مایکروسافت تقدیم می کند: با ایکس باکس ، پیتزا سفارش دهید !

Pythonistas

کاربر سایت
pizza-hut2.jpg

دارندگان Xbox 360 می توانند با دانلود نرم افزار Pizza Hut app برای کنسولشان به طور مستقیم از صندلی راحتی و گرم و نرم خود پیتزا را سفارش دهند ! به گزارش Polygon ، نیاز به هیچ جست و جویی برای شماره تلفن نیست ، به عنوان مثال از منوی نرم افزار می توانید pizza, pasta, breadsticks, agita را انتخاب و سفارش دهید . شرم آور یا غرور آمیز بعد از سفارش پیتزا ، سفارشتان در فیسبوک به اشتراک بگذارید !

" ما همیشه در حال بررسی هستیم که ببینیم که چه چیزی بیشتر برای مخاطبانمان جالب است ، جناب Larry Hryb به Polygon گفت " ما به مخاطبان خود نگاه می کنیم ، می بینیم که آن ها عاشق پیتزا هستند ، Pizza Hut یک نام تجاری به رسمیت شناخته شده که منطبق با نام تجاری ایکس باکس است. "

فکر نکنید مایکروسافت در این زمینه پیشرو هست ! در سال 2005 بازی World of Warcraft به شما اجازه میداد غذاهای چینی را از Pandaren Xpress سفارش دهید ! ... نه . صبر کنید ! شوخی بود !! به هر حال بازیکن های EverQuest 2 می توانستند با تایپ ساده کلمه پیتزا سفارش خود را تحویل بگیرند .

منبع :

واقعا یعنی واقعا؟!؟!؟!؟!؟!؟!
گزیده ایی از برنامه های مایکروسافت برای نسل بعد(تواناییهای ایکس باکس بعدی):
شستو شوی ماشین شما
بیرون بردن زباله ها
نظافت منزل در اسرع وقت
تعویض اب حوض
در نهایت هم اگر حوصلشون شد شاید یک چندتا انحصاری درست و درمون بیشتر یا شاید چندتا بازی که بشه اسمشو بازی گذاشت برای کینکت شاید هیچ قولی نمیدیم(شوخی)
ولی در کل باحاله (: کم کم دیگه برای هیچ کاری لازم نیست از پای دستگاه پاشی ودر اینده حتی برا رفتن به دستشویی(کنسول شما به جای شما دستشویی خواهد رقت دی دی دی دینگ)

جااااااااااااااااااااااااااااااان بلاخره یک جایی من اولین پست رو گذاشتم
بلاخره تو زندگیم یک جایی اول شدم

سونی و نینتندو نیز تقدیم می‌کنند: با PS3 و Wii ظرف های خود را بشویید، سبزی رنده کنید و از حسن آقا بقال محل ماست موسیر سفار بگیرید.

احتمالا نسل بعدی ایکس باکس به خاطر قدرت و تواناییش قادر به سفارش خرید یخچال هم هست...:|:d

پ.ن سوای شوخی کار بسیار عالی هست، حساب کن کسایی هستن که ساعت ها میشنن و بازی میکنن، حالا اگر انلاین باشه که هیچ، می‌بینی طرف 24 ساعت هیچ نخورده :d. این کار خیلی بهش کمک میکنه که از بازیی که داره میکنه عقب نمونه.

بیشتر به خاطر همین کار هست وگرنه کسی بیکار نشسته خونه که نمیاد 360 وصل کنه Pizza سفارش بده.

عکس داشبورد جدید.

image.axd

آخرین ویرایش:
=))
نوشابه هم میگیره سر راه ؟
موبایل نوکیا 1100 من هم پیتزا سفارش میده که ! :)

ینی خبر عالی بود , خیلی وقته همچین خبری نشنیده بودم . مرسی ماکرو .

اصلا خوشم نيومد بجا اين كارا بشينه چارتا انحصاري درست كنه واسه 360!!بيچاره از بي انحصاري بودنش هلاك شد:dبه هر حالا واسه ايرانيا كاربردي نداره پس الكي شكم خودتون رو صابون نزنيد!!!:d

ماکروسافت با این حرکتش بازارو قبضه کرد تـــــــموم!!!
سونی داره بازیای انحصاری و ویژگی های انحصاری Watch Dogs رو معرفی میکنه (درسته هنوز ماکروسافت ایکس باکسو رو نمایی نکرده)،ماکروسافت زده جاده خاکی یادش رفته وظیفه اصلی کنسول انگار مربوط به بازی میشه :)
نسل پیش گول کپی خور بودنشو خوردم و به جزMass Effect و Alan Wake از هیچکدوم از بازیای انحصاریش لذت نبردم (که اونارو هم اگه دندون رو جیگر میذاشتم میتونستم رو پی سی بازی کنم) و فقط حسرت انحصاریای پی اس 3 رو خوردم.ولی این نسل روز به روز بیشتر مصمم میشم برم سمت سونی دوباره (البته اگه جیب مبارک تواناییشو داشته باشه :(()

کارش شاید جالب نباشه از دید خیلی ها اما این حرکت ها سیاست مایکروسافت واسه XBOX هستش.خودش هم قبلا گفته بود می خواهیم کاری کنیم قابلیت های XBOX فقط به بازی ختم نشود و با دستگاهای زیاد دیگری ارتباط داشته باشد.بچه ها کارتون میبینند،بزرگ سالان فیلم و عده ای حتی ورزش می کنند و ....
(اینا دقیقا عین صحبت های مایکروسافته)

خوبه فعلا میشه سفارش داد ولی در اینده میتونیم به جای دیسک خمیر پیتزا بزاریم و از کنسول ستینگ درجه یه فر ایس باکس رو تنظیم کنیم:d وشاید بشه به عنوان مایکروفر و مخلوط کن ازش استافاده کنیم(مثلا نشستم دارم geow بازی میکنم بعد مامانم میاد میگه این پیازارو بریز تو ایس باکس خورد بشه اشک ما هم درنیاد میگم مامان پیازو میشه با چاقو خورد کرد میگه پسرم تا ایس باکس هست دیگه به چیزی نیاز نداریم:d) واقعا ببخشید که این حرفو میزنم ولی شایدم بشه باهاش بازی کرد:d

نميدونم اين امكان اضافي چه ربطي به انحصاريهاي مايكروسافت داره؟؟؟
اين تيمي كه داره اين ويژگيها رو به كنسول اضافه مي كنه با تيمي كه قرار بازي بسازن يكسان نيستن كه.....پس بودنش بهتر از نبودنش و مايكرو براي كمبود بازيهاش بايد به تيم هاي مربوطش فشار بياره نه اينا.

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or