Skuul کاربر سایت Dec 30, 2009 #4 yes ....... One Boss...One Snake... BigBoss Spoiler حالا مگه هر سال رای گیری نمیکنیم پس این چیه دیگه بسی خندیدیم ! کسی مثل Cloud Strife توی لیست نیستش ولی RYU HAYABUSA هستش ... ! بیشتر... ای بابا نفهمیدی!؟! منو مهدی به بیگ باس.!!!a.REWER هم به پرینس میمونه یکی که به چیز رای داده تا الانم 4 رای دادن 3 تاش معلوم شد پیدا کن رای فروشو
yes ....... One Boss...One Snake... BigBoss Spoiler حالا مگه هر سال رای گیری نمیکنیم پس این چیه دیگه بسی خندیدیم ! کسی مثل Cloud Strife توی لیست نیستش ولی RYU HAYABUSA هستش ... ! بیشتر... ای بابا نفهمیدی!؟! منو مهدی به بیگ باس.!!!a.REWER هم به پرینس میمونه یکی که به چیز رای داده تا الانم 4 رای دادن 3 تاش معلوم شد پیدا کن رای فروشو
Trunks کاربر سایت Dec 30, 2009 #5 بسی خندیدیم ! کسی مثل Cloud Strife توی لیست نیستش ولی RYU HAYABUSA هستش ... !
KHASTE -TANHA کاربر سایت Dec 30, 2009 #6 نوشته شده توسط Trunks: بسی خندیدیم ! کسی مثل Cloud Strife توی لیست نیستش ولی RYU HAYABUSA هستش ... ! بیشتر... دوست من آخه 10 تا گزینه که بیشتر نیست.تقصیر من نیست.منم میدونم خیلیها از قلم می افتن ولی کاریش نمیشه کرد:blushing:
نوشته شده توسط Trunks: بسی خندیدیم ! کسی مثل Cloud Strife توی لیست نیستش ولی RYU HAYABUSA هستش ... ! بیشتر... دوست من آخه 10 تا گزینه که بیشتر نیست.تقصیر من نیست.منم میدونم خیلیها از قلم می افتن ولی کاریش نمیشه کرد:blushing:
H O S S E I N کاربر سایت Dec 30, 2009 #8 "This is good... Isn't it?" بله . . . — Big Boss's final words.
Empty Box کاربر سایت Dec 30, 2009 #12 راي من ماركوس فنيكس .... البته سم فيشر هم كارش خيلي درسته .... ولي اگه Jill تو بازي resident evil تو اين نظر سنجي بود !! شك نكنيد به اون راي ميدادم ...
راي من ماركوس فنيكس .... البته سم فيشر هم كارش خيلي درسته .... ولي اگه Jill تو بازي resident evil تو اين نظر سنجي بود !! شك نكنيد به اون راي ميدادم ...
versus کاربر سایت Dec 30, 2009 #15 از ناظم ها میخوام که قفلش کنن بره ... بسته دیگه من خسته شدم از این همه نظر سنجی درباره ی شخصیت ها .... ؟؟؟؟
از ناظم ها میخوام که قفلش کنن بره ... بسته دیگه من خسته شدم از این همه نظر سنجی درباره ی شخصیت ها .... ؟؟؟؟