محتوای انحصاری جدید Hitman: Absolution برای PC ,PS3 و XBOX360

Schürrle

کاربر سایت
92699924361234106062.jpg

این یک چیز معمول نیست که ناگهان به صورت جادویی محتوای جدید برای یک بازی معرفی شود که بیش از یک سال از انتشارش می گذرد.به دلایلی امروز Hitman: Absolution با قرارداد های جدید آپدیت شد.
هر سه قرارداد به صورت انحصاری برای هر پلتفرم است.در XBXO360 شما به عناون یک قاتل در یک شیرینی فروشی و در PS3 به عنوانن یک بستی فروش و در PC در یک خانه ی متروکه خواهید بود.

مشخّص نیست که چرا ناگهان محتوای جدید برای Hitman معرفی شده است.همانطور که می دانید IO Interactive در حال کار بر روی یک نسخه ی جدید از سری Hitman می باشد و در صفحه ی فــیسبوک بازی نیز سال 2014 به عناون سالی پر هیجان برای این فرنچایز معرفی شده است.

منبع

Last edited by a moderator:
تشکر بابت خبر :bighug:
مشخّص نیست که چرا ناگهان محتوای جدید برای Hitman معرفی شده است ولی مطمئنیم که طرفداران بازی به این اهمّیّتی نمی دهند.

اتفاقا خیلی هم که اهمیت می‌دهند، یکیش خود بنده.:d منظور خبر رو اشتباه متوجه شدید

این خبر دیگه آخرش بود..!! یعنی برم DVDشو پیدا کنم دوباره نصب کنم؟؟:((
بعد گفته اونایی که PC دارن تو خونه متروکه ان.. اونجا چیکار میکنه 47 بنظرتون؟؟:d:))

ای جانم، عاشق HA ... دیشب داشتم بازی هامو میرور می کردم، چشن خورد رنگ کاور بی رنگ و دی وی دی های پرینکوش :d دلم هوس کردش :x
ولی جاتون خالی همین تابستون تمومش بود که برای سومین بار روی لول یکی مونده به آخر زدم Dexter فلان شده رو تیکه تیکه کردم :x

بی صبرانه منتظر بازی کردن محتواش هستم :x
امیدوارم بعد ها هر سه تا روی هر سه تا پلتفرم قابل اجرا باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or