مجسمه ی جدید Halo 4 Master Chief را رونمایی شد

XboxLiveVirus

کاربر سایت
halo4statue_610b.jpg

آخرین مجسمه ی Halo 4 Master Chief توسط McFarlane Toys ساخته شد که به Box art halo 4شباهت بیشتری دارد.ارتفاعمجسمه 12 اینچ است(که شامل پایه ی آن می شود)در December 6 به قیمت 295 دلار به آماده ی فروش می شود.
برای مشاهده ی تصاویر بیشتر از این مجسمه به لینک این بروید.Halo 4: The Master Chief Statue Halo Official Site
[منبع:McFarlane Toys Announces Halo 4 Master Chief Statue - News - www.GameInformer.com]

کی واقعا حاظر می شه برا یه مجسمه 295 دلار بده؟!
halo4statue_610a.jpg

کی واقعا حاظر می شه برا یه مجسمه 295 دلار بده؟!

این بازی کشته مرده زیاد داره مخصوصا چیف که تو آمریکا وحشتناک طرفدار داره شما فکر کن موقعی که 360 کمتر از 35 میلیون فروخته بود HALO 3 رو این کنسول 15 میلیون فروش کرده

1.منظورم تو اون نظر شخصیم این بود که بازیشم همراهش چون تو عکسش بازیشم زده:-P
2.تو قوانین زده نظرات شخصی رو بنویسید اشکالی نداره
به غیر از نقل قول های مستقیم، می‌توانید برای مقدمه و پایان خبر، برداشت خود از خبر را بنویسید.

1.منظورم تو اون نظر شخصیم این بود که بازیشم همراهش چون تو عکسش بازیشم زده:-P
2.تو قوانین زده نظرات شخصی رو بنویسید اشکالی نداره
اگه با لحن نوشتاری مینوشتید که مشکلی نداشت, ولی الان شما یجوری نوشتید که انگار یه کامنت معمولی دادید:دی
پ.ن: اگه امروز کمی زیاد بهتون گیر دادم شرمنده, فقط واسه بهتر شدن خودته>:d
امروز خیلی ها به من گیر دادند
yahoo_22.gif
من یه امروز سرماخوردم مدرسه نرفتم گفتم یه کمی ترجمه کنم فک نمی کردم اینطوری بشه.
اگه ناراحت شدید که معزرت میخوام, همونطور که گفتم فقط و فقط واسه این بود که اخبار بهتری ترجمه کنید;)

آخرین ویرایش:
این بازی کشته مرده زیاد داره مخصوصا چیف که تو آمریکا وحشتناک طرفدار داره شما فکر کن موقعی که 360 کمتر از 35 میلیون فروخته بود HALO 3 رو این کنسول 15 میلیون فروش کرده

Halo 3 در مجموع تا امروز، 11.8 میلیون فروخته. ( جهت اطلاع )

اکشن فیگور ها هم هر قیمتی باشن، باز خریدارای خاص خودشون رو دارن! اونم چی، مهمترین شخصیت بازی های XBOX!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or