مایکروسافت : فعلا نیازی به xbox 720 نیست.

nathan mckane

کاربر سایت
xbox360logo.jpg

Phil Spencer از مسئولين شرکت مايکروسافت در مصاحبه اي با وبسايت develop-online گفته که تنها تعدا کمي خواهان يک xbox جديد هستند.

وي گفت :" ايا ما واقعا به فروش يک ايکسباکس جديد نياز داريم ؟ فکر نمي کنم فعلا نيازي به ان داشته باشيم . ما تا هنگامي که به تجربيات لازم دست پيدا کنيم صبر خواهيم کرد , درست شبيه به کاري که با دوربين ناتال کرده ايم . ما تا زماني که همه براي عرضه ي ان از لحاظ نرم افزاري اماده باشند صبر خواهيم کرد."

اقاي Spencer همچين عقيده ي نائب رئيس بخش ايکسباکس اقاي Don Mattrick را دوباره بازتاب داد و اظهار کرد يک xbox360 مجهز به ناتال اساسا يک "کنسول نسل بعد" به شمار مي رود.

وي اينچنين ادامه داد : " من عرضه ي ناتال را شبيه به عرضه ي xbox360 در سال 2005 مي بينم و همراه با عرضه ي ناتال نيز دسته ي جديدي از بازيها براي پشتيباني از اين فن اوري عرضه خواهند شد."

انتظار ميرود ناتال در اواخر سال 2010 يعني چيزي در حدود 5 سال پس از عرضه ي 360 به بازار ارائه شود. در عين حال Spencer روند سنتي و احتمالا منسوخ ارائه ي نسل جديد کنسولها را که تنها دچار ارتقاي سخت افزاري ميشوند را نيز به چالش کشيد : " از لحاظ ارائه ي يک سخت افزار جديد به بازار چه کارهاي ديگري ميتوان راجع به ان انجام داد ؟ ايا تنها بايستي به ارتقاي حافظه و قدرت سخت افزاري ان فکر کرد ؟ من فکر نمي کنم که اين به تنهايي کافي باشد."

منبع

راست ميگه بايد تحولي اساسي صورت بگيره اگه الان بيان 720رو منتشر كنن بعد PS4مياد بعد كنسول هم ميفته تو سياه چاله اي كه الان PCتوش گير افتاده اونوقت ماكرو ميشهATIسوني هم ميشه nvidiaهر روز بايد بريم كنسول عوض كنيم :((

اينام که تا يه دوربين گيرشون ميآد ميشينن از ناتال تعريف ميکنن ........... درسته ناتال توی اين برهه از زمان فوق العادست ........ ولی ديگه مثل عرضه 360 تو 2005 که نيست .........

ممنون عباس جان بابت خبر و ترجمه ی زیبای اون.

امروز سحر این خبر رو توی سایت xbox-scene دیدم و دقیقاً بهشون حق میدم که به فکر X720 نباشند.
نسل حاظر پتانسیل بالایی داره و با ناتال(ها) می توان به آروزها دست یافت....!!!

تا همین جاش هم من یکی دستم به HD TV نرسیده. نسل بعدی هم درکار باشه میره تو کار 3D و TV مخصوص میخواد که دیگه باید گیم رو بوسم و کنار بگذارم.
Natal اینقدر جذابیت داره که کمپانی عظیم و مخفمه و مکرمه و محترمه Take Two استفاده چشمگیری از این وسیله در عناوین اینده ش خواهد داشت.
از طرفی برای ناشران و سازندگان کلی ضرر داره. تازه این کنسولها دارن فروش میکنن و Instal Base شون هروز بیشتر میشه. کارتیج 50 مگی به دیسک 700 مگی به دی وی دی 4 گیگی به بلو ری ولی شیوه بازی کردن همون کلاسیک و سنتی دوره میکرو :دی!.

اينام که تا يه دوربين گيرشون ميآد ميشينن از ناتال تعريف ميکنن ........... درسته ناتال توی اين برهه از زمان فوق العادست ........ ولی ديگه مثل عرضه 360 تو 2005 که نيست .........
اینکه معلومه مثل عرضه ی X360 تو سال 2005 نیست.ناتال خیلی بزرگتر از اونه

همین الان گرافیک خوبه ولی در آینده چون LCD های 3D عرضه میشه شاید کنسول جدیدی هم عرضه بشه ....

ولی اسمش رو شک دارم 720 باشه ...

از کجا مطمئنید X720 هست ؟؟؟؟

خوب مشخصه ، تا الان که 360 به خوبی از عهده همه چیز دراومده کاملا هم پتانسیل رو حداقل تا 3 4 سال دیگه داره . با توجه به پروژه هایی که در اینده قراره براش تولید بشه هنوز کاملا در این نسل استواره .
تا وقتی 360 توی هر چی کم نیاره که فعلا ما کم اوردنش رو نخواهیم دید اونوقت ماکروسافت یه فکری می کنه . قطعا کار کردن روی یه پروژه بزرگی مثل یه کنسول جدید هزینه های سرسام اوردی داره که فعلا وقتش نرسیده .

بابا اینا تازه تونستن سخت افزارشونو به یه استاندارد برسونن که درگیر E74 یا 3 چراغو اینجور مسائل نباشن. تازه فلان کمپانی میاد یه بازی جدید معرفی میکنه میگه 2 سال دیگه ریلیز میشه تا 2 سال دیگه هم کلی بازی میادو واسه یکی دوسال بعدش بازم بازی تایید میشه. چه کاریه بیان دیگه الان به فکرش بیوفتن؟!
احتمالا چیز جدیدی واسه تقلید پیدا نکردن که بخوان کنسول جدید بدن....
تقلید؟! 360 از چی تقلید کرده؟! اسم یه کنسولو دزدیده یا سخت افزارشو؟!

ممنون بابت خبر....نكته ي مهم تو تمام اين بحث ها اينه كه برنامه ريزي ها طوريه كه نسل بعد كنسول ها 4-5 سال ديگه باشه.....پس از اين بابت بايد خيالمون راحت باشه:biggrin1:

باید یه تحول خاص ایجاد کنن که کنسول جدد بتونه تا 6 / 7 سال عمر کنه مثل همین کنسولای نسل حاضر با اینکه چندسالی از ورودشون میگذره هنوز هم جوابگوی گرافیک بالا هستند چون اون زمون تکنولوژی بالاتری استفاده شده الانم باید یه تکنولوژی خیلی بزرگ بکار ببرن که بااین پیشرفت سریع تکنولوژی بتونه تا چند ساله اینده دوام بیاره نمیتونن که هر سال یه کنسول بدن بیرون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or