متاسفانه Gran Turismo 5 Prologue در حالت 1080P اجرا نشد!

rezaigi2004

کاربر سایت
سلام

GT5 Prologue در ریزولیشن 1280x1080 اجرا شد و فقط pixels in anamorphic یا تغییر تصاویر بازی ریزولیشن را 1920x1080 نمایش میداد و در واقع از GT HD که در ریزولیشن 1440x1080 اجرا میشد عنوان Gran Turismo 5 کمتر خودنمایی کرد! و بازی " full 1920x1080 no AA"....!

1280x1080 and 2xAA
1280x720 and 4xAA

البته کارگردان بازی vertical resolution یا ریزولیشن عمودی بازی رو مهم میدونه!

Most assumed it was this, based on GTHD

تصاویر دمو بازی:

آخرین ویرایش:
سلام

GT5 Prologue در ریزولیشن 1280x1080 اجرا شد و فقط pixels in anamorphic یا تغییر تصاویر بازی ریزولیشن را 1920x1080 نمایش میداد و در واقع از GT HD که در ریزولیشن 1440x1080 اجرا میشد عنوان Gran Turismo 5 کمتر خودنمایی کرد! و بازی " full 1920x1080 no AA"....!

1280x1080 and 2xAA
1280x720 and 4xAA

البته کارگردان بازی vertical resolution یا ریزولیشن عمودی بازی رو مهم میدونه!

Most assumed it was this, based on GTHD

تصاویر دمو بازی:

من نسخه كامل بازي رو دارم تو 1080p اجرا ميشه

اين نسخه Gran Turismo 5 Prologue حكم دموي اين بازي رو داره
البته اونطور كه گفته شده Gran Turismo 5 Prologue هم در 1080p اجرا ميشه
بايد صبر كرد تا سال ديگه نسخه نهايي و كامل اين بازي منتشر بشه
ببخشيد آقاي Rezaigi اين خبر شما مال يكي دوماه پيش بود كه شايعه بود و صحت نداشت
GT5 Prologue در 1080p به راحتي اجرا ميشه

من نسخه كامل بازي رو دارم تو 1080p اجرا ميشه
:blink::locked:
کارگردان بازی در جریان این موضوع نیست. بهش خبرنمیدی :-"!!
این چه جور دموی هست که 60 دلار پولشه :blink1:.

به نظر من اين خبر هيچ تاسف نداره .
چون با همين شرايط هم فوق العادست بازي با چنين گرافيكي و در اين رزوليشن ها و چنين aa قابل توجه هست .
1280x1080 and 2xAA
1280x720 and 4xAA

:blink::locked:
کارگردان بازی در جریان این موضوع نیست. بهش خبرنمیدی :-"!!

این چه جور دموی هست که 60 دلار پولشه :blink1:.
اين نسخه Gran Turismo 5 Prologue همونطور كه گفتم حكم دمو رو داره و توش حدود 40 50 تا ماشين بيشتر نيست و نسخه نهايي اون سال بعد مياد و شامل حدود 1000 تا ماشين و مسيرها و امكانات متنوع هست...
جناب osos الان هم فقط نسخه كاملا ژاپني Gran Turismo 5 Prologue تو بازار هست كه فكر كنم شما تو يه تاپيك گذاشته بوديش براي فروش
به نظر من بايد تا سال ديگه براي نسخه اصلي بازي
صبر كرد ;)

البته اونطور كه گفته شده Gran Turismo 5 Prologue هم در 1080p اجرا ميشه
بايد صبر كرد تا سال ديگه نسخه نهايي و كامل اين بازي منتشر بشه
ببخشيد آقاي Rezaigi اين خبر شما مال يكي دوماه پيش بود كه شايعه بود و صحت نداشت
GT5 Prologue در 1080p به راحتي اجرا ميشه
شما وقتی خبری رو می خونی به تاریخشم نگاه می کنی؟ این خبر مال تاریخ 10-21-2007 هست!
gt5 prologue نسخه کوچکی از gt5 اصلی است که اسمش رو دمو نمی شه گذاشت فقط امکانات کمنری داره. در ضمن این خبر به هیچ عنوان شایعه نیست و بازی GT5: prologue در رزولوشن 1280x1080 اجرا می شه که upscale می شه به 1080p. بازی های زیادی بوده اند که گفتن 1080p هست ولی بعدا معلوم شده که رزولوشن native پایینتر بوده. البته شاید در نسخه اصلی GT5 بازی در 1080p واقعی اجرا شه.
پس از این خبر هفته پیش هم 1up پس از انجام بازی prologue در podcast خودش اعلام کرده بود که این بازی native 1080p نیست.
"During the latest 1up Yours podcast (around 22 mins 30 sec), David "Big Fun" Ellis from Game Videos revealed to the startled cast that Sonys seminal racing simulator, Gran Turismo 5 Prologue, does not run at a native 1080p resolution.

The cast also point out screen tearing, distracting shadow pop-in and un-impressive car AI."

This would explain the jaggies...

