محققان میگویند بازیهای ویدئویی برای چشم ها مفیدند ...بازی : Medal Of Honor

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ....

medalofhonor9281.jpg

محققان به تازگی گزارش هایی رو حاکی بر اینکه انجام بازیهای اول شخص میتواند به بینایی شما کمک کند ، منتشر کرده اند ...
این تحقیق بروی نفر از بیماران مبتلا به اختلالات آب مروارید انجام گرفت و از آنها خواسته شد بازی Medal of Honor را به مدت 40
ساعت در طول یک ماه بازی کنند ... افراد این بازی رو 2 ساعت در روز ، 5 روز در هفته و به مدت یک ماه انجام دادند ...

برای جلوگیری از اعتیاد به بازی زمان انجام بازی را کم کردند :

Daphne Maurer از دانشگاه McMaster واقع در کانادا که رهبری این تحقیق رو بر عهده داشت گفت که زمان انجام بازی محدود و
کم بود ، زیرا که نمیخواست بیمارانش به بازی های ویدیویی معتاد شوند ... نویسنده ی متن با شیطنت میگه احتمالا اونا به همین
دلیل از بازی Medal Of Honor به جای B.a.t.t.l.e.f.i.e.l.d 3 و Call Of Duty استفاده کردند :d

نتایج تحقیق بعد از بازی Medal Of Honor :

پس از 1 ماه نتایج به این صورت بود که 5 نفر از 6 نفر با بهبود در بینایی خود مواجه شدند ، آنها قادر بودند که چهره ها رو نسبت به
قبل راحت تر تشخیص دهند ... آنها حروف چاپی ریز رو بهتر تشخیص داده و ....

سایت منیع مینویسد که این خبر خوبی برای EA است و حالا میتونه در پشت جلد بازی MOH بنویسد : حس بینایی را بهبود میبخشد ! .:))..
گام بعدی Daphne Maurer و تیمش برای تحقیق در این زمینه بازی ویدیویی هست که دارای خشونت نباشند .... شاید کسی باید به آنها
Portal و Portal 2 را نشان دهد ....

منبع : gameinformer

موفق باشید ...

آخرین ویرایش:
حالا این به کنار ولی واقعا در بهبود بینایی موثره. :d من اولش چشمام خیلی ضعیف بود. واسه همین از همون اول عینکی بودم. بعد از چند سال من شروع کردم به بازی کردن (هر روزم شده بود فیفا. :d) بعد از چند سال که میخواستم برم راهنمایی بازم مجبور بودم تست بینایی بدم که اونجا همشونو درست گفتم. دکتر گفت تو اصلا چرا عینک میزنی؟ :d تو که مشکلی نداری. از اون موقع به بعد عینکو گذاشتم کنار. هر تستی هم بعد اون رفتم مشکل بینایی نداشتم. :d

با تشکر از ترجمه، اون بخشی که گفته:
They can now put a bullet on the back Medal of Honor boxes that reads, "improves eyesight!"

منظورش از bullet، این bullet point ها هستن:

• مثله این

الان یه بهانه درست EA داد که تبلیغات رو زیادتر کنه .

از این تبلیغات کاملا زیرکانه EA باید زمان BF3 استفاده میکرد نه یه شکست خورده ای مثل MOH
در ضمن ما در طول روز و ماه و سال اینقدر حرکات بر خطر برای سلامتیمون انجام میدیم که روزی صد ساعت بازی هم دردی از ما دوا نمیکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or