ما مسخره ايم ؟! Eternal Sonata يک بار ديگر برای PS3 تاييد شد!

Reza Modanloo

کاربر سایت
خوب اين قصه سر دراز دارد..

باز هم مجله ژاپنی Famitsu اطلاعاتی رو از سازنده بازی يعنی Namco Bandai گرفته که اين بازی برای آخرين بار برای PS3 تاييد شده
يعنی يک جورايی بازی Time Exclusive تبديل شده

خوب در رابطه با تاريخ انتشار گفته شده که بازی برای October برای X360 به بازار خواهد آمد و برای سال آينده و تاريخ نا معلوم برای PS3 خواهد آمد
چيزی که مشخص شده تا به اينجا اين هست که بازی برای PS3 ابتدا برای ژاپن خواهد آمد و بعد برای اروپا
بايد ببينيم در ادامه چه خواهد شد

P.S: اين از قضيه MGS4 هم بدتر کش پيدا کرده , واقعاً بعيده از يه همچين خبرگزاری های معتبری ، احتمالاً Famitsu هست که ميخواد بزور بازی رو Multiplatform کنه تا حرفش 2 تا نشده باشه ، همچين بازی شاخی هم نيستشا!!

ضمناً دوستان معلوم الهال و مشخص لطفاً از دادن نظرات بيخودی خود داری کنند!!

همچين بازي خاصي نيستش فقط يكم داستانش جالبه كه اونهم چندان براي يه بازي كامپيوتري مناسب نيست. بخصوص ژاپنيها كه فكر نكنم اصلا طرفش برن.

همچين بازي خاصي نيستش فقط يكم داستانش جالبه كه اونهم چندان براي يه بازي كامپيوتري مناسب نيست. بخصوص ژاپنيها كه فكر نكنم اصلا طرفش برن.
اتفاقا از اون بازیهاس که خوراکه ژاپنیاس. من که دیوونه pixel shading این بازیم. گرافیکش هم تو مایه های an ime های ژاپونیه

عمده ایرادی که به این بازی گرفتن نداشتن map هست که بعیده از نامکو یه همچین چیزی رو بی دلیل حذف بکنه. آدم تا بازی نکنه نمیتونه بفهمه.
مهمترین چیز گیم پلیه که من خیلی باهاش حال کردم چون نه تورن بیسه نه ریل تایم.

من هم اميدوارم بازي خوبي بشه ولي review هاي بازي نا اميد كننده بود:(
فعلآ که IGN بهش امتیاز خوب 8.3 با گرافیک 9 و گیم پلی 7.5 داده. توی یه قسمتی هم نوشته این بازی با همه RPG هایی که بازی کردین فرق داره !

باور كنيد من تو 1-2 مقاله چند وقت پيش ديده بودم كه البته اعتبار هيچ كدوم به اندازه ign نيست. (خو اونموقع هنوز ign چيز درست حسابي راجع بهش ننوشته بود).
اما جالبه. يعني ميشه بهش اميدوار بود:confused: من كه دلم براي يه rpg درست حسابي لك زده:biggrin1:

پ ن : با تغيير تحولات ايجاد شده دوباره رفت تو ليست انتظار

اصولا ژاپنی ها با همه دنیا فرق می کنند. من از هر داستان ژاپنی بدم میاد. از دلایلی که ایکس باکس رو می پسندم سبک غربی بازیهاش هست. (که سبک ما در ایران هم همینه. یعنی بیشتر این نوع رو ترجیح می دهند). از 10تا بازی پلی استیشن که میاد 2-3 تاش از همین اراجیف هست. که به شخصه متنفرم. خیلی خودشون رو بزرگ می کنند.

مایکروسافت هرچند وقت یک بار برای اینکه بازار شرق رو هم داشته باشه یک چیزهایی مثل اون ادیسه ی گمشده میده. که انصافا اون هم مسخره است.

آرپی جی های سبک غربی رو ببین. برای این ها رو هم نگاه کن.

اصولا ژاپنی ها با همه دنیا فرق می کنند. من از هر داستان ژاپنی بدم میاد. از دلایلی که ایکس باکس رو می پسندم سبک غربی بازیهاش هست. (که سبک ما در ایران هم همینه. یعنی بیشتر این نوع رو ترجیح می دهند). از 10تا بازی پلی استیشن که میاد 2-3 تاش از همین اراجیف هست. که به شخصه متنفرم. خیلی خودشون رو بزرگ می کنند.

مایکروسافت هرچند وقت یک بار برای اینکه بازار شرق رو هم داشته باشه یک چیزهایی مثل اون ادیسه ی گمشده میده. که انصافا اون هم مسخره است.

آرپی جی های سبک غربی رو ببین. برای این ها رو هم نگاه کن.
خوب اینکه من و شما از این بازیها بدمون بیاد دلیل نمیشه بد باشن که ! مثلآ من خودم هر کاری میکنم از Final Fantasy خوشم نمیاد. شماره 12 اش رو هم گرفتم و به زور دو سه ساعت بازی کردم شاید فرجی بشه و خوشم بیاد ازش ولی باز هم به جایی نرسیدم ! ولی اینها دلیل بر بد بودن RPG های شرقی نیست.اتفاقآ طرفدارهای این بازیها توی ایران هم خیلی زیاده و توی همین سایت خودمون هم خیلی ها عاشق این بازیها هستن و توی فرنگ ! هم این بازیها طرفدارهای سینه چاک دارن ولی خب سلیقه من و شما با این بازیها جور نیست !

صولا ژاپنی ها با همه دنیا فرق می کنند. من از هر داستان ژاپنی بدم میاد. از دلایلی که ایکس باکس رو می پسندم سبک غربی بازیهاش هست. (که سبک ما در ایران هم همینه. یعنی بیشتر این نوع رو ترجیح می دهند). از 10تا بازی پلی استیشن که میاد 2-3 تاش از همین اراجیف هست. که به شخصه متنفرم. خیلی خودشون رو بزرگ می کنن
اتفاقا اگه يه عامل باعث بشه كه من يكم ميونم با ژاپنيها خوب باشه همين سليقه بازيهاشون هست. نه اينكه به سبك هاي غربي علاقه نداشته باشم ولي يه rpg خوب ژاپني رو با هيچ چيزي عوض نميكنم.
یک چیزهایی مثل اون ادیسه ی گمشده میده. که انصافا اون هم مسخره است.
:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
الان 2 درجه به فشار خونم اضافه شده.....................................................
اين توهين اونقدر بزرگ بود كه اگه ميتونستم به اندازه همون 1000سال كه Kaim Argonar تو لاست اديسه فناناپذير مونده به سيبري تبعيدت ميكردم.

پ ن : جدي نگير هر كي يه سليقه اي داره:p

من الان رویو سایت gt رو دیدم. امتیاز 8.7 رو به بازی داده که خیلی خوبه. در ضمن من فقط آخر رویو رو فهمیدم چی میگه چون بقیه اوقات محو تماشای مناظر بودم. وحشتناک گرافیک قشنگه و چشم نواز. موسیقی هم تو بازی نقش داره و مینی گیمهایی بر اساس موسیقی هست. در کل این بازی درک هنری شما رو بالا میبره:biggrin1:. یارو میگفت قطعا بهترین rpg برای 360 هست که میشه تهیه کرد و ادامه میده eternal sonata همون چیزیه که 360 واقعا بهش احتیاج داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or