مایکروسافت: سونی کار خوبی با بازی‌های دیجیتالی انجام داد

RattleSnake

کاربر سایت
11699616140497144601.jpg

Phil Spencer معاون رئیس بخش Microsoft Studios قول داده که تعداد بیشتری بازی‌ دیجیتالی مانند Minecraft برای Xbox One منتشر شوند.
Spencer در گفتگو با مجله رسمی Xbox بیان کرد:"
همه عناوین دیجیتالی مانند Halo نخواهند بود، اگر شما بازی‌های AAA و عناوین کوچک با این بودجه می‌خواهید این کنسول جای مناسبی برای این گونه بازی‌ها است.
من افتخار می‌کنم که کار‌های خوبی را در 3 و 4 سال گذشته در عرصه دیجیتالی برای Xbox 360 انجام داده‌ام، بازی‌هایی مانند Castle Crashers, Limbo و Terraria بسیار خوب و سرگرم کننده هستند.
در نهایت من به کیفیت می اندیشم,به مدیریت پهنای باندمان و به مسائلی که نیاز به کار دارد."
Spencer ادامه داد:"
من فکر می‌کنم Sony کار خوبی را در مورد بازی‌های دیجیتالی انجام داده است. اگر شما به قبل از 2 سال گذشته نگاه کنید یا به فضای دیجیتالی الان نگاه بکنید این موضوع رو می‌بینید و بازی‌های فوق‌العاده‌ای را در این مسیر خواهید دید. من فکر می‌کنم سونی واقعا کار خوب و زیبایی را انجام داده است و شما می‌دانید که، به عنوان یک مدیر باید برروی این موضوع تمرکز کنم.

ما این ادعا را رد می‌کنیم که دیگر از عناوین و تجربیات خوبی مانند Braid و Trials Evolution حمایت نمی‌کنیم، Xbox One متعهد است از این نوع بازی‌ها حمایت کند، Xbox One در اوایل راه است و بازی‌هایی موفق مانند Minecraft را خواهید دید، قطعا نباید همه چیز را مانند Halo بدانیم. ما عناوین کوچکتری هم داریم. مایکروسافت همیشه از عناوین دانلودی کنسولی با بودجه کم حمایت کرده است که بیشتر بازی‌های عالیی بوده‌اند. Xbox Live Arcade هنوز وجود دارد پس من می‌گویم که بازی‌های دیجیتالی برای رقابت هم خواهند بود، هفته پیش بسیاری از کاربران در اینترنت از ما خشمگین شدند و ما از آنان به خاطر حمایت از ادامه سیاست‌های Xbox Live و انتشار بازی‌های آن تشکر می‌کنیم."

Spencer گفت:"
در اوایل این هفته چیز‌های بزرگی را برای ماه بعد در E3 برروی Xbox 360 تایید خواهیم کرد و این کنسول برای چند سال دیگر نیز حمایت خواهد شد. واقعا یک چیز بزرگ را در واقع یک چیز بزرگ است را برای Xbox 360 در E3 تایید خواهیم کرد من دوست دارم درموردش صحبت کنم ولی نمی‌شود.
مایکروسافت به بازی‌های free-to-play علاقه زیادی دارد و، تعدادی از آنان را در قالب Xbox Live Arcade منتشر کرده است. توضیح دیجیتالی این محصولات و ارتباط با کنسول چیز خوبی است. بیشتر این گونه‌ بازی‌ها در این سیستم وجود دارند، برای مثال Happy Wars بازی خوبی است و این گونه بازی‌ها و خدمات در طول زمان رشد می‌کنند.
من فکر می‌کنیم ما قشر هسته اصل را امروز ساختیم، کنسول ما واقعا به خوبی این گونه‌ بازی‌ها را به سوی خود می‌آورد و از این نوع بازی‌ها و سرویس‌ها حمایت می‌کند. ما می‌دانیم که Xbox live مانند یک اکو سیستم فعال است که افرادی هستند که هزینه پرداخت می‌کنند، به بازی می‌پردازند، و چیزهایی مثل FIFA Ultimate Team را تجربه می‌کنند. تجربیات خیلی تاثیر گذار هستند.

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
این هنوز داره تلاش میکنه تا به آمریکاییا بفهمونه به خدا بازی دیگه ای به جز هیلو هم هست واسه xbox تو رو خدا indie دانلود کنین تا ما هم حمایت کنیم :دی

خوب دیگه مشخص شد یک چندتای از اون 15 تا انحصاری آرکید هستن..:d

یعنی چی میخواد برای 360 تایید کنه..؟ ALAN WAKE2 آیا..؟ یا PGR ..؟ شایدم یک بازی خفن دو نسلی..!!

یعنی چی میخواد برای 360 تایید کنه..؟ ALAN WAKE2 آیا..؟ یا PGR ..؟ شایدم یک بازی خفن دو نسلی..!!

خدا کنه فقط دو نسلی نباشه مثل بچه آدم یا برای این نسل تایید کنند یا برای نسل بعد ... :(

احتمالا یه بازی آنلاین F2P که بین PC gamer ها خیلی طرفدار داشته باشه ،شاید League of Legends باشه ولی تصور کنترل این سبک بازیها بدون موس تقریبا غیرممکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or