مایکروسافت کارت‌‌های حافظه‌‌ های 500GB و 2TB سری X/S رونمایی کرد : 100 دلار گران تر از سری S

kourooshkabir25

کاربر سایت
درود بر همه ای دوستان
مایکروسافت کارت‌‌های حافظه‌‌ های 500GB و 2TB سری X/S رونمایی کرد .

1634906618542.png
نسخه 500 گیگ 139 دلار قیمت گذاری شده و اواسط November از طریق فروشگاه های Walmart در دسترس گیمر ها قرار می گیرد
نسخه 2 ترابایت با قیمت 399 دلار , در ماه December روانه بازار خواهد شد

ممنون از استارتر گرامی . من الان چند ماهی میشه دارم از ایکس باکس سریز استفاده میکنم هیچ وقت نیاز به استورج نکست جن اضافه نداشتم . در مقاله نقد و بررسی هم اشاره کردم در صورت اضافه کردن هارد های اکسترنال نیاز به استورج گرون قیمت کلا مرتفع است چون فرایند کپی کردن یا move کردن بازی ها براحتی اب خوردن انجام میشه و میشه فقط بازی هایی که در حال بازی هستید رو روی استورج نکست جن نگه دارید .مگر چند تا بازی همزمان بازی میکنه ادم؟ضمنا من ارشیو بزرگی دارم حول و حوش شصت هفتاد تا بازی هستن بازی های پرحجم تازه کلی هم گیم پس کلی هم فیزیکی .من که مشکلی نداشتم فکر نمیکنم یک یوزر با بازی های کمتر یا استفاده عادی هیچ وقت اصلا مشکلی پیدا کنه مگر اینکه همزمان بیشتر از بیست تا سی تا بازی نسل جدید بخواید اجرا کنید که منطقی نیست ‌.میشه با هزینه بسیار کمتر حتی اس اس اکسترنال گرفت که اونم سرعت انتقال رو حتی بسیار بالاتر هم میبره .چون خیلی از بازی ها هم که سریز اینهانس نیستند و روی هارد عادی اجرا میشن ‌

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or