مایکروسافت به سازندگان مستقل اهمیت میدهد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Pharrison.jpg

پس از رونمایی که مایکروسافت از کنسول نسل بعد خود کرد بسیاری از سازندگان مستقل یا Indie با سیاست ها و نحوه برخورد آن با آن ها ناراضی بودند اما Gary Carr کارگردان بخش خلاقیت استدیوی Lion head میگوید که به زودی این وضع تغییر خواهد کرد و هم اکنون Phil harrison در حال تدارک برای رونمایی از سیاست ها و استراتژی هایی برای سازندگان مستقل است که نشان بدهد هنوز آن ها برای مایکروسافت در رتبه نخست قرار دارند.

او در مصاحبه ای با سایت OXM اشاره کرد که Harrison-رئیس سابق استدیو های بخش اروپای سونی و رئیس استدیو های بخش اروپای مایکروسافت- برنامه هایی برای سازندگان مستقل دارد:
اه!به زودی خواهید فهمید که او خواهد آمد!و این اتفاق بسیار زود خواهد بود پس نگران نباشید
او ادامه میدهد:
من مطمئنم که مایکروسافت به دنبال یک کنفرانس خبری برای رابطه شان با سازندگان مستقل است .من نمیتوانم خیلی درباره آن صحبت کنم اما میدانم که مایکروسافت به دنبال ایجاد یک رابطه قوی با سازندگان مستقل است زیرا آن ها آینده این صنعتند.من خودم 23 سال از 28 سال سابقه ی کاری ام را به عنوان یک سازنده مستقل گذرانده ام و مطمئنم که این صنعت به این سازندگان نیاز دارد , آن ها هستند که به این صنعت شکل میدهند و سازندگان بزرگ تر نیز دنبال رو آن ها هستند.پس این رابطه مهم است
من به وجود بازیگران بزرگی چون مایکروسافت , سونی یا آمازون اهمیتی نمی دهم اما به نظرم به وجود آن ها در این صنعت نیاز است چون به نوعی آن را کنار هم نگه میدارند اما نیروی اصلی هنوز سازندگان مستقل هستند.آن ها هستند که خلق میکنند و شکل میدهند

ما میدانیم که Xbox one از موتور Unity پشتیبانی میکند و همچنین شایعاتی مبنی بر این که مایکروسافت اجازه Self-publish را خواهد داد پس باید منتظر این کنفرانس خبری بود.

منبع

ماکروسافت حقش نیست که اینقدر اشتباه کنه و بهش انتقاد بشه. هر چقدر تو سل پیش با سیاست عمل کرده تو این نسل همونقدر گند زده که حتی خبر خوب هم میده برای آدم عجیب میاد.

خب این خبر خوبیه و واقعا جای تشکر داره از ماکروسافت که اینقدر از فیدبک مردم استقبال کرد و داره سیاستهای خودشو ( چه خوب چه بد ) به نفع گیمر ها تغییر میده.

Last edited by a moderator:
کلا حمایت از بازی سازهای indie کار خوبیه.چون همین ها هستن که اینده گیم رو میسازن.
مایکرو هم داره سر عقل میاد
ولی یکم دیره. Publicity بد به این راحتی ها از بین نمیره.

توی E3 (یا قبلش؟ مطمئن نیستم) گفتن غیر از برنامه Self Pub , یه برنامه ویژه یا همچینی چیزی برای مستقل ها داریم...
فک کنم همونو می خوان اعلام کنن که چیه...

مایکرو دیگه خیلی داره به بازیسازهای مستقل اهمیت میده و متاسفانه داره از گیمر های هاردکور غافل میشه ! در مقابل سونی سیاست کاملا متفاوتی داره انقدر که به گیمر های هارد کور اهمیت میده به گیمرهای کژوال اهمیت نمیده !!!

مایکرو دیگه خیلی داره به بازیسازهای مستقل اهمیت میده و متاسفانه داره از گیمر های هاردکور غافل میشه ! در مقابل سونی سیاست کاملا متفاوتی داره انقدر که به گیمر های هارد کور اهمیت میده به گیمرهای کژوال اهمیت نمیده !!!
الان رابطه بازیساز های مستقل با گیمر های هاردکور و کژوال چیه؟:-/

البته این رقابت و ازاد گزاشتن و امتیاز دادن به سازنده ها نباید باعث بشه که فوج فوج از بازی های اشغال و بی کیفیت روانه کنسول ها بشن ...

به نظر من این سیاست چماق و هویج میتونست کیفیت بازی های از این دست رو بالا نگه داره ... ولی اگه هر دو کمپانی بخوان به سازندگان مستقل امتیاز زیادی بدن ... این بخش افت محسوسی میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or