مایکروسافت وعده داده است که صحبت کردن با شخصیت های مجازی کنترل شده توسط کامپیوتر از طریق کینکت به یک واقعیت تبدیل خواهد شد.
مایکروسافت قابلیت تشخیص صدا را از طریق محیط کاربری اکسباکس و انتخاب بازیها در E3 امسال به نمایش گذاشت.
به طور مثال در بازی Mass Effect شما قادر به دستور دادن به سایر شخصیت های بازی خواهید بود. بازی Kinect Sports: Season Two نیز قابلیت تشخیص مکالمه های زیادی را نسبت به هر بازی دیگری داراست.
هم اکنون فرامین دقیق به منظور دستور انجام عمل به شخصیت های بازی بایستی کاملا به صورت واضح بیان شده اما مایکروسافت هفته ی گذشته به Eurogemer گفت که مکالمه های طبیعی در دست ساخت میباشند.
Scott Henson رییس شرکت Rare سازنده ی بازی Kinect Sports چگونکی یک بازی گلف را از این منظر شرح داد.
وی گفت (( شما دقیقا به دستیار خود میگویید : میدونی , فک کنم به یه چیزی احتیاج دارم که تو این وضعیت هوا به دردم بخوره. و دستیارتون هم جواب خواهد داد : خوب یه میله 7 یا 6 خوبه. و شما نیز میگویید : من میله 7 رو ترجیح میدم. ))
وی ادامه داد (( تا این حد میتواند گفت گو طبیعی باشد))
یک بازی دیگر کینکت که هم اکنون دیگر ساخت ان منحل شده است پروژه مایلو از سازنده سری بازیهای Fable شرکت Lionhead. بود.
پروژه مایلو به بازیکنان اجازه میداد تا رابطه ای طبیعی با یک پسز جوان داشته باشند. مابلو میتوانست لحن صدا و دیگر حالات بازیکنان را تشخیص داده و به انان عکس العمل نشان دهد.
انحلال این بازی به عقیده ی Henson به معنی بلند پروازانه و غیرعملی بودن ان برای کینکت نیست.
((در بازی ما قضیه ی ((میله ی گلف 7 رو عوض کن)) خواهد بود اما مطلقا راهی که ما در حال طی ان هستیم بدون شک همان است که توضیح دادم. این کاریست که ما ان را انجام خواهیم داد. و حدس بزنید چه چیزی این امر را عملی خواهد کرد؟ نرم افزار. نرم افزار کلید عملی کردن این کار خواهد بود. ما هم اکنون نیز میکروفون را در دسترس داریم. تنها کاری که از این پس احتیاج داریم ادامه در تطبیق و ساخت نرم افزار مناسب به منظور بهبود ان است))
منبع

.
ما که هرچی باشه فقط ماله کینکت باشه استقبال میکنیم:d