شایعه مخلوطي از Internet Explorer و Kinect در xbox360

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
xboxinternetexplorer_large_verge_medium_landscape.jpg

xbox360 داراي شبكه ي آنلاين بسيار قوي مي باشد اما اين شبكه از نبود تنها يك چيز رنج ميبرد و آن چيزي نيست جز يك Browser كامل. طبق منابعي كه سايت TheVerge با آنها در ارتباط بوده، مايكروسافت در حال كار برروي IE9 با همراه دستورات Kinect است. گفته شده است كه كاربران ميتوانند به راحتي از اتاق خود تمام اينترنت را بگردند كه البته با Kinect بسيار جالب تر خواهد بود، چرا كه به گفته ي اين منبع قابليت هاي صوتي و حركتي Kinect با اين Browser ادغام شده است. البته استفاده از Kinect اجباري نيست اما ميتوان به راحتي از اين حسگر حركتي/صوتي استفاده كرد.
هنوز خبري از تاريخ عرضه نيست، اما شايد در e3 خبر هايي از اين قابليت جديد بشنويم.

فکر نمی کنم اونجا کسی حق انتخاب هاش اینقدر محدود باشه. ماشالا مثال زدن هات هم شاهکاره :دی
خیلیا 24 ساعته توی اینترنت گشت نمیزنند که، یارو وقتی ویندوز رو نصب میکنه برای خیلی کار های روزمره خودش از IE استفاده میکنه خیلیا کل کارشون یه چک کردن ایمیل یا جستجو توی چند سایت هست و اصلن دنبال کاری نمیرن که برن مرورگر دیگه رو نصب کنند.
23 درصد که برای گوگل کروم هست یا 21 درصد، یعنی کسائی که رسمن رفتن این مرورگر رو گرفتن برای استفاده، ولی 29 درصدی که برای IE هست برای کسائی که این به صورت پیش فرض نصب بوده که اگر کروم یا هرچی دیگه هم نصب بود با اون میرفتن.

خیلی شبیه به ایران هم هست خدایی :دی.

تو مرورگرها هرکی ازاده از هرچی دوست داشت استفاده کنه بعد مایکروسافت به زور کرده تو حلق مردم تا از IE استفاده کنند ؟!
اتفاقن همین دو یا سه سال پیش بود که نمیدونم چی چی اروپا از مایکروسافت به خاطر عرضه ی IE روی ویندوز و به زور چپوندن تو پاچه ملت شکایت کرده بود و حتا قرار شد که نسخه ای از ویندوز در اروپا عرضه بشه که IE نداشته باشه . . .

خیلیا 24 ساعته توی اینترنت گشت نمیزنند که، یارو وقتی ویندوز رو نصب میکنه برای خیلی کار های روزمره خودش از IE استفاده میکنه خیلیا کل کارشون یه چک کردن ایمیل یا جستجو توی چند سایت هست و اصلن دنبال کاری نمیرن که برن مرورگر دیگه رو نصب کنند.
23 درصد که برای گوگل کروم هست یا 21 درصد، یعنی کسائی که رسمن رفتن این مرورگر رو گرفتن برای استفاده، ولی 29 درصدی که برای IE هست برای کسائی که این به صورت پیش فرض نصب بوده که اگر کروم یا هرچی دیگه هم نصب بود با اون میرفتن.
خب حالا این شد یه جواب درست و حسابی، چی بود اون مثال داغون :دی ولی بازم با توجه به اینکه GC و FF به طور کامل مجانی هستند (اگه اشتباه نکنم البته)، آمار IE خیلی خوبه (البته من خودم اصلا تو این چند سال اخیر تستش هم نکردم :دی)

اتفاقن همین دو یا سه سال پیش بود که نمیدونم چی چی اروپا از مایکروسافت به خاطر عرضه ی IE روی ویندوز و به زور چپوندن تو پاچه ملت شکایت کرده بود و حتا قرار شد که نسخه ای از ویندوز در اروپا عرضه بشه که IE نداشته باشه . . .

به زور گذاشته روی سیستم عامل ولی به زور نگفته ازش استفاده کن که ! یعنی اروپا در حد ایران شعور ندارند که مروگرهای دیگه را دانلود کنند و ازش استفاده کنند ؟! یا امکاناتش را ندارند ؟!

دقیقا این امار IE واسه نصب بودن روی ویندوزه. شک نکنید
و اینکه ماکرو یه سری محدودیت ها هم درست کرده با برنامه هاش که بعضا فقط با IE جواب میده. دات نت کار ها بهتر میدونن
متاسفانه مشکل IE غیر از کند بودنش ساپورت ضعیفش هم هست و توی این چند سال کلا یه قابلیت تب بهش اضافه شده و یه چند تا ویچر ساده دیگه که یه فاجعه است نسبت به بقیه بروسر ها که ماه به ماه آپدیت میشن و فیچرهای جدید دارن

---------- نوشته در 03:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:21 PM ارسال شده بود ----------

به زور گذاشته روی سیستم عامل ولی به زور نگفته ازش استفاده کن که ! یعنی اروپا در حد ایران شعور ندارند که مروگرهای دیگه را دانلود کنند و ازش استفاده کنند ؟! یا امکاناتش را ندارند ؟!

