مایکروسافت نمیذاره تریلر فیلم دانلود کنید !!!

Drak_Dragon

کاربر سایت
سلام.
من چند وقته که مي خوام تريلر فيلم هاي جديد که تو لايو ميذاره رو دانلود کن ولي بعد از اينکه دکمه دانلود رو ميزنم خطا ميده که :
This Item is not available from your current location

يعني از IP ايراد ميگيره ؟ کسي راه حلي براش سراغ داره ؟؟ :(

والا من انگلیس - لندن رو زدم چون کارت اعتباریم هم مال همونجا بود ، خواستم آدرس هم همونجا باشه. به نظر نمیاد که مایکروسافت دسترسی انگلیس رو بسته باشه ! شما با IP ی خودت ( ایران ) میری لایو ؟

والا من انگلیس - لندن رو زدم چون کارت اعتباریم هم مال همونجا بود ، خواستم آدرس هم همونجا باشه. به نظر نمیاد که مایکروسافت دسترسی انگلیس رو بسته باشه ! شما با IP ی خودت ( ایران ) میری لایو ؟
پس مشکل از اون نیست ! من آره با IP خودم که برا تهران هست میرم لیو هیچ مشکلی هم تاحالا نداشته!

یه سری از Content ها هستن که IP رو موقع دانلودشون IPـت چک میشه و اگر Valid بود اون موقع می تونی دانولد کنی! Video Marketplace هم کلا این شرایط برش حاکمه.

این check ip ربطی به ایران نداره و در اصل برای اروپا گذاشته شده تا نتونن فیلم ها و موزیک ویدئو ها رو دانلود کنن دلیلشم اینکه اینا فقط برای امریکا هستن. با ip و اکانت انگلستان نمی شه اینارو دانلود کرد.

تنها راه دانلود اینا همانطور که در پست دوم گفته شد استفاده از VPN هست تا ip رو به امریکا تغییر بده.

قبل از اینکه بپرسی vpn چی هست بگم که با یک سرچ ساده در google خیلی راحت و سریع می تونی بفهمی.

اینطور که من فهمیدم از صحبتهای Lich King بعضی از چیزها اینطوری هست ! و شاید من هم تا حالا به هیچ کدومشون نخوردم ! اگه VPN مجانی میخوای بهم PM بده بدم

بهتون PM دادم !
ویرایش : لطفاً دیگه برای این قضیه PM ندید چون این فقط یه دونه بود که از یه جا شانسی گیر آوردم و الان هم فک کنم به حداقل 5-6 نفری دادم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or