مایکروسافت پشتیبانی از اتصال Xbox Live به دیگر شبکه‌های آنلاین مانند PSN را اضافه کرد

• Thread starter Thread starter Heska
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Heska

کاربر سایت
«مایکروسافت»، پشتیبانی از اتصال «Xbox Live» به دیگر شبکه‌های آنلاین مانند «Playstation Network» را اضافه کرد، به این معنا که کاربران «Xbox One» و «Windows 10» می‌توانند با کاربران دیگر پلتفرم‌ها مانند «Playstation 4» به بازی بپردازند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.

xqc6touoqa5f0qa9j1s7.jpg

«Chris Charla»، رییس بخش «ID@Xbox» امروز در طی خبری در سایت Xbox.com گفت: «توسعه دهندگان از حالا می‌توانند از این قابلیت به میل خود استفاده کنند. در کنار پشتیبانی از Cross-Platform بین کاربران Xbox One و Windows 10، ما دسترسی توسعه دهندگان به استفاده از Cross-Network (اتصال به دیگر شبکه‌های آنلاین) را نیز اضافه کرده‌‌ایم. به این معنا که کاربران Xbox One و Windows 10 که از Xbox Live استفاده می‌کنند، می‌توانند با دیگر بازیکنان در شبکه‌های آنلاین دیگر (دیگر کنسول‌ها و PC) بازی کنند. البته کاربران می‌توانند این قابلیت را خاموش و تنها با کاربران Xbox Live به بازی بپردازند.»

اولین بازی که از این قابلیت استفاده می‌کند «Rocket League» از استدیو «Psyonix» خواهد بود که به کاربران Xbox One اجازه بازی با بازیکنان PC را می‌دهد. مایکروسافت همچنین دیگر شبکه‌های آنلاین را برای همکاری و استفاده از این قابلیت دعوت کرد.

منبع

یعنی میشه باور کنم اون روز رسیده کهکاربرای ps4 / x1 با هم بازی کنند؟
البته ویندوز دیگه اضافی بود الان بشینیم بازی کنیم یارو با موس راحت هدشات میکنه

یعنی میشه باور کنم اون روز رسیده کهکاربرای ps4 / x1 با هم بازی کنند؟
البته ویندوز دیگه اضافی بود الان بشینیم بازی کنیم یارو با موس راحت هدشات میکنه

به نظرم توی بازی های ماشین سواری خوبه. مثل Rocket League یا حتی NFS. ولی خب بازی هایی مثل call of duty و اکشن اول شخص اصلا عاقلانه نیست.

به نظرم توی بازی های ماشین سواری خوبه. مثل Rocket League یا حتی NFS. ولی خب بازی هایی مثل call of duty و اکشن اول شخص اصلا عاقلانه نیست.

توی شوتر ها خیلی نامردیه قطعا براش یه فکری کردن (حقیقتا درست خاطرم نیست ولی فکر کنم نسخه آخر CS این آپشن رو داشت که پی سی بازها نتونن با پلی استیشنی ها بازی کنن)
ولی از طرف دیگه بازی های ریسینگ و ورزشی میتونه خیلی خیلی جالب بشه

سونی قبلا این کار رو کرده و بازیهایی مثل راکت لیگ و Final fantasy 14 (و چند تای دیگه که یادم نیست ) همین حالاش هم کراس پلی هستند

البته انجام اين كار بايد دو طرفه باشه و سوني هم از اونور كارهايي انجام بده مگر اين كه بازي استوديوي مربوطه روي سرورهاي خودش انجام بشه كه در اون صورت ميشه گفت مايكرو ان چنان كار شاخي نكرده چون قبلاً اين مدل كارها چه روي SF V و چه Warthunder و كراس پلتفرم PC و PS4 هم انجام شده كه باز اون جا هم روي سرورهاي استوديوي ثالث اجرا شده و فقط يه سري اجازه‌ها از طرف سوني يا مايكرو داده ميشه

الان يه سري مشكل پيدا ميشه اون هم شايد فقط توي اجرا و Performance اون هم نه امثال اين بازي كه زياد سنگين نيستن

اگر چنين كاري روي بازي‌هاي بدون سرور و مثلاً P2P انجام بشه اون وقت ميشه گفت يه چيزي

سونی قبلا این کار رو کرده و بازیهایی مثل راکت لیگ و Final fantasy 14 (و چند تای دیگه که یادم نیست ) همین حالاش هم کراس پلی هستند
نمی دونم با من بودید یا نه، ولی منظور من بین X1 و PS4 هست. واقعا من نمی دونم چرا تا حالا این کار رو نکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or