مدیر پیشین پلی‌استیشن: اگر Ghost Of Yotei را دوست ندارید آن را نخرید

A X E L

کاربر سایت
erika-ishii-2692024-videogiochi.com-1.jpg

شان لیدن مدیر پیشین پلی‌استیشن که خود از هواداران برخی جنبش‌های بحث برانگیز است در توییتی خطاب به منتقدانِ Ghost Of Yotei که تغییر شخصیت اصلی را به یک زن نپسندیدند گفت:
1. این یه بازیه. یه سرگرمی. داستانی که یک دسته از سازندگان به آن باور دارند. آنها می‌خواهند این را بسازند.
2. این یک بازیست. اگر دوستش ندارید آن را نخرید. در واقع, چرا بازیی که خودتان میخواهید را نمی‌سازید؟

این دیدگاه واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشت.

به نوعی همون جمله آشنا که "هر کس دوست نداره جمع کنه از اینجا بره" رو گفته.
برادر شما دیگه کلا تو جاده خاکی خونه زندگی بر خودت درست کردی! مغلطه چرا می‌کنی! یه دنیا بر خودت درست کردی، هی سرچ می‌کنی یه خبر از سونی گیر بیاری یه چیزی بپرونی! پیدا نمیشه، توهم توطئه با سس منویات شان لیدن این بود رو میگی! این نوع خبر زدن رو من ۱۵ سال پیش خیلی بهتر از تو انجام میدادم. لااقل یه کاه پیدا کن، بعد ازش کوه بساز.

آخرین ویرایش:
برادر شما دیگه کلا تو جاده خاکی خونه زندگی بر خودت درست کردی! مغلطه چرا می‌کنی! اگه از یه بازی خوشت نمیاد میتونی نخری و ایگنورش کنی‌! بزار این بازی‌های بد رو ما و طرفدارای سونی بازی کنیم، شما که کیسه‌اتون پر هست، به جیب خالی ما چیکار داری؟!!
خب چرا پشت بندش ادامه میده اصلا برید بازی خودتونو بسازید یا گیف طعنه آمیز میزاره؟! پس این مغلطه نیست. رسما دارن بهتون زبون درازی میکنن و باز ازشون هواداری میکنید!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Amorfin
این تفکر فقط برا لیدن نیست، این چیزی هست که بین سران استدیو ها هم هست!
این جوابو شاید بشه سر یک سری بازی داستانی گفت!
ولی سونی با این سیاست، حتی گس خوبی هم بده، هیچوقت موفقیتش دراز مدت نخواهد بود!

یک بازی گس، با کامیونیتیش زنده می مونه!
اونی که پشت اکانت های استدیو و بازیش هست!
روزی هزار تا توییت و کلی پیام تو سایر شبکه های اجتماعیشون دریافت می کنن! جواب اکثرشون رو با نهایت احترام حتی بد باشه، میدن!(اصلا طرف هیتر باشه، قصدش تخریب بازی باشه، فقط باید سکوت کنی یا جوابشو می دی باز باید با احترام باشه! چون حتی بازیت گس هم نباشه، بازیت باید درامد زایی بلند مدت داشته باشه یا نه؟! گیریم فن هات یک ماهه اول بازیو خریدن! ولی فروش بازی از شش ماه تا سال های بعدش، اکثرا توسط افراد جدید صورت می گیره، پس نباید حرفی بزنی که در آینده، سدی برای ورود پلیر های جدید ایجاد کنی!)
صد ها پیشنهاد روزانه برا بازی بهشون می دن، به همه میگن ممنون از نظرت حتما مطرح می کنیم و تهش یک قلب می زارن
حالا اخر سال ده هزار پیشنهاد رو گفتن برسی می کنیم، ولی اخر فقط ده تا ایده از نظرای مردم رو اجرا می کنن، ولی همین میشه برچسبی که اون استدیو یوزرفرندلی هست و خیلی عالی هست!
همین اروهد، یکی از کسایی که تو دیسکورد بد جواب سوال کننده رو داده بود، برکنار کرد! مدیرش با نهایت احترام جواب میده، از ایرادات بازی و مشکلاش میگن و میگن چی بده یا چی باید اضافه بشه، میگه بله کاملا حق با شماست، اتفاقا منم هم نظر با تو هستم، داریم رو چیزای مختلف کار می کنیم و اخر تقاضا می کنه به بازی فرصت دیگه ای بدن!

