مایکروسافت Ori و The Blind Forest را با یک PC نمایش داد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

parsa.rts

کاربر سایت
درود.

در چند سال گذشته شاهد استفاده ی شرکت ها از PC به جای کنسول ها برای نمایش بازی خود بوده ایم. وبسایت CentrumHer اخیرا تصاویری را مبنا بر اجرا شدن بازی Ori and the Blind Forest بر روی PC، در نمایشگاه گیمزکام را منتشر کرده است. با توجه به عکسی که منتشر شده میشود تشخیص داد که حتی از سری کارت های nVidia به جای AMD به عنوان GPU این سیستم استفاده شده.

در تصویر زیر شما میتوانید حتی پیغامی را که برای آپدیت کردن درایور کارت گرافیک داده میشود را ببینید:

xbox-One-Ori-1.jpg

از شرکت هایی که قبلا نیز از این روش برای اجرای بازی های خود استفاده کرده این میتوان به Ubisoft و بازی Watch Dogs اشاره کرد.

آخرین ویرایش:
بازی هم برای PC میاد هم Xbox
چیز شاخی هم نداره که بگی وای خدای گرافیک بود پس خواستن ملت رو خر کنن روی کنسول دانگرید شدست و ...

بازی های Ori و The Blind Forest
Ori and the Blind Forest یه بازیه :| :d

از شرکت هایی که قبلا نیز از این روش برای اجرای بازی های خود استفاده کرده این میتوان به Ubisoft و بازی Watch Dogs اشاره کرد
این هم اضافات خودتونه دیگه ؟

یه سری از بازی ها وقتی هنوز برا کنسول مورد نظر آماده نشدن این کار رو میکنن ، به نظرم اتفاقات وحشتناکی نیست :-"

آخرین ویرایش:
بازی هم برای PC میاد هم Xbox
چیز شاخی هم نداره که بگی وای خدای گرافیک بود پس خواستن ملت رو خر کنن روی کنسول دانگرید شدست و ...
بحث سر بازی و کنسولی که براش منتشر میشه نیست. مساله اینه که این کار داره به یک عادت برای بازی ساز ها و منتشر کنندگان تبدیل میشه. واین یک کلاه برداریه!

بحث سر بازی و کنسولی که براش منتشر میشه نیست. مساله اینه که این کار داره به یک عادت برای بازی ساز ها و منتشر کنندگان تبدیل میشه. واین یک کلاه برداریه!

:))

این بازی از لحاظ تکینیکی چیزی نداره که کنسول تنونه از پسش بر بیاد ، کلاه برداری وقتی می گن که یه بازی ای مثل WD رو بیای روی PC High End ران کنی بعد بگی همین رو روی کنسول بهت تحویل می دیم اما نتیجه نهایی کلا یک چیز دیگه باشه
بازی سازهای دیگه هم کاراشون به خودشون مربوطه نه به مایکروسافت
این بازی جدا از بحث اومدنش روی PC ، اگر فقط برای X1 میومد باز هم اگه روی PC ران می شد مشکلی نداشت چون این سبک بازی از لحاظ تکنیکی چیز خاصی نداره ;)
در ضمن این عکس از booth هست نه پشت صحنه کنفرانس

Ori and the Blind Forest یه بازیه :| :d

این هم اضافات خودتونه دیگه ؟

یه سری از بازی ها وقتی هنوز برا کنسول مورد نظر براشون این کار رو میکنن ، به نظرم اتفاقات وحشتناکی نیست :-"

۱. مرسی از تذکری که برای اسم تاپیک دادین :D حواسم نبود.

۲. کاملا از اضافات خودم بود، موقعی که خبر میزارم از چند تا منبع مختلف میخونم و بعدش یک منبع جامع رو برای خبر نهایی درج میکنم (از اطلاعات خودم هم توش میکنم ) . Watch Dogs ایی که در E3 نمایش داده شده با PC و با اون گرافیکی نسل بعدی قرار بود حداقل روی پی سی همون گرافیک رو داشته باشه نه اینکه بخواد با patch باگ های گرافیکی و لگ شو برطرف کنه.

از مدیران درخواست میشه تیتر خبر رو تصحیح کنند.

۱. مرسی از تذکری که برای اسم تاپیک دادین :D حواسم نبود.

