گزارش مایکروسافت میخواهد بداند چرا سازندگان بازی، PS5 را به Xbox ترجیح می‌دهند.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
20241002_161606.jpg

مایکروسافت می‌خواهد بداند چرا سازندگان بازی، PS5 را به Xbox ترجیح می‌دهند.

مایکروسافت مشتاق است از سازندگانی بشنود که می‌خواهند بازی‌های خود را بر روی PS5 منتشر کنند اما نه در Xbox Series X|S. این شرکت در حال بازسازی بخش "Xbox Research" خود است که در ابتدا بر روی تجربیات بازیکنان متمرکز بود. اکنون، می‌خواهد با افرادی که پشت ساخت بازی هستند نیز صحبت کند و «به نقاط ضعف رسیدگی کند».

شاید یکی از عمده‌ترین مشکلاتی که در این چند سال گذشته صدای برخی از سازندگان را نیز درآورده است، نسخه سری S این کنسول باشد که مایکرو سازندگان را مجاب کرده بازی‌هایشان را حتما سوای سری X بر روی این کنسول نیز منتشر کنند. در آخر مایکرو از سازندگان می‌پرسد:

اگر بر روی Xbox فعال نیستید، ما دوست داریم دلیل آن را بدانیم. "و صادقانه بگویم، اگر از محصولات رقیب ما استفاده می کنید، احتمالاً دیدگاه خوبی دارید که می توانیم از آن بیاموزیم!"

Microsoft Wants to Know Why Devs Choose PS5 Over Xbox - PlayStation LifeStyle

آخرین ویرایش:
مایکروسافت می‌خواهد بداند چرا سازندگان بازی، PS5 را به Xbox ترجیح می‌دهند.​
شاید چون سازندگان به پول نیاز دارن و بازیشون رو جایی عرضه میکنن که کاربران بازی رو “بخرند” نه جایی که کاربرانش شرطی شدن که فقط روی گیم پس بازی کنن.

من تا قبل از معرفی ps5 pro برام تفاوتی نداشت بازیا رو رو چه پلتفرمی بین xbox series x بازی کنم یا ps5، اولویت برام قیمت کم بود.
ولی بعد از معرفی pro هر بازی که بازی نکردم و خبرش میاد که قراره آپگرید بگیره رو دارم روی ps5 میخرم، چون احتمال زیاد pro رو تهیه میکنم.
از نظر روانی معرفی pro تاثیرش رو این مدلی هم میتونیم ببینیم.

ولی در مورد خبر بحث گیم پس روی XBOX رو نمیشه ندید گرفت.
من بارها شده بازی رو خریدم بعدش روی گیم پس اومده و بعد از یه مدت ادم به خرید بازیا رو این پلتفرم یجور حس دو دلی پیدا میکنه.
گیم پس در کنار خوبی هاش بنظرم تا حدودی میتونه به فروش بازیا به صورت مجزا رو این پلتفرم اسیب بزنه.

آخرین ویرایش:
عاشق این دانش پژوه بودن مایکروسافت هستم :D برای ناتی داگ هم همین کار رو کرده بودن... جدی خیلی مثبت و مفیده، الکی مایکروسافت نشده...
بشرطی که این پژوهش هاشون یه نتیجه ای داشته باشه:D

وقتی فروش کنسولت تقریبا نصف رقیبه ، ولی فروش بازی رو کنسولت بعضی وقتا یک پنجم( حتی کمتر ) کنسول رقیبم نیست فک نکنم به پژوهش خاصی نیاز باشه

• Like
Reactions: Solidsnake_1
بیشتر حالت نظرسنجی هست برای بهبود وضعیت. این که یه سری ها عرضه نمی‌کنند بستگی به دیدگاه اون استودیو/ناشر و بازار هدف داره. بازی های بزرگ که اسکیپ نمیشه. میمونه ایندی ها.

ما همین دیروز با ناشر یه جلسه ای داشتیم، سر پورت رو کنسول ها، میگفتن اگه گیم پس دیل نداشته باشیم پورت رو Xbox اصلا نمی ارزه.

این مساله برای بازی های ایندی خیلی مصداق داره، چون وضع کنسول از نظر فروش خوب نیست و چون IB پایینی داره، و از طرف دیگه آفری به اسم گیم پس هست که بخشی از درآمد رو گرنتی میکنه، اگه موفق به بستن قرارداد نشن غید عرضه رو کنسول رو هم میزنن و ترجیح میدن منابع مالی صرف پورت رو سوییچ و PS ها بشه.

به نظر من این مقوله ماحصل یه شرایط و نتیجه کلیت بیزنس تازه مایکروسافته و یک یا دو تا دلیل کلی مشخص نداره. تو پاچه S هم خیلی نمیشه فرو کردش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or