مایکروسافت دامنه EdenFallsGame.com را خرید

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
75107818974320406360.png
خرید دامنه EdenFallsGame.com توسط مایکروسافت را یکی از کاربران Neogaf به نام ekim کشف شده است. Edenfalls نام یکی از IP های کنسل شده استدیو Lionhead است و به نظر می رسد که مایکروسافت قصد احیای این آی پی را دارد. به نظر شما ممکن است Edenfalls همان بازی باشد که استدیو Lionhead در کنار Fable Legend در حال ساخت ان است؟
طرح های هنری بازی:

با توجه به توضیحاتی که در تصاویر بالا آمده است بازی در دوران پسا-آخرالزمانی رخ می دهد.
*جالب است بدانید این دامنه قبلا متعلق به بازی دیگری با همین نام بود که توسط Brimstone interactive در حال ساخت است و قرار است پاییز امسال بر روی پلتفرم های موبایل و پس از آن بر روی رایانه های شخصی عرضه شود.*
منبع - 2

چنتا از Conceptـهای فسیل شده ـَش :

اگر واقعا مایکروسافت این بازی رو بعد از حدودا 8 احیا کرده باشه کار قشنگیه! :d اونم توسط کی؟! LionHead ! :bighug:
به نظرم ایده های فوق العاده ای داشتن... انتظاری جز این هم نمیشه داشت اگر مغز متفکرش پیتر مولینو بوده باشه! :d

چنتا از Conceptـهای فسیل شده ـَش :

اگر واقعا مایکروسافت این بازی رو بعد از حدودا 8 احیا کرده باشه کار قشنگیه! :d اونم توسط کی؟! LionHead ! :bighug:
به نظرم ایده های فوق العاده ای داشتن... انتظاری جز این هم نمیشه داشت اگر مغز متفکرش پیتر مولینو بوده باشه! :d
به نظر من justice چیز جالبتری بود :( :دی

احتمالا دنیای بازی هم یه بخش قرنطینه داره که مدرن و محافظت شدست و بیرون اون قرنطینه اگه بر اساس این آرت ها باشه با یه اتمسفره عالی طرفیم :d
حتی اگه بازی rpg باشه مثل fallout باز هم استقبال میشه

نمی دونم چرا حس می کنم بعد از موفقیت های TLoU به این فکر افتادن تا یه چیزی مثل اون بسازن. حالا اگر مثل اون شد که خوبه اگر بدتر شد حیف اگر بهتر شد هم عالی :d

نمی دونم چرا حس می کنم بعد از موفقیت های TLoU به این فکر افتادن تا یه چیزی مثل اون بسازن. حالا اگر مثل اون شد که خوبه اگر بدتر شد حیف اگر بهتر شد هم عالی :d
اگه اینجوری بود باید تا الان یه ادونچر مثل آنچارتد هم می ساختن!!
من هر اتفاق خوبی که میوفته رو زیر سر فیل اسپنسر می دونم! بعد از به دست گرفتن مدیریت توسط فیل من به شخصه هیچ خبر منفی ای از بخش گیمینگ مایکروسافت نشنیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or