هر کسی مثل ماها اهمیت نمیده به این چیزا
یارو میخواد یه لحظه حسابش رو چک کنه. یه لحظه سیستم رو روشن می کنه و IE دمه دسته و یراست میره سراغش و اصلا خبر نداره که چیزی به نام فایر فاکس هم هست.تا اونجایی که میدونم واسه مرورگرا غیر از نت جای دیگه تبلیغ نمیشه برای همین مردم عادی خیلی مواقع اصلا خبر ندارن

آقا اگه وضع IE اینقدر وخیمه، پس قضیه این چیه؟ :-/

600px-Browser_Usage_on_Wikipedia_February_2012.svg.png

نکته: من خودم از FF استفاده میکنم :biggrin1:
خب مشخصه ! :دی ویندوز با اختلاف خیلی خیلی بالا بیشترین استفاده رو بین سیستم های عامل داره و IE هم از اول روی ویندوز موجوده. درصد بالایی از کاربران اینترنت در اون حد حرفه ای نیستن که اصلآ بدونن فرق IE , Firefox , Chrome و ... چی هست و فقط IE رو باز میکنن و میرن توش ! مثلآ پدر و مادر من اگه یکی مثل من براشون Firefox نصب نکنه ، احتمالآ تا زمانی که کامپیوترشون بترکه هم از IE استفاده میکنن چون چیز دیگه ای رو نمیشناسن ! :دی یا خیلی ها رو میشناسم (اکثرآ سن بالا ، ولی سنین دیگه هم توشون هست) که کلی فیــــس بـــوک و جاهای دیگه میرن و اینترنت گردی میکنن ولی اگه بهشون بگی برنامه های دیگه ای هم برای گشتن توی اینترنت هست ، یه علامت تعجب بالای سرشون سبز میشه ! :دی
باید از این دید به این دایره نگاه کنی که یه زمانی درصد IE بالای 90 بوده ولی الآن رسیده به 29 ! :دی

ماکرو هم یه زمانی مثه ایران خودرو کار می کرد :دی بخاطرش هم محاکمه شد . الان هم هر چی سهم ِ IE می بینین بالاست بخاطر Default بودن رو ویندوزشه .

اقا ببخشید این پست اخر را دادم پاکش کردم حوصله کل کل کردن نداشتم !

فقط یاداور بشم که این فقط مایکرو نیست که روی سیستم عاملش از مرورگر خودش استفاده میکنه تو سیستم عامل های دیگه هم هر شرکتی از مرورگر خودش استفاده میکنه حالا چه موبایل باشه یا PC که پشتش نشستید !

دور از جون رفقا ،ملت کمی گــــُــشاد تشریف دارن :biggrin1: ! IE رو ویندوز هست ،حسش نیست برن یه مرورگر درست حسابی DL کنن :biggrin1: !

این مثال تو ایران جواب میده که باید صبر کنی دانلود بشه ! تو خارج دانلود رو کلیک کنه اماده نصبه :d

@ ممد :
دور از جون رفقا ،ملت کمی گــــُــشاد تشریف دارن :دی ! IE رو ویندوز هست ،حسش نیست برن یه مرورگر درست حسابی DL کنن :دی !

برو از فامیلاتون بپرس از چه مرورگری استفاده میکنید؟ میگن چی؟
بعد بهشون میگی اینترنت. میگن آهان اینترنت اکسپلورر رو میگی! بعضی ها فکر می کنن که اینرنت توی اکسپلورر خلاصه شده :دی البته توی کشور ما حاد تره ولی خوب اونورم تقریبا این مشکلات هست حالا یه درصد کمتری
یه موقع هایی کلیپ های ساپورت ماکروسافت پخش شده بود که یارو فرق ویندوز و پنجره های خونشو نمیدونست بعد میخواست کامپیوتر کار کنه IE تقریبا مخصوص این آدما ساخته شده

---------- نوشته در 03:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:50 PM ارسال شده بود ----------

اقا ببخشید این پست اخر را دادم پاکش کردم حوصله کل کل کردن نداشتم !

فقط یاداور بشم که این فقط مایکرو نیست که روی سیستم عاملش از مرورگر خودش استفاده میکنه تو سیستم عامل های دیگه هم هر شرکتی از مرورگر خودش استفاده میکنه حالا چه موبایل باشه یا PC که پشتش نشستید !

درسته IE آشغاله ولی ویندوز هنوز هم که هنوزه محبوب ترین سیستم عامل توی دنیا محسوب میشه و بیشترین سهم بازار سیستم عامل ها رو در اختیار داره (حالا کاری نداریم که آیا واقعا بهترین هم هست یا نه)

خیلی ها هم تو شرکت ها و ادارات مجبورن روی کامپیوتر شرکتشون از IE استفاده کنن. چون policy اون شرکت اینطوریه. برای مثال همین دانشگاه خود ما به غیر از IE اجازه نصب هیچ مرورگر دیگه ای رو نمیده.

این آمار کاملاً نشون میده وضع IE چه قدر خرابه.
چند سال پیش آمار IE بیش از 90 درصد بود. اون زمان هم Opera و Safari بودن، اما بعد از اومدن Firefox و بعد Chrome بود که آمار IE به این شکل در اومد.

مرسی از دوستان بابت توضیحات :دی من خودم فکر میکردم آمار IE خراب تر از این حرفها باشه چون کلا داغونه، ولی خب دیدم هنوز 30% استفاده میکنن ازش یه مقدار تعجب کردم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or