مخترع "موس کامپیوتری" و یکی از پیشگامان علوم رایانه‌ای درگذشت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
picture.jpg

تصویر آقای Douglas C. Engelbart و اولین موسی که توسط ایشان اختراع شد.

درود.

شاید نام آقای Douglas C. Engelbart زیاد به گوش برخی‌ها آشنا نباید ولی ایشان یکی از پیشگامان علوم رایانه و اینترنت بود. وی با اختراع رویایی خود یعنی "موس" برای رایانه‌ها، راهی را باز نمود که ما بعد از گذشت چند دهه همچنان به این وسیله کوچک نیازمندیم و نبودش بی‌شک در رایانه‌های شخصی ما کارکرد مارا کند و حتی غیر ممکن می‌نماید . بی‌شک با ساخت موس بازی‌های کامپیوتری نیز به بُعد دیگر قدم نهاد و بازی کردن و استفاده از کامپیوتر بسیار آسانتر از قبل شد.

در همین راستا در خبری که امروز منتشر شد، این مرد افسانه‌ای در سن 88 سالگی دار فانی را درخانه‌اش در Atherton آمریکا وداع گفت. طبق گزارش نیویورک تایمز آقای Douglas C در روز سه شنبه چشم از جهان گشود. آقای Douglas در سال 1964 اولین موس خانگی جهان را اختراع کرد و چند سال بعد یعنی در سال 1968 در همایشی که در شهر سانفرانسیسکو امریکا با نام Fall Joint Computer Conference حضور یافت و از موس ساخته خودش پرده برداری نمود که تصاویر آن را در بالا و پایین شاهد هستید. اختراع موس در Stanford Research Institute صورت گرفت و اقای Douglas به همراه William English که مهندس کامیپیتر بود توانست در سال 1970 این اختراع را به نام خود ثبت کند. نکته قابل توجه در این اختراع این است که ایشان هرگز نتوانست سودی از این ساخته خود بکند.

شکل اولین موس. ظاهر بیرون و داخل این وسیله را در عکس‌های زیر شاهد هستید.

18003117348084654022.jpg
53475233247073818777.jpg
15710820805815080071.jpg

جوایز وی عبارتند از:
مدال ملی فناوری، جایزه لملسون-ام‌آی‌اتی، جایزه تورینگ، مدال لاولیس، نوربرت برنده جایزه مردمی و مسئولیت‌پذیری حرفه‌ای، جایزه، موزه تاریخچه کامپیوتر.

روحش شاد و یادش گرامی باد.

چه مخترع موس باشی چه پیغمبر باشی چه و چه و .... یه روزی میمیری و هیچ راه فراری نیست (خدا همرو بیامرزه فلسفه عجیبیه این زندگی!)... فقط چیزی که واسم گنگه اینه که این بنده خدا طبق عکس اون موقع که موسو اختراع کرده همچین جوون نبوده اگر 88 سالگی مرده یعنی تو عکس 38 سالشه!؟ چه 38 ساله خسته ای بوده!

picture.jpg

والا دروغ چرا خودم همین پارسال تو یه سایتی تازه فهمیدم مخترع موس کیه و اون هم اتفاقی دیدم و تحقیقی در موردش نکردم

خدا بیامرزتش تنها اختراعی بوده که من بدجور بهش وابسته شدم و نمیتونم ترکش بکنم ...

عکس بالا سمت چپ :( یادش بخیر، هر مدت یه بار باید اون گلوله رو در میوردی با الکل خودش و جایی که توش قرار میگرفت رو تمیز میکردی چون جرم میگرفت درست کار نمیکرد ...

والا دروغ چرا خودم همین پارسال تو یه سایتی تازه فهمیدم مخترع موس کیه و اون هم اتفاقی دیدم و تحقیقی در موردش نکردم

خدا بیامرزتش تنها اختراعی بوده که من بدجور بهش وابسته شدم و نمیتونم ترکش بکنم ...

عکس بالا سمت چپ :( یادش بخیر، هر مدت یه بار باید اون گلوله رو در میوردی با الکل خودش و جایی که توش قرار میگرفت رو تمیز میکردی چون جرم میگرفت درست کار نمیکرد ...
آره :دی اون جنسش چی بود ؟ :دی مثل زرده تخم مرغ بود من بچه بودم میکردم تو دهنم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or