مجله تخصصي الكترونيكي My Game

• Thread starter Thread starter Wander
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wander

کاربر سایت
به نام خدا
مجله تخصصي الكترونيكي My Game مجله جدیدیه که قراره کارش رو توی ایران شروع کنه.

در اين مجله كه به صورت رايگان و فايل پي دي اف براي دانلود عرضه ميشود شما ميتوانيد هر انچه كه از يك مجله تخصصي و حرفه اي انتظار داريد را مطالعه كنيد و لذت ببريد.مجله هر دو هفته یکبار منتشر خواهد شد که در اون نقد، پیشنمایش ،داستان،تاریخچه و چندین و چند بخش مختلف مرتبط با بازی های کامپیوتری وجود خواهد داشت.
دوستان می توانند با ارائه نظرات سازنده خود ما را در بالا بردن هر چه بیشتر سطح کیفی مجله یاری کنند.
mail: kafshduzak_info@yahoo.com

آخرین ویرایش:
در ضمن به 2 نفر خانوم جهت کار در بخش تحریریه مجله نیاز هست.
دوستان نظراتشون رو اینجا مطرح کنن.
به عنوان مثال بخش هایی که به نظرتون لازم میاد که باید توی مجله باشه پیشنهاد بدید که در صورت موافقت سردبیر داخل مجله قرار بگیره

تشكر ميكنم از دوست عزيزم .
اين مجله به زودي و احتمالا واسه 15 مرداد منتشر ميشه.خوشحال ميشيم نظرات سازنده شما رو بدونيم.
اما چند نكته رو ميخواستم مطرح كنم اونم اينكه هنوزمجله اسم قطعي نداره اگه اسم خوبي به ذهنتون ميرسه مارو در جريان بزارين.
بعد يه چيز ديگه اگه كسي اينجا دست به قلم خوبي داره و توانايي نقد كردن بازيها و نويسندگي رو داره اعلام امادگي كنه چون از اقايان 2 همكار ديگه ميپزيريم.
اما مجله ما داراي چند صفحه اختصاصي مربوط به خانم ها مي باشد كه از خانم هايي كه دست به قلم
خوبي دارن و توانايي هاي براي جذاب نموئن اين بخش ها دارند دعوت ميشود هر چه زودتر با من تماس بگيرن.حداقل 2 نفر و حداكثر 3 نفر براي تحريريه بخش دخترانه لازم هست.
بعد اينكه مجله در نظر دارد چندين و چند فايل و عناوين و محصولات ضميمه در اينده ارائه كند بازم اگه تو اين مورد نظري دارين ممنون ميشيم با ما در جريان بگذاريد.

داريم روش كار ميكنيم.
تيم تحريريه تقريبا انتخاب و كامل شدن.
اما مونده 2 تا خانم واسه بخش دخترانه.
بعدشم اينكه طراحي صفحات انجام بشه تيم فعاليت بمب خودشو شروع ميكنه.

خوب دوستان انجمن سايت شروع به كار كرده.
به اميد خدا اول شهريور اولين شماره از مجله ريليز ميشه.
ببينيم ميگ ميگ چه ميكنه.

بعد اينكه غير از مجله در انجمن بخش هاي ديگه اي هم در نظر گرفتيم.خوشحال ميشيم به جمع ما بپيوندين و مارو همراهي كنيد.
ضمن اينكه اولين فستيوال دموهاي بازي رو هم برگزار كرديم.
در مرحله ثبت نام شركت كننده ها هستيم.

www.kafshduzak.com/forum

تايپيك فستيوال
http://www.kafshduzak.com/forum/viewtopic.php?f=42&t=57

ضمن اينكه يه كلوپ تبادل بازيهاي پي سي هم راه انداختيم.
http://www.kafshduzak.com/forum/viewforum.php?f=75

خلاصه منتظر اول شهريور باشين.
منم منتظر ورورد شما به انجمن هستم.

دوستان از من در مورد مجله سوال نکنید!!!!من فقط به درخواست آقای نصیری kafshduzak تاپیک رو برای ایشون زدم و فرد ایشون مسئول و همه کاره مجله هستن هر سوالی دارید از ایشون بپرسید.من هیچ کاره هستم:biggrin1:

خوب همين جا اعلام ميكنم به 2 نفر نقاد براي تحريريه مجله نيازمنديم.
در نظر داشته باشين كه فعلا اعضاي تحريريه حقوقي دريافت نميكنن چون مجله به صورت كاملا
رايگان منتشر ميشه.
اگه كسي هست با نمونه كار با من تماس بگيره.
منتظرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or