ماکروسافت: در زمان عرضه Xbox one بازی مستقل وجود نخواهد داشت. انتظار تا سال 2014

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
theverge5_1020_large_verge_medium_landscape.jpg

درود

از قرار معلوم قصه ماکروسافت با سازندگان مستقل سر دراز دارد و این شرکت در خبری اذعان کرد، "کنسول Xbox one در زمان لانچش هیچ بازی ایندی نخواهد داشت و انتشار بازی‌های مستقل در اوایل سال 2014 منطقی‌تر است."

آقای Phil Harrison معاون رییس شرکت ماکرو در مصاحبه ای که با سایت Games Industry داشت بیان کرد:

"فکر نکنم در زمان عرضه کنسول X1 ما بازی مستقلی همراه این دستگاه ببنیم. به شخصه برای من واقع‌بینانه نیست که ببینم سازنده‌ای با داشتن برنامه ساخت، بازی را بسازد که در 22 نوامبر روانه بازار کند؛ پس منتطقی است که انتظار داشته باشیم اولین بازی‌های مستقل در اوایل سال 2014 روانه بازار شوند."

این در حالی است که آقای هریسون زمان مشخصی را متذکر نمی‌شود و از سوی دیگر سونی در خبری اذعان کرده بود مشترکین PSN PLUS در زمان عرضه PS4 می‌توانند بازی ایندی Don't Starve به طور رایگان بر روی این دستگاه بازی نمایند.

http://gamingeverything.com/indie-g...nch-early-2014-a-more-reasonable-expectation/

همین Indie ها که مسخرشون میکنید سگشون به بعضی AAA ها می ارزند Outlast یه نمونه فوق العاده هست از تمام عناوین ترسناک به اصطلاح AAA بهتر بود بزارید این عناوین indie به قول شما بدرد نخور عرضه بشن بعد متاشون رو با عناوین AAA بعضی مقایسه میکنیم ....

ممنون بابت خبر

اینا از وقتی طرح ID@Xbox رو اجرا کردن کلی سازنده مستقل اومدن طرفشون، فقط چون تازه این طرح داره اجرا میشه واسه همین زمان میبره تا بازی های ملت آماده بشه :دی همین Warframe که واسه لانچ PS4 هست، گفتن 3 ماه بعدش واسه XOne هم عرضه میشه :دی

هنوز نساختن خوب این سازنده های مستقل هر وقت بسازن میاد رو کنسول

در کل کنسولهای نسل بعد رو با قدرت و کیفیت بازی های AAA می شناسند نه بازی های 2 دلاری که روی بادا و سیمبین هم قابلیت اجرا دارن.

1- بازی ایندی حدی داره >>> نه مثل یه کنسولی که اول لانچ به جای چند تا بازی انحصاری همش بازی ایندی معرفی کنه!
2 - کلی واسه X1 در سال 2014 بازی ایندی میاد >>> بله دیگه بعد از یک لانچ موفق همراه با بازیهای خوب انحصاری حالا نوبت به سازندگان مستقل میرسه که دست به کار بشن!

have good time;)

1- بازی ایندی حدی داره >>> نه مثل یه کنسولی که اول لانچ به جای چند تا بازی انحصاری همش بازی ایندی معرفی کنه!
2 - کلی واسه X1 در سال 2014 بازی ایندی میاد >>> بله دیگه بعد از یک لانچ موفق همراه با بازیهای خوب انحصاری حالا نوبت به سازندگان مستقل میرسه که دست به کار بشن!

have good time;)

تو فرهنگ شما نظر شخصی وجود نداره همینطور فکت تولید میکنید؟ چون برای من و خیلیها بازی ایندی بسیار جذابتر بازی های aaa میباشد....
اون کنسولیم که گفتی اول لانچ فلان بیسار سال 2015 2016 خیلی دوست دارم ببینم چه نظری راجع به انحصاریاش دارید

تو فرهنگ شما نظر شخصی وجود نداره همینطور فکت تولید میکنید؟ چون برای من و خیلیها بازی ایندی بسیار جذابتر بازی های aaa میباشد....
اون کنسولیم که گفتی اول لانچ فلان بیسار سال 2015 2016 خیلی دوست دارم ببینم چه نظری راجع به انحصاریاش دارید

فرهنگ من مطمئن باش از خیلی ها بهتره چون خدا رو شکر ریا کار نیستم ! حرفی هم که زدم قطعا نظر شخصیم بوده و اونو فکت مطلق نمی دونم.

خدا رو شکر سونی ، رویکرد این چندتا از دوستان بازی سنتریمون رو نداره . وگرنه از شاهکارهایی مثل جرنی بی نصیب می موندیم که به صدتا بازی به اصطلاح AAA تون می ارزید. حالا باز بازی های مستقل رو مسخره کنید

هروقت دیگران ازت تعریف کردن افتخار کن منم میتونم هزاران صفت خوب نثار خودم کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس لطفا یه نظر شخصی به جملت اضافه کن!!!!!

indie تنها سیاستیه که باعث شده به شخصه حسم به ps4 مثل ps1 باشه.... حسی که حتی به نظرم ps2 هم نداشت ps3 x360 که برن بوق بزنن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or