Source: http://www.1up.com/do/minisite?cId=3149993
podcast تاریخ 12/21/2007

شما وقتی خبری رو می خونی به تاریخشم نگاه می کنی؟ این خبر مال تاریخ 10-21-2007 هست!
gt5 prologue نسخه کوچکی از gt5 اصلی است که اسمش رو دمو نمی شه گذاشت فقط امکانات کمنری داره. در ضمن این خبر به هیچ عنوان شایعه نیست و بازی GT5: prologue در رزولوشن 1280x1080 اجرا می شه که upscale می شه به 1080p. بازی های زیادی بوده اند که گفتن 1080p هست ولی بعدا معلوم شده که رزولوشن native پایینتر بوده. البته شاید در نسخه اصلی GT5 بازی در 1080p واقعی اجرا شه.
پس از این خبر هفته پیش هم 1up پس از انجام بازی prologue در podcast خودش اعلام کرده بود که این بازی native 1080p نیست.

podcast تاریخ 12/21/2007
جناب Lich King عزيز مدير سايت مثل اينكه منظور منو شما بد فهميدي
من براي اين گفتم GT5 Prologue حكم دمو رو داره چون طبق خبرهاي منتشر شده تقريبا 1 دهم امكانات نسخه اصلي بازي رو داره
و هم همونطور كه تو پست قبليم هم گفتم 1080p رو ميتونه اجرا كنه ولي نه به صورت استاندارد يا Native و
Gran Turismo 5 كه سال آينده مياد حتما 1080p رو به راحتي و به صورت Native اجرا خواهد كرد

ن براي اين گفتم GT5 Prologue حكم دمو رو داره چون طبق خبرهاي منتشر شده تقريبا 1 دهم امكانات نسخه اصلي بازي رو داره
و هم همونطور كه تو پست قبليم هم گفتم 1080p رو ميتونه اجرا كنه ولي نه به صورت استاندارد يا Native و
Gran Turismo 5 كه سال آينده مياد حتما 1080p رو به راحتي و به صورت Native اجرا خواهد كرد
نه خداييش به نظرت ميشه 1 دهم قدرت داشته باشه؟
جون من ميشه؟ 0/1 ميشه؟

نه خداييش به نظرت ميشه 1 دهم قدرت داشته باشه؟
جون من ميشه؟ 0/1 ميشه؟
عزيزم مثل اينكه شما هم منظور منو خوب نفهميدي
منظورم از 1 دهم امكانات اين بود كه توي اين نسخه GT5 Prologue فقط 40 50 تا ماشين و تعداد محدودي امكانات و مسير هست ولي در نسخه نهايي اونطور كه سازنده هاي اين بازي گفتند حدود 100 ماشين و مسير هاي زياد و امكانات بسياري در نظر گرفته شده

جناب Lich King عزيز مدير سايت مثل اينكه منظور منو شما بد فهميدي
عزيزم مثل اينكه شما هم منظور منو خوب نفهميدي
یکم عجیب نیست Arkantos جان که همه حرفهای شما رو بد متوجه میشن :).
شامل حدود 1000 تا ماشين و مسيرها و امكانات متنوع هست...
:eek:
طبق خبرهاي منتشر شده تقريبا 1 دهم امكانات نسخه اصلي بازي رو داره
:eek::-". اگر اینطوری پیش بره احتمالا نسخه اصلی تا ساله 2020 هم عرضه نمیشه دوست من ;).

پ.ن. این صیغه نسخه اصلی و فرعی رو هم که راه انداختن به سلامتی همه.
پ.ن.2. حدود 60 دلار برای پیش غذا ای که 1 دهم از طعم سفارش اصلی رو داره یکم گرونه :).

فریدون جان: قیمت جهانی این بازی 49.99$ هست.
10 دلار این ور اون ور زیاد تو قضیه تاثیر نداره علی جان. مهم اینکه این ه دمو ( به قول یارو گفتنی دمو :biggrin1: ) دارن به فروش میرسونن ;).

پ.ن. تکلیفم مشخص نیست اگر بازیه، چرا میگن کامل نیست و 1 دهم نسخه اصلیه. اگر دمو ـه پس چرا دارن میفروشنش :).

پ.ن. تکلیفم مشخص نیست اگر بازیه، چرا میگن کامل نیست و 1 دهم نسخه اصلیه. اگر دمو ـه پس چرا دارن میفروشنش .
ببين فريدون جان سري GT چندسالي هست كه قبل از عرضه شدن هر نسخه كاملش يك دمو ازون نسخه عرضه ميشه كه صرفا نشون دادن پيش نمايشي از بازي كل هست كه اين دموها اصطلاحا Prolouge نام داره مثل عرضه شدن GT4 Prolouge قبل از عرضه GT4 كه اون هم بروي يك DVD و به قيمت بازيهاي اون زمان به فروش رفت. پس پولي بودن اين GT5 Prolouge تعجبي نداره و اصلا هم قرار نيست هر Playble Demo بصورت Free باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or