مایکروسافت با دستی پر به GamesCom خواهد آمد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
crackdown-xboxone.jpg

امسال نه تنها مایکروسافت میزبان کنفرانس GamesCom خواهد بود، بلکه اکثر بازی‌های انحصاری و مولتی پلتفرم را برای امتحان عرضه خواهد.

این کنفرانس در حقیقت قبل از شروع GamesCom برگزار خواهد شد، که در آن قول نمایش عناوینی بزرگ چون Crackdown ،Quantum Break و Rise of The Tomb Raider داده شده است.
اگر در خانه هستید می‌توانید از طریق Xbox One ،Xbox 360 و ویندوز فون و سایت Xbox.com به تماشا بنشینید.(دانلود برنامه Xbox Live Event Interactive برای کنسول‌ها اجباری است.)

Xbox FanFest هم همانند E3 برای تعدادی از طرفداران باز خواهد بود تا تجربه‌ی بازی‌های ذکر شده به همراه چند سورپرایز را داشته باشند.

منبع

نمایش و اینا رو بی خیال، فقط بگن QB تو 3 ماهه اول 2016 میاد من رسما به آسمان ها عروج میکنم! :دی

چه خبره بابا :دی

حالا تو مطمئنی تا اون موقع فورزا 6 ، هیلو 5 و توم رایدر رو خوب جَویدی که بعد توی همون سه ماه اول 2016 میخای بری سراغ این ؟ :دی

یکم به فکر جیب و آرامش اعصاب خودتو و ماهم باش جوون :دی

سه ماهه ی دوم یا سوم :دی

چه خبره بابا :دی

حالا تو مطمئنی تا اون موقع فورزا 6 ، هیلو 5 و توم رایدر رو خوب جَویدی که بعد توی همون سه ماه اول 2016 میخای بری سراغ این ؟ :دی

یکم به فکر جیب و آرامش اعصاب خودتو و ماهم باش جوون :دی

سه ماهه ی دوم یا سوم :دی
بازی واسه امسال آماده بوده، هر چی بیشتر عقب بیفته به نظرم به ضررش هست :دی بعدش مایکروسافت واسه 2016 بازی زیاد داره، این همون اوایلش بیاد که کلا در افق محو بشیم :دی

بازی واسه امسال آماده بوده، هر چی بیشتر عقب بیفته به نظرم به ضررش هست :دی بعدش مایکروسافت واسه 2016 بازی زیاد داره، این همون اوایلش بیاد که کلا در افق محو بشیم :دی

من در تعجبم مایکرو چرا تا الان از لحاظ تبلیغاتی نسبت به سایر عناوین انحصاریش در مورد QB کوتاهی کرده ... به قول تو بازی برای همین امسال آماده بوده ولی انگار نه انگار که همچین بازی وجود داره ... یه هایپی یه تبلیغ توی سایتی ... :دی امیدوارم بعد از گیمز کام به طور جدی از لحاظ تبلیغاتی روی بازی مانور بده که از لحاظ فروش به مشکلی بر نخوره ...

من در تعجبم مایکرو چرا تا الان از لحاظ تبلیغاتی نسبت به سایر عناوین انحصاریش در مورد QB کوتاهی کرده ... به قول تو بازی برای همین امسال آماده بوده ولی انگار نه انگار که همچین بازی وجود داره ... یه هایپی یه تبلیغ توی سایتی ... :دی امیدوارم بعد از گیمز کام به طور جدی از لحاظ تبلیغاتی روی بازی مانور بده که از لحاظ فروش به مشکلی بر نخوره ...
احتمالا بعد از تعطیلات شدیدا رو بازی تبلیغ میکنن چون فارغ از بحث کیفیت، پتانسیل اینو داره یه بازی پرفروش بشه (برخلاف Alan Wake خصوصا تو ماه های ابتدایی عرضه). یعنی بازی جوری هست که اگه درست تبلیغ کنن میتونه فروش خوبی داشته باشه.

در مورد انحصاری های گُنده XO برای تعطیلات 2015 و اوایل 2016، به نظرتون یه مقدار زیاد نیستند؟ از نظر من اگر هر کدوم رو با فاصله زمانی مثلا دو ماهه عرضه کنند بهتره الان چند تا AAA غول رو انداختن پشت سر هم اینطور باشه احتمال داره یه موقع که نیاز به بازی جدید هست دست خالی بمونه.... هر کدوم هم خیلی بزرگ هستند به نظر من فاصله زمانی زیاد بینشون مشکلی بوجود نمیاره... البته انصافا کار اسپنسر با XO تو ساخت انحصاری انصافا حرف نداشته این احتمال هم وجود داره که مایکروسافت تو این نسل از این نظر کم نداشته باشه. شاید پشت سر بودن بازی هاشون به این خاطر باشه که نگرانی ندارند....

ماکروسافت با بازار افتضاحی که تو اروپا داره اگر غیر از این دستای پر میومد جای تعجب داشت:|
ولی دم اسپنسر گرم همجوره هوای همرو داره امیدوارم محرکه و چاشنی های خوبی با باندل انحصاریاش برا بازار اروپا معرفی کنه تا از این وضعیت در بیاد
بشخصه منتظر معرفی sunset جدید تو GC ام (فروش خوبی هم تو اروپا داشته:d )

کاش tenchu z 2 هم معرفی شه با یکش کلی خاطره داریم!!!!!!!!!!

جااااان؟؟؟؟
what the faz????!!!:-/
tenchu بازی ژاپنی پسنده اونوقت چه ربطی داره شقیقه به......
در ضمن ماکروسافت دیگه قید انحصاری درجه دو مثل تنچو رو زده بعید میدونم برا همچین بازیهای نصبتا ضعیفی هزینه کنه اونم تو این اوضاع قاراشمیش تو ژاپن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or