این لحن اوباش گونه! این سلیقه تو نیست! تو ریسیستی تو هموفوبی و هر کوفتی هستی، کار عنوان گستو تموم می کنه، حتی آینده خوبی برا اون استدیو داستانی ساز هم نداره، تهش این ip ها برای شخص نیستند، برای کمپانی مادر هستند، تو کوجیما هم باشی و سی سال پشت یک برند باشی، منافع کمپانی به خطر بیوفته، مرخصی، تمام عناوین پلی استیشن و عناوین سایر شرکتا، برای کمپانی مادر هستند نه شخص! بعضیا جدی جدی باورشون شده مستقل هستند! چرا کوجیما می خواد مستقل باشه؟! چون اینو کاملا حس کرده، اونوقت تو استدیو های سونی، بعضی افراد فکر می کنن ip ارث خودشونه و قراره به نوادگانشون ازش پول به ارث برسه! خیر، این بازی برا پلی استیشن هست، و برای ip هایی که باهاش خاطره داشته کنسول رو خریده، اگه واقعا وضعیت برند براشون مهم هست، هیچکس هیچکس هیچکس حقی نداره اینطوری جواب بده! حتی اگه همچین تفکری داره، نباید به زبون بیاره، فکر کردید متریک حرف دلشو اون سال زد؟! نه حرفی که پشت پرده بود رو واضح گفت، ولی همین اسپنسر باز سیاست های بالایی هارو اجرا می کنه، ولی هر چقدر دروغ بگه....... واقعیت ها رو بپیچونه، مثل متریک دیگه جواب نمیده!
سونی هم باید یک فکری به حال خودش بکنه!
حالا ما اینو میگیم، حتی افراد با سابقه BC این مسئله رو به شوخی بگیرن! ولی واقعیت رو نمیشه تغییر داد!
(استاروارزم همچین موردی براش بوجود اومده، اونقدر قضیه بیخ پیدا کرده، که به فنای چند دهه ای این فرنچایزم زمان انتقاد خودشون حمله می کنند!)

آخرین ویرایش:
خب چرا پشت بندش ادامه میده اصلا برید بازی خودتونو بسازید یا گیف طعنه آمیز میزاره؟! پس این مغلطه نیست. رسما دارن بهتون زبون درازی میکنن و باز ازشون هواداری میکنید!
آخه آی کیو شان لیدن چه ربطی داره به سونی؟
اون الان کارمند تنسنت هست. چرا حرفاشو پای سونی می‌نویسی؟ دخلش به سونی فنها چیه؟ دست بردار از رفتار گند مزخرف این پستها چیه میدی تو این فروم؟ خجالت بکش مردحسابی، بچه که نیستی یه کم بزرگ شو

آخه آی کیو شان لیدن چه ربطی داره به سونی؟
اون الان کارمند تنسنت هست. چرا حرفاشو پای سونی می‌نویسی؟ دخلش به سونی فنها چیه؟ دست بردار از رفتار گند مزخرف این پستها چیه میدی تو این فروم؟ خجالت بکش مردحسابی، بچه که نیستی یه کم بزرگ شو
با اینکه میدونم توضیح به دستیار اینشتین سودی نداره ولی اینکارو میکنم.

کارمند تنسنت خوب بود در کنار نام پلی‌استیشن و دو جین پرچم ترنس و رنگین‌کمان یه اشاره‌ای به شرکت کنونی خودش که داره ازش نون میخوره میکرد.
1111111.jpg

CEO پیشین پلی‌استیشن که مستقیم منتقدان GoY رو خطاب قرار داده "بازی رو نخرید و برید واسه خودتون بازی بسازید" حرفاش به سونی و سونی فن‌ها ربطی پیدا نمیکنه و این رفتارش گند و مزخرف و بچگانه محسوب نمیشه که برعکس منتقدان حرفاش باید خجالت بکشن و دارای صفات مورد اشاره میشن! ضمنا این رفتارها از خود بازیسازان کنونی سونی بارها دیده شده اما واسه جان‌نثار منطق اهمیتی نداره و هر چی بیشتر بزارن تو کاسش سپاس‌گزارتر میشه.

