مایکروسافت آی پی "Rise of" را خرید، Rise of Nations هم اکنون بر روی استیم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
24282273702416313262.jpg
دسامبر سال پیش بود که یک ناشر که نامش فاش نشده بود آی پی Rise of را طی حراج 38 Studios خریده بود، امروز بالاخره معلوم شده که مایکروسافت این آی پی را خریده است.
صفحه خرید Rise of Nations: Extended Edition هم اکنون بر روی Steam فعال شده است. همانطور که در صفحه استیم بازی مشاهده می کنید نام مایکروسافت به عنوان ناشر به چشم می خورد.
منبع

آخرین ویرایش:
همین چند هفته پیش که خبر age of mythology اومد همه یاد rise of nations افتاده بودن
مایکروسافت بترکون داره روی گیمینگ سرمایه گزاری می کنه

ایول یعنی باز میخواد بازی های استراتژیش رو ادامه بده؟ من Age of Empires میخوام :((

خیلی عالیه به نظرم یکی از بهترین بازی های استراتژی بود که بازی کردم هنوز که هنوزه هر چند ماه یه دفعه بازی نصب میکنم یه چند وقتی بازی میکنم اما مشکل اینجاست کی میخواد بسازه بازی ؟

این هم بازی بسیار خوبی بود! :d از 0 شروع میکردیم، به فضا و این چیزا میرسیدیم! >:)
ولی فعلا AoM میخوام :(( بی سرپرست شده بنده خدا:( هیچکی ادامه ای براش نمیسازه:(

الان گریمون میگیره :| Rise of nations واقعا خدا بود یعنی ممکنه یه نسخه ی جدید برای PC و X1 بسازن!؟ 8-> یادمه اسپنسر گفته بود RTS قراره روی کنسولم جا بیفته...

واى چى ميشه يك نسخه جديد ازش رو نمايى بشه :( دنيايى داشتم با اين بازى ...

اون موشک هسته ایش عالی بود هر موقع که یکی میزدم با روح و روانم بازی میکرد !‌ :d یادش بخیر :(

خیلی عالیه به نظرم یکی از بهترین بازی های استراتژی بود که بازی کردم هنوز که هنوزه هر چند ماه یه دفعه بازی نصب میکنم یه چند وقتی بازی میکنم اما مشکل اینجاست کی میخواد بسازه بازی ؟
Microsoft Studios is looking for a highly experienced senior games developer to help build and lead the team for a new AAA title within an established and well-loved strategy game franchise. This role reports directly to the Director of Development / Head of Studio. Your primary responsibilities will be to recruit and lead the client-side engineering team, drive technical strategy for client development, manage the day-to-day engineering rhythm, and evaluate and recommend appropriate middleware and tools to accomplish our goals.

شرف تاسیسه ! احتمالش حتی هست که Ensemble رو دوباره باز کنن (منظورم فقط از نظر اسمی هست)
به شخصه هم بعید میدونم فقط برای یه IP باشه ! از نظر استراتژی IP های خیلی خوبی دارن:
Age of Empires
Age of Mythology
Rise of Nations
Black and White

از هر کدوم اینا شدیدا استقبال میشه !

آخرین ویرایش:
شرف تاسیسه ! احتمالش حتی هست که Ensemble رو دوباره باز کنن (منظورم فقط از نظر اسمی هست)
به شخصه هم بعید میدونم فقط برای یه IP باشه ! از نظر استراتژی IP های خیلی خوبی دارن:
Age of Empires
Age of Mythology
Rise of Nations
Black and White

Rise of legends
Halo Wars
:d
In Believe. Spencer

فقط خداکنه کنسولیش نکنن دیگه:| رو PC بدن بازی رو ما PC بازا به حال خودمون باشیم:|

اینم تو گف دیدم که گذاشتن. تایید خود مایکروسافت. خود بازی هم مثل AOE و AOM پیشرفت داشته از نظر تکسچر و رزولوشن و ...:

We’re excited to reveal today that Microsoft Studios has acquired the “Rise of Nations” franchise and has announced “Rise of Nations: Extended Edition”, the real-time strategy game that spans all of history. Starting with a single city in the Ancient Age, improve your nation by gathering resources, researching technologies, and constructing the great wonders of the world such as the Pyramids and the Eiffel Tower. Deploy and expand your military to conquer hostile nations with bombers, battleships, and tanks all while consolidating power under your rule.

Improved visuals like water, textures, and lighting will allow players to see every detail as they take over the world. Full Steamworks integration offers Cloud saves, Steam Trading Cards, Achievements, and Multiplayer, while Twitch integration lets players share their newly captured territories online to all of their friends.

The Extended Edition includes “Rise of Nations” and the “Rise of Nations: Thrones and Patriots” expansion, allowing fans to play through historical epochs of time in this pulse pounding real-time strategy classic.

“Rise of Nations: Extended Edition” is available exclusively on Windows 7 and 8.1 in the Steam store for $19.99. For a limited time, players can pre-purchase the title at a discount for 20% off.

http://playxbla.com/rise-of-nations-extended-edition-coming-june-2014/

Age of Empires
Age of Mythology
Rise of Nations
Black and White

نمیدونم چطور تا الان ماکروسافت بی خیال این عنوان ها شده بود امید وارم استدیو با افراد با استعداد در این سبک پر کنن که بتونن در حد نام این بازی ها عنوان عرضه کنن .:x

امید وارم هرچی میسازه اون B&W هم فراموش نکنه البته به من بود دوتا تیم تشکیل میدادم یکی میدادم سری Rise و AOE دنبال کنه یه تیم هم B&W فقط بسازه .:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or