مایکروسافت:عنوان Ryse: Son of Rome یک بازی فوق العاده است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
preview-ryse-son-of-rome-stunning-reveal-trailer-and-gameplay-demo-e.jpg

Phil Spencer رئیس استدیوهای سرگرمی مایکروسافت به تازگی در صفحه شخصی تویتر خود بازی Ryse: Son of Rome را مورد تمجید و ستایش قرار داده و معتقد است که این بازی فوق العاده است.

ایشان در پاسخ به یکی از کاربران در صفحه twitter خود می گوید:

من هر شب Forza 5 و Ryse بازی می کنم و بعضی وقتها در حین بازی Ryse دکمه Pause را میزنم و به کاری که سازندگان این بازی کرده اند لبخند میزنم.کارشان فوق العاده است.

در ادامه اسپنسر در پاسخ به یک کاربر دیگر در مورد بازی Ryse می گوید:

مبارزات بازی عالی می باشد.صحنه های مبارزه،ضربات سنگین و زمان بندی ، همه اینها بسیار خوب طراحی شده است.

بازی Ryse: Son of Rome همزمان با لانچ کنسول Xbox one و در تاریخ 22 نوامبر منتشر می شود.

حالا اگر این عنوان مولتی بودش بازم ماکروسافت همچین حرفی رو میزد!!:-/

ما نیز به وجود تو لبخند میزنیم عمو فیل . کارت فوق العادست . یه دونه ای :d

من هر شب Forza 5 و Ryse بازی می کنم

نامرد هر شب داره بازی میکنه پس ما چی؟ :dباید تا 22 نوامبر صبر کنیم:|

شما چرا خبر رو مطابق میل خودت دستکاری کردی ؟!

من خوب سران ماکرو رو نمیشناسم به قیافه این هموهنه که میاد رو صحنه میپره هوا جیغ و داد میکنه؟:دی

من هر شب Forza 5 و Ryse بازی می کنم و بعضی وقتها در حین بازی Ryse دکمه Pause را میزنم و به کاری که سازندگان این بازی کرده اند لبخند میزنم.کارشان فوق العاده است.
با اینکه خیلی از اسپنسر خوشم میاد اما کوفتش بشه:|

Recently on Twitter, Spencer praised development team behind Ryse: Son of Rome and Forza for their work and also revealed some new details regarding Ryse's Single-player campaign.

Spencer stated that "Sometimes I just pause game n smile at what they are putting on screen"
@maxpowley Playing Ryse and F5 nightly right now. Sometimes I just pause game n smile at what they are putting on screen. Great work teams.

— Phil Spencer (@XboxP3) October 18, 2013

:When quizzed, How deep Ryse: Son of Rome single player campaign is?, Spencer replied

@MystiqueGoodwin @maxpowley At highest diff lvls combat is very technical. Timing, choice of tgts, attack, replen, focus pwr etc.

دستکاری؟! کجاش؟:|من متن انگلیسی تویت رو هم گذاشتم هر جاش بد ترجمه شده بگید تا اصلاح کنم.

اولا به هیچ وجه نگفته Ryse فوق العاده ست ! اینو شما خودت دوست داشتی که برداشت کنی . دوما قسمت اول توییت گفته Forza و Ryse رو بازی میکنم و بعضی وقتها Pause میکنم و لبخند میزنم و کارشون عالی بوده ( یعنی فقط در مورد Ryse نیست که شما روی Ryse تاکید کردی و همچنین بنظرم منظورش گرافیک بوده با توجه به اینکه گفته They are putting on screen )

توییت دوم هم باز نگفته مبارزات عالی هستن !! داره در مورد چگونگی Combat در بالاترین درجه سختی صحبت میکنه !

کلا اینطور خبر گذاشتن بعدا به ضرر فنهای خود MS میشه چون اگه Ryse بازی موفقی نشه بوسیله همین تیترها و خبرها ترول میشید ! در حالی که در واقعیت فیل اسپنسر همچین چیزی نگفته !

اولا به هیچ وجه نگفته Ryse فوق العاده ست ! اینو شما خودت دوست داشتی که برداشت کنی . دوما قسمت اول توییت گفته Forza و Ryse رو بازی میکنم و بعضی وقتها Pause میکنم و لبخند میزنم و کارشون عالی بوده ( یعنی فقط در مورد Ryse نیست که شما روی Ryse تاکید کردی و همچنین بنظرم منظورش گرافیک بوده با توجه به اینکه گفته They are putting on screen )

توییت دوم هم باز نگفته مبارزات عالی هستن !! داره در مورد چگونگی Combat در بالاترین درجه سختی صحبت میکنه !

کلا اینطور خبر گذاشتن بعدا به ضرر فنهای خود MS میشه چون اگه Ryse بازی موفقی نشه بوسیله همین تیترها و خبرها ترول میشید ! در حالی که در واقعیت فیل اسپنسر همچین چیزی نگفته !

چی بگم! تیتر خبر رو هرجور صلاح می دونید اگر میخواید تغییر بدید اما برداشت و استنباط من از متن خبر این بود.با این حال من همیشه سعی میکنم بهترین نگارش رو در اخباری که میذارم داشته باشم.

این توییت برای 3 روز پیشه. ضمنا قرار نیست هر کدوم از افراد یک شرکت یه توییت کردن بشه خبر!
پیشنهاد میکنم از سایت های معتبرتر اخبار رو قرار بدید نه امثال Gamingbolt و اینا (منظورم به شما نیست، کلی گفتم).

تاپیک قفل میشه...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or