آخرین ویرایش:
با اینکه میدونم توضیح به دستیار اینشتین سودی نداره ولی اینکارو میکنم.

کارمند تنسنت خوب بود در کنار نام پلی‌استیشن و دو جین پرچم ترنس و رنگین‌کمان یه اشاره‌ای به شرکت کنونی خودش که داره ازش نون میخوره میکرد.
View attachment 351937

CEO پیشین پلی‌استیشن که مستقیم منتقدان GoY رو خطاب قرار داده "بازی رو نخرید و برید واسه خودتون بازی بسازید" حرفاش به سونی و سونی فن‌ها ربطی پیدا نمیکنه و این رفتارش گند و مزخرف و بچگانه محسوب نمیشه که برعکس منتقدان حرفاش باید خجالت بکشن و دارای صفات مورد اشاره میشن! ضمنا این رفتارها از خود بازیسازان کنونی سونی بارها دیده شده اما واسه جان‌نثار منطق اهمیتی نداره و هر چی بیشتر بزارن تو کاسش سپاس‌گزارتر میشه.
ایرانی هستی؟ چی نوشتی ؟ فارسی سلیس بنویس ببینم چی میگی. دارم میگم یارو چند ساله تو پلی استیشن نیست که تو اومدی بسطش دادی به پلی استیشن و فنهاش. تو اومدی بایو اکانتش رو نشون میدی؟ مطمئنی قرصات رو به موقع خوردی؟ خود سونی هر موقع این حرفارو زد بیا اون موقع سریع تاپیکشو بزن نترس نمیذاریم کس دیگه ای بزنه که شما روزیت قطع نشه یه موقع

ایرانی هستی؟ چی نوشتی ؟ فارسی سلیس بنویس ببینم چی میگی. دارم میگم یارو چند ساله تو پلی استیشن نیست که تو اومدی بسطش دادی به پلی استیشن و فنهاش. تو اومدی بایو اکانتش رو نشون میدی؟ مطمئنی قرصات رو به موقع خوردی؟
اینجور که برخی اشاره کردن شما یک ایکس باکس فن بودی که امروز در نقش رعیت سونی ظاهر شدی. الان با کدوم شخصیتت داری صحبت میکنی؟

اینجور که برخی اشاره کردن شما یه ایکس باکس فن بودی که امروز در نقش هیئت مدیره سونی ظاهر شدی. الان با کدوم شخصیتت داری صحبت میکنی؟
وای آره لو رفتم من اکسباکس فن بودم :)) وای حالا چیکار کنم:)) عکس با تیشرت با لوگوی اکسباکس هم زیاد دارم همه جا پخش شده :))
برو خدا روزیت را جای دیگه حواله کنه .
حالا بگو تو چی هستی؟ همونی که سونی .......!؟!؟! حیف نمیتونم اینجا بگم وگرنه میگفتم تا همه بدونن اخه بچه هم نیستی بگم سنت پایینه :D

DEI خیلی عمیق توی سونی نفوذ کرده . خیلی هم مشخصه که مونث بودن کرکتر فقط و فقط بخاطر DEI ئه.
DEI و سونی حق دارن با قدرت به این مسیرشون ادامه بدن. جامعه‌ گیمری که باهاش طرفن اراده ایستادگی در برابرشون رو ندارن.

• Like
Reactions: Amorfin
آقای @Z-fan که دستت تو حذف پست ها و بستن تاپیک ها خیلی فعاله، بیا این بابا رو جمعش کن! هزار نفر گفتن این با حرفاش جو انجمن رو به گند میکشه ولی گوش نمیدی. خسته شدیم از بس گزارش زدیم تک تک پست هاشو! به یک نفر چقدر باید ارفاق بشه دیگه؟؟؟

ما نفهمیدم آخرش این بنده خدا مخالف گی و ترتس و لز هست یعنی هوموفوبه؟ پس چرا به دخترای سفید پوست و خوشگل تو بازی های کوجیما گیر میده؟ کدوم وریه بلاخره؟؟؟ مشخصه یک هیتر تمام عیار بی منطق سونیه دیگه. از این واضح تر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or