مایکروسافت: Steam Machines تهدیدی برای ما نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
screenshot_37153_thumb_wide620.jpg

احتمالا شما نیز از سه رونمایی اخیر شرکتی که بازی Half-Life را خلق کرده است یعنی Valve خبر دارید که شامل Steam Os - Steam Machines و Steam Controller می باشد.
حال در این میان آیا کمپانی مایکروسافت نگران عرضه Steam Machines خواهد بود؟ اینطور که رئیس استدیوهای مایکروسافت در اروپا آقای Phil Harrison گفته اند جواب خیر است. ایشان طی مصاحبه خود با مجله MCV انگلستان می گویند:
فکر نمی کنم تهدیدی باشد. من احترام زیادی برای Valve قائل هستم و آنها کارهای هوشمندانه زیادی انجام داده اند. پلتفرم Steam یکی از آنها است. شرکت آنها در نزدیکی شعبه اصلی ما در سیاتل است و ما رابطه خوبی با آنها داریم. ما معتقدیم اکوسیستم Xbox One، مدل تجاری و پشتیانی آن در فروش باعث موفقیت بسیار زیاد پلتفرم ما خواهد شد اما تا زمانی که محصولات Valve را مشاهده نکنم و درک کاملی از معرفی های آنها نداشته باشم برای من واضح نیست که مشغول چه کاری هستند. چیزی که در معرفی های Steam کاملا واضح می باشد این است که آنها هیجان انگیز ترین تجربه گیمینگ در اتاق نشیمن را هدف قرار داده اند. شما بازی های فوق العاده را در بزگترین صفحه نمایش که به یک سیستم صوتی متصل است پیدا خواهید کرد.
مرحله closed beta هم اکنون در حال اجرا است (Steam Machine برای چند صد نفر ارسال شده است) و احتمالا سال بعد عرضه خواهد شد.
GE

آخرین ویرایش:
چیزی که در معرفی های Steam کاملا واضح می باشد این است که آنها هیجان انگیز ترین تجربه گیمینگ در اتاق نشیمن را هدف قرار داده اند. شما بازی های فوق العاده را در بزگترین صفحه نمایش که به یک سیستم صوتی متصل است پیدا خواهید کرد...... ایول معرفت ...ایول جوانمردی و اخلاق ...مایکرو مثل بعضی ها هرگز حاضر به کوبیدن رقیبش یا مسخره کردن اون و ترولش نشده ....

خب حالا که براتون تهدیدی نیست چرا تبلیغش می کنید؟:دی.اون جمله آخرش منو بیشتر از کلّ حرف های والو برای گرفتن SM وسوسه کرد :دی

کاش steam os انقدر قوی باشه که بتونه با windows رقابت کنه.
دیگه از ویندوز نصب کردن خسته شدم. بابا یه یه خوده تنوع!

steam os مارکتینگ به مراتب بهتری نسبت به ویندوز برای pc gamer های ارجینال باز خواهد داشت .
دزدی کمتر برای کامیونیتی pc gaming :bighug: = حمایت بیشتر از سوی توسعه دهندگان

خدا وکیل آدم شعور حرف زدن این رو با رغیب خودش میبینه از خودش شرمنده میشه..! حالا اگر بعضی شرکتهای دیگه بود با تیکه پرانی و ترول و مسخره کردن جواب می دادن

خدا وکیل آدم شعور حرف زدن این رو با رغیب خودش میبینه از خودش شرمنده میشه..! حالا اگر بعضی شرکتهای دیگه بود با تیکه پرانی و ترول و مسخره کردن جواب می دادن

:))))))

"ما با افتخار اعلام میکنیم که تعداد پیش فروش هایمان از مرز 1 میلیون گذشت" این اوج بی شعوریه!

