محرومیت هزاران مشترک مخابرات از اینترنت پرسرعت

hp_amir_mg

کاربر سایت
عدم پیش بینی و استفاده از شیوه نامناسب جهت افزایش ظرفیت تلفن ثابت باعث شده است که هزاران مشترک مخابرات از امکان استفاده از اینترنت پرسرعت ADSL محروم شوند. مخابرات در سالهای اخیر بخصوص در مناطق مرکزی شهرها به جای توسعه شبکه کابلی اقدام به استفاده از شیوه ای به نام PCM ( مخفف Pulse Code Modulation ) جهت افرایش ظرفیت نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده می شود. اگرچه این شیوه توان پاسخگویی به نیاز گفتگوی تلفنی و انتقال صدا را برای مشترکین فراهم میکند اما به دلیل تقسیم ظرفیت یک کابل امکان استفاده و اشتراک اینترنت ADSL برای مشترکینی که خطوط تلفن آنها با این شیوه فراهم شده است وجود نخواهد شد. همچنین این خطوط در اتصال Dailup به شبکه های اینترنت نیز مشکلاتی را برای مشترکین ایجاد میکنند و عموما سرعت اتصال مشترکین اینگونه خطوط پایین تر از 33.6 KB میباشد.این درحالی است که مشترکین از نوع خط خود بی خبر هستند و هزینه اشتراک و آبونمان خط تلفن آنها نیز با مشترکینی که کابل مستقیم دارند یکسان است.
با توجه به اینکه خطوط تلفن هزاران مشترک مخابرات بخصوص در مناطق مرکزی شهر و مناطق تجاری با استفاده از شیوه فوق فراهم شده است و همچنین محدوده تحت پوشش معدود شرکتهایی که اقدام به ارائه اینترنت بی سیم می کنند حتی در پایتخت نیز شامل همه مناطق نمی شود عملاً بسیاری از مشترکین مخابرات در مناطق مرکزی و تجاری شهر از هرگونه اشتراک اینترنت مناسب و به صرفه اینترنت محروم هستند. در حال حاضر نیز برخی از مهمترین مراکز تجاری کامپیوتر و محصولات مخابراتی واقع در مرکز شهر تهران نیز با چنین مشکلی مواجه هستند.معاون فنی یکی از مراکز مخابراتی معتقد است که قرارداد مخابرات با مشترکین تنها جهت تامین گفتگوی تلفنی و صدا می باشد و مخابرات مسئولیتی نسبت به کیفیت خطوط برای انتقال دیتا و اینترنت ندارد. این در حالی است که راه ساده ای نیز جهت دریافت کابل مستقیم و اینترنت حتی در ازای هزینه بیشتر برای مشترکین وجود ندارد.

مطالب جالبی بود... ولی وقتی در مجلس قانونی رو تصویب میکنند که سرعت اینترنت بیشتر از حدی نباید باشه دیگه از مخابرات نباید انتظاری داشته باشید که بخواد در بهبود سرویس دهی اینترنت کاری انجام بده ...:eek:

بابا اسن همون 128 بدن ،ولي لا مصبا خطشون ايراد داره.
مگه ميشه با دايل اپ پي سي ام وصل بشي كاري بكني من خونه اين وضعيتو دارم ،يه سايت ياهو ميخواد باز كنه يه هفته طول ميكشه.
فعلا تنها راهي كه دارم وايرلس هستش اونم داتك كه خواستم بگيرم گفت مودم نداريم رفتش بعد عيد:( مگه ما چند بار تو سال تعطيل اينطوري داريم اخه من به كي بگم دارم له ميشم اخه ،چرا كسي گوش نمي كنه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or