مدیرعامل Genvid: نسل Z عاشق آشغال‌های هوش مصنوعی است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
10505.png
مدیرعامل Genvid، جیکوب ناواک، که پیش‌تر مدیر Square Enix بود و توسعه‌دهنده بازی Silent Hill Ascension، گفته است استفاده از هوش مصنوعی در بازی‌ها موضوعی نیست که گیمز‌ها واقعاً به آن اهمیت بدهند، به‌ویژه نسل Z که به گفته او «هوش مصنوعی بی‌کیفیت را دوست دارد».

او اضافه کرده است که موفقیت بازی «Steal a Brainro» نشان می‌دهد بازیکنان با شخصیت‌های ساخته شده توسط هوش مصنوعی مشکلی ندارند و نسل آینده گیمرها مثل شخصیت Bane در فیلم Dark Knight Rises هستند که می‌گوید «تو فقط با این آشغال خو گرفته‌ای، من در آن زاده شدم».

ناواک معتقد است نقطه عطفی رسیده و چون شرکت‌هایی مثل Activision از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، بازی‌هایی مثل Arc Raiders هم همین مسیر را دنبال می‌کنند و بنابراین این تکنولوژی باقی خواهد ماند.

او تأکید کرده که استفاده از هوش مصنوعی فقط در هنر و صدا نیست و بسیاری از استودیوها از AI برای طراحی مفهومی و حتی نوشتن کد با ابزارهایی مثل Claude استفاده می‌کنند، و نادیده گرفتن این واقعیت باعث می‌شود مخالفت‌ها بیشتر احساسی باشد تا منطقی.

در سال‌های اخیر، شرکت‌های بیشتری به سمت هوش مصنوعی رفته‌اند؛ برای مثال Square Enix قصد دارد بیشتر QA و رفع باگ‌هایش را با AI انجام دهد و Krafton هم می‌خواهد تبدیل به یک شرکت «AI-first» شود.​

نسل (Z) اصلا میفهمه (بازی) یعنی چی!؟ :D
تا جایی که دیدیم فقط به استریم های نسل (Y) ری اکت میدن. دسته و ماوس دستشون ندیدیم تا حالا! :D
من تاحالا فک میکردم خودم نسل z حساب میشم
متولدین اواخر دهه ۹۰ میلادی مگه نمیشه نسل زد؟

الان ما نمیدونیم گیم چیه و فقط استریم میبینیم؟ همممم
کلا هیت به نسل زد زیاده و نباید جدیش گرفت، در صورتی که تقریبا میشه گفت کل کانتنت اینترنت رو الان همین نسل زد داره تولید میکنه

هر نسلی خوب و بد داره نمیشه کلی گفت. ولی درصد زیادی از نسل جدید غرق چیزایی شده که دقیقا برخلاف علایق ما هستن که به طرز عجیبی ضرر هم دارن! نمونش بازیای بدون خلاقیتی که عموم همین نسل استقبال کردن و حالام پدر صنعت گیم رو درآورده.
---
۲ تا نسل قبلتر ما اسمش چی میشه؟ اونا رو خدا نگذره ازشون که الان هرچی میکشیم از دست اوناس! :D

متولد چند هستی؟
1998
خود نسل z هم بین متولدین نیمه اول نسل z تا نیمه دوم نسل z تفاوت سلیقه و اخلاق رفتار زیاده، نمیشه همشون رو مثل هم دید
اصن شما بگو دو نفر تو یکسال داخل یکشهر بدنیا اومده باشن. بازم تفاوتاشون بیشتر از شباهتشونه

این نسل بندی که کردن فقط بر اساس یه ویژگی مشترکه، مثلا نسل z اولین نسلی بود که با اینترنت بزرگ شد. همین.
نباید باعث بشه همچین قضاوت های استریوتایپی پیش بیاد

اینا نمونه آماریشونو از کجا جمع میکنن میارن ؟
چیزی که من دارم میبینم نشون دهنده مخالفت سخت مخاطبین طی یکی دو سال اخیر در استفاده از AI در طراحی و تولید هستش .
مخاطبی که کمی باتجربه باشه تفاوت بازی که روح اثر درش وجود داره رو میفهمه نمونه آخرش همین COD BO7 که چقدر هیت گرفته .

• Like
Reactions: TeTration

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or