسط هم یک نفر هر نوع بحثی که یه سر سوزن با منافع هر کدوم از لشکرها اصطکاک داشته باشه بیاد بکنه نتیجه اش همین لوده بازی ایه که از بعضی پست های قبلی آدم می بینه! یه عده از شما هم با این رفتارها تون فقط دارید به این انتقاد دامن می زنید و ثابت می کنید درسته. 

===========================

عزیز برادر من اصلا صحبت لست کردم اینجا؟ سرچ کن ببین یک کلمه لست یا The Last of Us یا TLOU توی پست من بوده؟

قضیه بسیار فراتر از این بازی که شما خودتون رو به خاطرش خفه می کنید هستش! صحبت از تغییر بزرگ و نفرت انگیزیه که داره در دنیا اتفاق می افته. صنعت فیلم رسما خجالت رو کنار گذاشته و داره میگه از این به بعد اگر این جور چیزها توی فیلم هاتون نباشه جایزه نمیدیم (لینکی که گذاشتم و بعید می دونم حتی یک نفرتون دیده باشه)، و صنعت بازی سازی هم به شدت درگیر این قضیه خواهد بود. اگر تا به حال دقت نکردید سال های آتی خودتون می بینید.

بله، TGA از 2014 شروع شده، ولی قبلش هم بود. اسمش چیز دیگه ای بود و از سال 2014 فقط تغییر اسم داد. خبر نداشتی شما از این موضوع؟

از این گذشته، مطرح کننده اون موضوع که TGA سابقا با ناتی داگ مشکل داشت من نیستم، ولی در بسیاری از پست های تاپیک مطرح شده (بعضا توسط هم لشکری های خودتون). من گفتم اگر برای این تغییر رفتار دنبال دلیل می گردید تغییرات بازی های اخیر ناتی داگ رو ببینید.

شما خودت داری میگی Uncharted 4 جایزه نگرفته! فکر نکردی شخصیت اصلی اون بازی یه مرد نرمال سفیدپوست بوده، و این منطق خودت رو زیر سوال می بره! بهتر نبود اصلا این موضوع رو مطرح نمی کردی؟ این موضوع هم قابل ذکره که در سال 2017 ناتی داگ Uncharted: The Lost Legacy رو داشته که شخصیت هاش زن بودند. تغییر سیاست واضحه و در بازی های بعدی هم خواهید دیدش...

========================

بقیه پست ها فاقد محتوا و عمدتا لوده بازی هستند. ترجیح میدم جواب ندم...

فقط یه خواهش: این آخرین پست من در این مورد بود. اگر دوست دارید هر نوع جواب و رفتار عجیب و غریب و چیپ بکنید مشکلی نیست. ولی حرفی که بهتون گفتم یک ایده است که به مرور در سال های آینده بیشتر می بینید و می فهمیدش. برای من فقط همین که این ایده رو بخونید و بدونید هم کافیه (ولو در ظاهر برای دفاع از لشکرتون و اسباب بازی مورد علاقه تون حرف رو قبول نکنید).

پایتخت ایران
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or