مایکروسافت Halo Bootcamp را تایید کرد احتمال عرضه Halo 3 برای PC

RattleSnake

کاربر سایت
28932744353843555469.jpg

سخنگوی مایکروسافت به Game Front گفت:"
Bootcamp چیست؟ این یک بازی برای Xbox One نیست و یک سه‌گانه(اشاره به آغاز Halo 4 و 3گانه‌ای جدید) هم نخواهد بود، بلکه یک پروژه است بسیار علاقه داریم در آینده‌ای نزدیک اطلاعاتی درباره آن بدهیم."
Halo: Fall of Reach: Boot Camp یکی از کتاب‌های این سری است.

در همین حال Halo Bootcamp توسط یک خورده فروشی کره‌ای برای PC با ذکر داشتن بخش آنلاین لیست شده است و توضیحات آن نیز این می‌باشد:"
بازی در سبک TPS .مترجم(FPS).که از دنیای Halo است، که بازیکن ماموریت‌های زیادی را در آن انجام می‌دهد.

این خرده فروشی اشاره به Halo 3 و PC online game داشته است.
آیا این بازی یک پورت PC از Halo 3 PC است؟که برای PC لیست شده است و برای Xbox One نیست؟ آیا Halo 3 بعد از شایعات فراوان بالاخره برای PC عرضه می‌شود؟

منبع

آخرین ویرایش:
اینا که چیزی نیس من یچیزایی تو دیتا بیس استیم دیدم که حتی باور تون نمیشه . اخیرا هم که بازی فوق العاده زیبای Joe Danger 2 : the movie قراره بزودی بروی استیم قرار بگیره :bighug:

سری هیلو بهترین سری بازی بود که تو عمرم انجام دادم

از شخصیت پردازی گرفته تا گیم پلی و داستان و ... همه بی نقص و عالی بودن :x

بسیار خوشحال میشم روی پی سی هم دوباره بازی شون کنم

هر چی باشه ارادت خاصی به مستر دارم

Last edited by a moderator:
خیلی عجیبه! همین چند ساعت قبل داشتم میگشتم ببینم کدوم نسخه از Halo برای PC منتشر شده.
امیدوارم حقیقت داشته باشه :d
انصافا Halo 2 روی PC خیلی مسخره بود. نسخه X360 مال سال 2004 بود اما برای PC سال 2007 اومد :|
خوشبختانه به دلیل گرافیک فسیلش روی PC نمره 7 گرفت.

من خودم اصلا از هیلو خوشم نمیاد ولی اگه اینو رو PC بدن شاید یه امتحانی بکنم:-/

پسر چطور دلت میاد که ازش خوشت نمیاد:dهیلو عضمتی بیش نیست همه شماره هاش یکی پس از دیگری عالی بودن!xboxم سر همین halo 4 3چراغ شد ولی ارزشش رو داشت:dهیلو رو باید از xbox original شروع کنی تا بفهمی چه شاهکاریه:x

- - -ویرایش - - -

خیلی عجیبه! همین چند ساعت قبل داشتم میگشتم ببینم کدوم نسخه از Halo برای PC منتشر شده.
امیدوارم حقیقت داشته باشه :d
انصافا Halo 2 روی PC خیلی مسخره بود. نسخه X360 مال سال 2004 بود اما برای PC سال 2007 اومد :|
خوشبختانه به دلیل گرافیک فسیلش روی PC نمره 7 گرفت.
داداش هیلو 1و 2 واسه xbox1 بودن نه xbox 360!!

چرا Halo 4 نه ؟:|

- - -ویرایش - - -

پسر چطور دلت میاد که ازش خوشت نمیاد:dهیلو عضمتی بیش نیست همه شماره هاش یکی پس از دیگری عالی بودن!xboxم سر همین halo 4 3چراغ شد ولی ارزشش رو داشت:dهیلو رو باید از xbox original شروع کنی تا بفهمی چه شاهکاریه:x

- - -ویرایش - - -

داداش هیلو 1و 2 واسه xbox1 بودن نه xbox 360!!
xbox1:|
اونو بگید Xbox .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or