مایکروسافت عناوین معرفی نشده‌ای دارد که در تعطیلات پایان سال منتشر خواهند شد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Aaron Greenberg مدیر اجرایی شرکت مایکروسافت اعلام کرد، کمپانی مایکروسافت عناوین معرفی نشده‌ای دارد که در تعطیلات کریس‌مس امسال منتشر خواهند شد و این عناوین در کنار عناوین معرفی شده بزرگترین لاین‌آپ تاریخ این شرکت را رقم خواهد زد.

rri6h78pguqxvd933sdi.jpg

«من فکر می‌کنم این سالی که در پیش‌رو داریم، یکی از بزرگترین لاین آپ های تاریخ شرکت مایکروسافت برای تعطیلات پایان سال در تجارت ما خواهد بود. شما از عناوینی که قبلا معرفی کرده‌ایم، با خبر هستید و تعدادی از عناوین هم معرفی نشده‌اند اما در تعطیلات پایان سال منتشر خواهند شد. ما در حال حاظر در ماه فبریه هستیم اما از همین حالا بازی های انحصاری ما برای تعطیلات پایان سال برای کنسول Xbox One مشخص است. Tomb Raider، Forza Motorsport 6 و Fable Legends که البته در انحصار کنسول است اما برای PC هم منتشر خواهد شد و ما بسیار برای آن هیجان زده‌ایم و در آخر هم عنوان Halo 5.»

«عناوین که نام برده شده تعدادشان زیاد نیست و البته شامل عناوین بزرگ انحصاری استودیو های Third-Party و سوپرایز های داخلی ما هم نمی‌شوند اما من فکر می‌کنم این عناوین عالی خواهند بود و تعطیلات فوق العاده‌ای را برای بازیکنان رقم خواهد زد و من فکر می‌کنم ما اعتماد به نفس کافی برای ارایه بهترین کیفیت را در بازی های خودمان خواهیم داشت.»

Quantum Break عنوان بعدی خالقان Alan Wake استودیو Remedy هم در سال 2015 منتشر خواهد شد. بقیه عناوین انحصاری کنسول Xbox One مثل Crackdown, Scalebound و Phantom Dust هم تاریخ انتشار مشخصی ندارند.

منبع

خودکشی محضه اگه بخوان همه این ها رو تو 2015 بدن به نظرم از الان مشخص نیست ولی احتمال تاخیر یکی دوتاش تا 2016 است . مثلا همین QB بهش نمیخوره 2015 بیاد با این بازاریابی کم و کار نیمه تموم:>

شاید هم Gears Collection می‌خوان منتشر کنن:d
پروژه های Rare هم هست که ممکنه به امسال برسه:bighug:

Gears collection احتمالش هست البته اگر نخوان نزدیک به عرضه gears 4 عرضش کنن.ولی بازی rare بعیده چون گفته در کنار بازیهای بزرگ یه سری بازیه دیگه هم هست فکر کنم بازی rare خیلی مهمتر از این حرفا باشه:-/

Gears collection احتمالش هست البته اگر نخوان نزدیک به عرضه gears 4 عرضش کنن.ولی بازی rare بعیده چون گفته در کنار بازیهای بزرگ یه سری بازیه دیگه هم هست فکر کنم بازی rare خیلی مهمتر از این حرفا باشه:-/
تو يك قسمت از همين پادكست گفته كه Rare داره روي چند پروژه مختلف كار ميكنه.
ممكنه يكي از اين پروژه ها عنواني باشه كه به تعطيلات 2015 برسه.

اگه قرار باشه TR و QB و FM و Halo و Fable همشون آخر سال بیان، شدیدا امیدوارم بازی های معرفی نشده AAA نباشن و بازی های دانلودی باشن :دی اینا رو به اضافه کلی بازی مولتی پلتفرم خوب کنیم واقعا وقتی نمی مونه واسه بازی های دیگه.

اگه قرار باشه TR و QB و FM و Halo و Fable همشون آخر سال بیان، شدیدا امیدوارم بازی های معرفی نشده AAA نباشن و بازی های دانلودی باشن :دی اینا رو به اضافه کلی بازی مولتی پلتفرم خوب کنیم واقعا وقتی نمی مونه واسه بازی های دیگه.
با این حساب مگه بازی دیگه ای هم می مونه

اگه بخوان همشون بیان دیکه چی میمونه واسه x1 در ادامه ؟
یکخورده هایپ کرده حداقل دو تاشون پتانسیل تاخیر هوشمندانه رو دارن QB که اصلا به 2015 نمیخوره همون 2016 میاد:bighug:

دوتا thirdparty مثل اینکه قراره انحصاری بشن.همینا احتمالا برای 2016 باشن.Gears هم احتمالا آخرهای 2016 بیاد.فکر کنم اینا فکر اونجاها رو هم کردن

کلا چون Micro ید توانایی توی انحصاری کردن Thirdparty ها داره احتمالش کمه دستش خالی بشه.

اگه بخوان همشون بیان دیکه چی میمونه واسه x1 در ادامه ؟
یکخورده هایپ کرده حداقل دو تاشون پتانسیل تاخیر هوشمندانه رو دارن QB که اصلا به 2015 نمیخوره همون 2016 میاد:bighug:
Scalebound و Crackdown و Gears of War 4 و Forza Horizon 3 (یا یه ریسینگ جدید از PG) و یه سری بازی دیگه هم میفته واسه 2016 :دی کلا تا 2016 دست اسپنسر خیلی پره، باید دید واسه 2017 به بعد چه برنامه ای داره. در ضمن Mojang هم ممکنه یه IP جدید در دست ساخت داشته باشه.

ماکرو تنها ضعف زمان 360 رو که همون کمیت بازی های انحصاری بود رو داره به شکل عجیبی برطرف میکنی هیچ ، داره میترکونه کلا

اگه دست کامیا رو باز بزارن و فشار عرضه و محدویت منابع و... نباشه همین scalebound میتونه از بهترین ip های جدید کنسول ها باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or