۲. کاملا از اضافات خودم بود، موقعی که خبر میزارم از چند تا منبع مختلف میخونم و بعدش یک منبع جامع رو برای خبر نهایی درج میکنم (از اطلاعات خودم هم توش میکنم ) . Watch Dogs ایی که در E3 نمایش داده شده با PC و با اون گرافیکی نسل بعدی قرار بود حداقل روی پی سی همون گرافیک رو داشته باشه نه اینکه بخواد با patch باگ های گرافیکی و لگ شو برطرف کنه.

از مدیران درخواست میشه تیتر خبر رو تصحیح کنند.

این رو دیگه همه میدونن دروغ گفتن بده :d ولی خیلی وقت ها بازی رو روی پی سی اجرا میکنن چون هنوز برا کنسول مورد نظر به سطح لازمه نرسیده ، نه برای اینکه با این کار فک های بیشتری رو دراپ کنن!! گرافیک و این ها که میگی بله درسته ولی برای همون امثال WD نه این بازی !!!! که فکر کنم روی 360 هم 1080 و 60 فریم اجرا میشه :d به نظرم اینجا مورد اوله ، نه دومی :-"

Ori and the Blind Forest

یه سری از بازی ها وقتی هنوز برا کنسول مورد نظر آماده نشدن این کار رو میکنن ، به نظرم اتفاقات وحشتناکی نیست :-"

چرا اتفاقا خیلی وحشتناکه .سیستم هم با nvidia/intel کانفیگ شده (ولی خوب جالب اینه خودشونم میدونن نمیرن سمت amd کانفیگ کنسولی دی: )
اون اعلام اپدیت هم برای کارتهای گرافیکی انویدیاس

و مطمئنا بازی نهایی چیزی نیست که نشون دادن این کار هم یک عادت شده برا گول مالیدن سر عده ایی دی:
بازی زمانی که هنوز به مرحله اجرا روی کنسول نرسیده نباید نشون داده بشه . مگر اینکه مخاطب PC GAMER هم داشته باشه

:))

این بازی از لحاظ تکینیکی چیزی نداره که کنسول تنونه از پسش بر بیاد ، کلاه برداری وقتی می گن که یه بازی ای مثل WD رو بیای روی PC High End ران کنی بعد بگی همین رو روی کنسول بهت تحویل می دیم اما نتیجه نهایی کلا یک چیز دیگه باشه
بازی سازهای دیگه هم کاراشون به خودشون مربوطه نه به مایکروسافت
این بازی جدا از بحث اومدنش روی PC ، اگر فقط برای X1 میومد باز هم اگه روی PC ران می شد مشکلی نداشت چون این سبک بازی از لحاظ تکنیکی چیز خاصی نداره ;)
در ضمن این عکس از booth هست نه پشت صحنه کنفرانس
از همین بازی ها کوچیک کوچیک شرکتا پر رو میشن :D
اون booth هم اون کسی که عکس گرفته اشاره ای بهش نداشته، گویا قبل اینکه ملت بریزن تو نمایشگاه داشته optimize میکردن سیستم ها رو. ولی بازم کار درستی نیست اونجا ایکس باکس گذاشته باشی، صفحه win7 جلوت باشه :D

از همین بازی ها کوچیک کوچیک شرکتا پر رو میشن :D
اون booth هم اون کسی که عکس گرفته اشاره ای بهش نداشته، گویا قبل اینکه ملت بریزن تو نمایشگاه داشته optimize میکردن سیستم ها رو. ولی بازم کار درستی نیست اونجا ایکس باکس گذاشته باشی، صفحه win7 جلوت باشه :D
هی بگو مگه تو مخه بعضیا میره
صحنه طوری چیده شده که اگر بازی ران شه هم فکر میکنن رو کنسول داره اجرا میشه این یعنی پیچوندن خلق اله حالا هی خودتون بکشید که مهم نیست

یعنی این بحث ها سر Ori هست؟ :-j Xbox 360 هم این بازی رو با بالاترین تنظیمات به راحتی اجرا میکنه :-j

این کارو فک کنم شرکتها واسه این مبکنن که قدرت گرافیکیه بازیشون رو PC به رخ بکشن
شاید میخوان کلاه برداری کنن. :|
مث Watch dogs که عملا کلاه برداری کرد

ویکی پدیا زده بازی واسه PC هم میاد :|
http://en.wikipedia.org/wiki/Ori_and_the_Blind_Forest

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or