مجموع شیپ و فروش دیجیتالی عنوان «NieR: Automata» از ۲.۵ میلیون نسخه عبور کرد

Anonymous M3

人類に栄光あれ
کاربر سایت
کمپانی «Square Enix» اعلام کرد مجموع ارسال به فروشگاه‌ها (Ship) و فروش دیجیتالی عنوان «NieR: Automata» از ۲.۵ میلیون نسخه عبور کرده است.​

DYKSi49UQAArX5b-1024x576.jpg

این عنوان که در فوریه‌ی سال ۲۰۱۷ منتشر شد درماه آوریل ۲۰۱۷ به مجموع فروش ۱ میلیون نسخه، در ماه می ۱.۵ میلیون نسخه و در سپتامبر همان سال به ۲ میلیون نسخه دست یافته و فراتر از انتظارات این کمپانی عمل کرده بود. حال این عنوان که مدتی پیش سالگرد یک سالگی خود را میگذراند به مجموع فروش ۲.۵ میلیون نسخه دست یافت.​

عنوان «NieR: Automata» در فوریه ۲۰۱۷ برای پلتفرم‌های «PS4» و «PC» منتشر شد توانست متای ۸۸ را به دست آورد.​

Read the whole post here.

جالبه ازاین مقدار تعداد 900 هزار عدد فقط روی استیم فروش کرده .
Nier -SteamSpy

اگر مقدار شیپ که نمیدونم چقدر هست بزاریم کنار شاید (با کمی ارفاق) بشه گفت نصف فروش این عنوان روی PC واونهم دیجیتالی بوده که خبر فوق الغاده ای برای اسکوئر میتونه باشه.https://steamspy.com/app/524220

فروش خوبی رو PC داشته ولی نمردا نکردن یک update بدن برای بازی، هرچی مشکل بود توسط خود community حل شده، این حجم بی احترامی و بی توجهی به این مقدار آدمی که بازی رو تهیه کردن خیلی مسخره هست، من خیلی دوست دارم بازی رو به صورت اورجینال بگیرم، اتفاقا همین الان هم تخفیف داره، ولی واقعا فقط به خاطر support به این ضعیفی که از بازی کردن بازی رو به صورت اورجینال نگرفتم. در کل من با مرامشون حال نکردم، البته بازی واقعا بازی قشنگ و با ارزشی هست، ولی با این نحوه پشتیبانی همون pirate کردنش بهتر هست.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hitman68
جالبه ازاین مقدار تعداد 900 هزار عدد فقط روی استیم فروش کرده .
Nier -SteamSpy

اگر مقدار شیپ که نمیدونم چقدر هست بزاریم کنار شاید (با کمی ارفاق) بشه گفت نصف فروش این عنوان روی PC واونهم دیجیتالی بوده که خبر فوق الغاده ای برای اسکوئر میتونه باشه.
و خاک بر سر اون تیمی که پورت کرده که اینقدر احترام قائل نشدن یه پچ بدن مشکلات بازی رو حل کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or