همه یه روزی خوب میشیم! یکی زودتر یکی دیرتر! :yes:

آره خوب اگه اون تیکه‌پرانی‌ها و بقول شما ترول‌های(!!!)سونی که نتیجش شد U Turnها و 180 زدنهای ماکرو نبود شخص شما باید قبل از بازی کردن کنسولت رو با اینترنت مافوق سرعت ایران کانکت میکردی و یه وقت اگه میخواستی با رفیقت بازیت یا بازیش رو شِیر کنی سرِ همون داستان اجرا نشدن بازیهای دست دوم ناامید میشدی.
حداقل تو این یه مورد ممنون‌دار سونی باش!;)

Steam Controller

آقا من اصلا به این یکی خوشبین نبودم "بعد از معرفیش هم گفتم" اما الان تریلرشو دیدم اصلا نظرم از این رو به اون رو شد ، واقعا گیمپد کاملیه و تمام سبکها رو با دقت بالا میتونه پوشش بده

مایکرو مثل بعضی ها هرگز حاضر به کوبیدن رقیبش یا مسخره کردن اون و ترولش نشده ....

ایشون دوره دیده تو سونیه :d حالا خوبه یک دو سال نشده از اونور اومده سمتتون ...

اون تیکه مایکرو علاقه ای به تخریب رقیبش نداره هم خیلی جالب بود احتمالا اون حرکاتی که واسه معرفی وینفون و جدیدا سرایت کاراش به نوکیا رو عمه من ببخشید سونی انجام میداده ...

اون تیکه مایکرو علاقه ای به تخریب رقیبش نداره هم خیلی جالب بود احتمالا اون حرکاتی که واسه معرفی وینفون و جدیدا سرایت کاراش به نوکیا رو عمه من ببخشید سونی انجام میداده ...
سرایت کاراش به نوکیا رو نمیدونم منظورت چیه:-/ ولی اگه اون مراسم تشیع جنازه آیفون رو میگی مسخره کردن و متلک پرونی باید بهت بگم خسته نباشی... اون فقط جنبه فان داشت به اون کار نمیگن مسخره کردن... البته قبول دارم این کار تو فرهنگ ایرانی توهین حساب میشه و از صدتا فوشه خارمادر بدتر میدونن.

کلاً اینا یه قشر دیگه رو هدف قرار دادند. نباید هم رغیب کنسول بشه. یه پدر و مادری که قصد دارن واسه بچه 10-15 سالشون وسیله بازی بگیرن، هیچ موقع سراغ استیم‌باکس نمی‎رن. یه کنسول می‎خرن که خیلی راحت دیسک رو می‌‎ذاری تو دستگاه و بازی می‎کنی.

اما به هر حال، این معرفی‌های جدید، باعث می‎شه کامیونیتی بزرگتر شه، کامیونیتی بزرگتر یعنی تضمین فروش برای سازنده‎ها و این یعنی حداقل خبری از انحصاری کنسولی ساخته شده توسط Third Partyـها نخواهیم بود. ساپورت بهتر مجدداً افراد بیشتری رو جذب می‎کنه و این پروسه (در صورتی که موفقیت‎آمیز باشه) ادامه داره تا جایی که یه کامیونیتی خیلی بزرگ تشکیل می‎شه به همراه هزاران بازی مختلف. خودتونو نبینید، واسه کسایی که قصد خرید اوریجینال بازی‌ها رو دارن، این دسترسی آسان به بازی‌‎های نسل قبل و دو نسل قبل خیلی اهمیت داره. وقتی که PC می‎خرن همون موقع یه Libraryـه عظیم از بازی‎ها در اختیارشون هست، می‌‎تونن خیلی از بازی‎های نسل‎های قبل رو با 5$ تهیه کنن و از بابت Backward Compatibility هم مشکلی نداشته باشن. تازه می‌تونن همون بازی‎های قدیمی رو با کلی مادِ جالب بازی کنن که رسماً تجربه بازی رو تغییر می‎دن.

حالا دو تا از IPـهای تاپ خود Valve رو هم به عنوان انحصاری واسه استیم در نظر بگیرید، موضوع جالب‎تر هم می‎شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or